Merhaba arkadaşlar, bu alıma başvuracak birileri var mı? Şehir dışından gideceğim için kararsız kaldım, merkez bankasının alan sınavları zor oluyor diye biliyorum ama genel yetenek sınavı nasıl olur acaba? İki sınav artı mülakat beni maddi yönden zorlayacak, tabi sınavlarda başarılı olursam belki de alan sınavına giremeyeceğim. Açıkçası biraz karamsarlık yaşıyorum 25 kişi de çok güzel bir sayı vazgeçemiyorum da, siz ne düşüyorsunuz?
sonradanmuhendis
@sonradanmuhendis
sonradanmuhendis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Merkez Bankası Bilgisayar Mühendisi 2020
sonradanmuhendis tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar, sınava girdiniz mi? Umarım rahat bir sınav olmuştur, hatırlayabildiğiniz soruları veya hangi konulardan soru çıktığını paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
-
@rivrivriv Hocam ben sınava başvurmadım, bir yerde çalışmıyorsanız ve sizi maddi olarak çok zorlamayacaksa bence sınava girin sonuç olumsuz bile olsa sonraki sınavlara hazırlanmış olursunuz, şimdiden başarılar...
-
Merhaba arkadaşlar, bu alıma başvuracak birileri var mı? Şehir dışından gideceğim için kararsız kaldım, merkez bankasının alan sınavları zor oluyor diye biliyorum ama genel yetenek sınavı nasıl olur acaba? İki sınav artı mülakat beni maddi yönden zorlayacak, tabi sınavlarda başarılı olursam belki de alan sınavına giremeyeceğim. Açıkçası biraz karamsarlık yaşıyorum 25 kişi de çok güzel bir sayı vazgeçemiyorum da, siz ne düşüyorsunuz?