Merkez Bankası Bilgisayar Mühendisi 2020
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Daha önceki ilanlarda kpss/ales şartı varken bunda yok. Kendi genel yetenek sınavını yapacak. Muhtemelen diğer sınavları içinde aynı şeyi yapabilir.
-
Merhaba arkadaşlar, bu alıma başvuracak birileri var mı? Şehir dışından gideceğim için kararsız kaldım, merkez bankasının alan sınavları zor oluyor diye biliyorum ama genel yetenek sınavı nasıl olur acaba? İki sınav artı mülakat beni maddi yönden zorlayacak, tabi sınavlarda başarılı olursam belki de alan sınavına giremeyeceğim. Açıkçası biraz karamsarlık yaşıyorum 25 kişi de çok güzel bir sayı vazgeçemiyorum da, siz ne düşüyorsunuz?
-
@sonradanmuhendis bende şehir dışından geleceğim. Giren arkadaşlar yetenek sınavından geçildiğini ama alan sınavının zor olduğunu söylediler. Bende kararsızım.Tekrar gel git yapılmalı mı bir hafta için bilemedim. Sınav test olsa bir şekilde belki yapılır. Sınav aynı zamanda klasik sınav. Gidecek misiniz hocam siz?
-
@rivrivriv Hocam ben sınava başvurmadım, bir yerde çalışmıyorsanız ve sizi maddi olarak çok zorlamayacaksa bence sınava girin sonuç olumsuz bile olsa sonraki sınavlara hazırlanmış olursunuz, şimdiden başarılar...
-
Arkadaşlar merhaba, sınava katılacak olan arkadaşların virüs ile alakalı endişeleri varsa ve bu sebepten sınavın ertelenmesini istiyorlarsa isealim@tcmb.gov.tr adresine mail atarak isteklerini söylemeleri gerekiyormuş. Az önce böyle bir talep için bankayı aradım, bu konuda talep var, biraz daha artarsa ertelenebilir dediler. Görüşmek üzere.
-
Merhabalar, sınava girdiniz mi? Umarım rahat bir sınav olmuştur, hatırlayabildiğiniz soruları veya hangi konulardan soru çıktığını paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
-
Arkadaşlar genel yetenek sınavı nasıldı?
-
Virüsten dolayı gitmedim sınava.
-
@sanseseri Matematik sorularını zihinden yapmak zordu sadece. Herhangi kağıt kalem yasaktı. Bence herkesin 5 sorusu en az burdan gitmiştir. Geri kalanda varsayımlar soruları vardı klasik. Ama bu sınavda başarılı olunmak isteniyorsa kesinlikle matematiğinizin iyi olması gerekir. Geçtiniz maili aldım. Fakat sınav 5 nisana ertelendi o zamana kadar ne olur bilinmez. Virüsten dolayı gitmeyenler olacaktır. Ama sınav çok kalabalıktı. En az 200 insan vardı.
-
@rivrivriv hocam toplamda kaç soru vardı? Soruları ağırlıklı olarak nerelerden geldi?
-
Arkadaşlar merhaba. Bu süreçte son durum nedir? Giren arkadaşlar varsa bilgilendirme
yapabilir misiniz? Özellikle son olaylardan sonra nasıl bir süreç oldu merak ediyorum.