@06TC siyasetin girdiği yerden bize ekmek çıkar mı şüpheliyim.. Allah garibanın, kimsesizin, umut edenin inşallah yanında olur.
özmerlin_06
@özmerlin_06
özmerlin_06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@İbbfli19 burada genel kanı sınırsız özgürlük yönunde ben bunu esas alıp kendi yaptığımı yanlış kabul ettim. Ancak herkesin eşit ahlaki değere sahip olduğu şıkkı bana yanlış geliyor.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Doğru kabul ettilerinizin yanlışmış gibi geldiği oluyor mu? Emin olduğum olduğum sorulardan şüphe eder oldum. Sizlerde de var mı bu evham?
-
@fkoseli sonuç eğer olumlu ise ilk gün mutluluk sonraki günler stres ve koşuşturma içinde... Başvuru evrakının doldurulması ve teslimi en kolay kısmı. Talip olduğumuz vazifeye ulaşabilmek gerçekten meşakkatli. Zaman zaman ne yapacağını bilmiyorsun ama süreç hızla işliyor sonra mülakat ve sonuç bekleme. Heyecanlı, zor, yıpratıcı ve üzücü olabiliyor ne yazık ki. Benim aklımda kalanlar bu. Ama her yeni başlangıç umuda gebedir. Küçük parmaklarıyla umuda tutunan Ayda ve Elif gibi..
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Dolaylı-tümleç y'yi sınavda yalnız bıraktım ama bu şık cavaplarda yoktu. Aradaki işaret + idi.
-
beklemek zor birde mülakat sonucu bekliyorsanız. inşallah burdaki herkes bu heyecanada ortak olur. benim kritik eşiğim 80 , şahsen hala sınavların 1000 kişi arasında geçtiğine inanan klasiklerdenim. ama sınav zor yahut kolay olsada ..giren kişinin sınırlılığı kısmen rekabeti düşürecektir. umarım tahminim doğru çıkar bu heyecanlı bekleyiş umutlu bekleyişe döner.
-
@MuslimSolider son kaymakamlık sınavında Elazığ'dan 23 kişiyle katilmistiniz, şimdi Malatya'dan 44 kişi,vyer değiştirerek sayınızı mı arttiriyorsunuz
-
@forrest bazı noktalarda salt ezber istiyoruz. Kitapta sadece arz şoku için petrol fiyatlarını verir geçer. Ama bu sorunun üzerinde durup düşünmek gerekliydi. Bende başta petrol şoku yaptım ama üzerine egilince buna ilaveten verginin de olabileceği kanaatine vardım.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sevgili dostlar, belki bu sınav 73 puan/net ile kapatacaktir ancak bunun bugünden dışarıya soylenmesini ihtimal dışında görüyorum. Zira bu bilgiye vakıf olanlar bir elin parmağını gecmeyecektir bence. Bunu sızdırmak demek işinden ekmeginden olmakla birdir. Sizin söylediğiniz gibi bu bir uzmanın bileceği bir mevzu değildir kanaatimce. Daha da kendimi üzmemek ve yipratmamak adına artık okumak yerine 27'sine kadar beklemeye ve bu konuyu düşünmeme yolunu seciyorum. Sizlere de bunu salık veririm. Herşey gönlünüzce olsun, Allah bu kutsal görevi bizlere nasip etsin.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@adanali01 Sayıştay uygunluk, düzenlilik, mali ve performans denetimi yapar. Sayistay kanunundan yararlanabilirsiniz.
özmerlin_06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@zephead aynı numara beni de aradı bugün, evrak ulaşmış sadece eksiklik varmış onu bildirmek için aramışlar.Tekrar aradıgimda ulaşabildim. Büyük bir problem yoktur yardımcı olurlar.
-
@gul121 arttırırsınız hocam. Kapatacak açığınız fazla, gerekli sabrı ve azmi gösterirseniz yapabilirsiniz. Zira temel kısımlar sizde eksik görünüyor ki bu iyi bir durum her attığınız adımda mesafe alacaksınız. Sonrası soru, tekrar ve mevzuat okumasıyla detaylar..
-
Kazanan arkadaşların gözü aydın, kazanamayanlar için tek dileğim birakmasinlar. Çok şükür bende mülakata kaldım. Ama çok kazanamadık, kazandık bu kezde nasip olmadı. Bugün üzülün ama yarın durmayın hayallerinizin peşinde koşmaya devam edin. Benim sıralamam 79..
-
@tyr61 Ayşe Tayar anneye Allah rahmetiyle muamele eylesin. Başın sağolsun dostum.
-
@Daywalkerss kardeşim en son 71-73 aralığını vermiştin. Daha net bir rakama ulaşabildin mi?
-
@siyahadam baraj konusunda bir rakamınız yok mu?
-
2019 başlığını okurken @kuruhasan yorumu pek hoşuma gitti, 'trol ilan edilenler haklı çıkıyor' Umarım bu yılda aynı olur
-
@fkoseli sonuç eğer olumlu ise ilk gün mutluluk sonraki günler stres ve koşuşturma içinde... Başvuru evrakının doldurulması ve teslimi en kolay kısmı. Talip olduğumuz vazifeye ulaşabilmek gerçekten meşakkatli. Zaman zaman ne yapacağını bilmiyorsun ama süreç hızla işliyor sonra mülakat ve sonuç bekleme. Heyecanlı, zor, yıpratıcı ve üzücü olabiliyor ne yazık ki. Benim aklımda kalanlar bu. Ama her yeni başlangıç umuda gebedir. Küçük parmaklarıyla umuda tutunan Ayda ve Elif gibi..
-
@alpkaim inşallah üstad, herkesin beklediğinde yanilmadigi bir son olur.