TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Merkez Bankası Bilgisayar Mühendisi 2020

DİĞER
    merkez bankası bilgisayar mühendisi 2020
    4
    11
    1489
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sanseseri TCMB Son düzenleyen:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Daha önceki ilanlarda kpss/ales şartı varken bunda yok. Kendi genel yetenek sınavını yapacak. Muhtemelen diğer sınavları içinde aynı şeyi yapabilir.

https://insankaynaklari.tcmb.gov.tr/

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • S
        sonradanmuhendis Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar, bu alıma başvuracak birileri var mı? Şehir dışından gideceğim için kararsız kaldım, merkez bankasının alan sınavları zor oluyor diye biliyorum ama genel yetenek sınavı nasıl olur acaba? İki sınav artı mülakat beni maddi yönden zorlayacak, tabi sınavlarda başarılı olursam belki de alan sınavına giremeyeceğim. Açıkçası biraz karamsarlık yaşıyorum 25 kişi de çok güzel bir sayı vazgeçemiyorum da, siz ne düşüyorsunuz?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • R
          rivrivriv TCMB @sonradanmuhendis Son düzenleyen:

@sonradanmuhendis bende şehir dışından geleceğim. Giren arkadaşlar yetenek sınavından geçildiğini ama alan sınavının zor olduğunu söylediler. Bende kararsızım.Tekrar gel git yapılmalı mı bir hafta için bilemedim. Sınav test olsa bir şekilde belki yapılır. Sınav aynı zamanda klasik sınav. Gidecek misiniz hocam siz?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sonradanmuhendis @rivrivriv Son düzenleyen:

@rivrivriv Hocam ben sınava başvurmadım, bir yerde çalışmıyorsanız ve sizi maddi olarak çok zorlamayacaksa bence sınava girin sonuç olumsuz bile olsa sonraki sınavlara hazırlanmış olursunuz, şimdiden başarılar...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • R
              rmazandavulcusu Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba, sınava katılacak olan arkadaşların virüs ile alakalı endişeleri varsa ve bu sebepten sınavın ertelenmesini istiyorlarsa isealim@tcmb.gov.tr adresine mail atarak isteklerini söylemeleri gerekiyormuş. Az önce böyle bir talep için bankayı aradım, bu konuda talep var, biraz daha artarsa ertelenebilir dediler. Görüşmek üzere.

• S
                sonradanmuhendis Son düzenleyen:

Merhabalar, sınava girdiniz mi? Umarım rahat bir sınav olmuştur, hatırlayabildiğiniz soruları veya hangi konulardan soru çıktığını paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

• S

Arkadaşlar genel yetenek sınavı nasıldı?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • R
                    rmazandavulcusu Son düzenleyen:

Virüsten dolayı gitmedim sınava.

• R
                      rivrivriv TCMB @sanseseri Son düzenleyen:

@sanseseri Matematik sorularını zihinden yapmak zordu sadece. Herhangi kağıt kalem yasaktı. Bence herkesin 5 sorusu en az burdan gitmiştir. Geri kalanda varsayımlar soruları vardı klasik. Ama bu sınavda başarılı olunmak isteniyorsa kesinlikle matematiğinizin iyi olması gerekir. Geçtiniz maili aldım. Fakat sınav 5 nisana ertelendi o zamana kadar ne olur bilinmez. Virüsten dolayı gitmeyenler olacaktır. Ama sınav çok kalabalıktı. En az 200 insan vardı.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • S
                        sanseseri TCMB @rivrivriv Son düzenleyen:

@rivrivriv hocam toplamda kaç soru vardı? Soruları ağırlıklı olarak nerelerden geldi?

• S

Arkadaşlar merhaba. Bu süreçte son durum nedir? Giren arkadaşlar varsa bilgilendirme
                          yapabilir misiniz? Özellikle son olaylardan sonra nasıl bir süreç oldu merak ediyorum.

• 1 / 1
                          • İlk ileti
                            Son ileti