TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları

KPSS A
    2019 kpss muhasebe soru cevapları
    80
    472
    35206
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      Minimalist @kilici Son düzenleyen:

@kilici Açıkçası elimden geldiğince hak yememeye dikkat eden bi insanımdır. Kodlamayı daha sonradan yapmanın etik olup olmadigini dusundukten sonra bi sakıncası olmadığına kanaat getirip yaptım bunu. Sonucta optik benden alınmıyor o alınmadığı sürece üstünde her turlu kodlamayi yapma ihtimalim düsünülerek sinav sonuna kadar alınmıyor mantıken. Ha soruları peceteye yazma ya da sıraya yazma muhabbetinden de haberim var yapan insanlar da cok biliyorum. Yaptıkları doğru mu değil mi bilemem ama kendi tercih ettigim bi yöntem olmadı. Bu da vicdanen rahat etmeyeceğimden.

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • R
        regresyon Son düzenleyen:

Soruyu masaya yazıp çözmek açıkça hakka girmektir tartışmasız .

K S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • G
          guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Amortisman ile ilgili hangisi yanlıştır bir soru vardı. Normal amortisman veya başka amortisman mı belirmişti. Var mı hatırlayan

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • K
            kpssınavı @regresyon Son düzenleyen:

@regresyon niye her sinifta bir kisinin mi siraya soru yazma hakki var?

• kilici
              kilici Yasaklı @Minimalist Son düzenleyen:

@Minimalist ösym nin bir açığı bu hocam. Sonradan düzeltsinler diye ortak optik form yaptıklarını düşünmüyorum.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                Minimalist @kilici Son düzenleyen:

@kilici Valla bunu ösym düzeltcek o zaman hocam. Diger girenlerin de asla yapmayacağı garantisinin bana verilmesi lazım ya da bi sekilde. Nasıl dusunmem gerektigini bile bana şaşırtmiycak yani bu sistem. Yapsan dert yapmasan dert.

• A
                  Adam Keeynes Son düzenleyen:

Herkes bi ahlak bekçisi kesiliyo şurada da. Soruyu sıraya yazanlar hakka giriyor diyenler yarın bir gün mülakata kalınca referans arama peşine düşmesin yeter. Umarım ben yanılırım bunun içinde gocunmam hiç. Bırakın insanları günahı onları ilgilendirir yargılama hakkınız yok kimseyi. Hakka giriyor ise hesabını vereceği yer siz değilsiniz.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • M
                    Minimalist @Adam Keeynes Son düzenleyen:

@Adam-Keeynes Hocam bu konuyla alakali degil sadece ama Kpss A ya hazirlananların genelinde gordugum bi problem. Birileri ha birine birilerini kolayca yargılıyor. Millet birbirine niye nefes aldın diye atar yapacak hale gelmis resmen. Enteresan.

• frustration
                      frustration Son düzenleyen:

muhasebede kodlamayı sonra yapanlara çatacağınıza kurum sınavlarında mülakatlarda yapılan onca torpile bişeyler söyleyin. Allah aşkına ne hak yemesinden bahsediyorsunuz? Saçma sapan bit sistem üzerinden hakkı ve etiği mi tartışıyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar biraz birbirinizi tutun artık

"Söylediğin herşeyi bil, ancak her bildiğini söyleme"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • D
                        dibace Yasaklı Son düzenleyen:

kist sorusunda cevapta taşıtlar borçlu olan mıydı onda 11400 dü sanki

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • S
                          sbf13 @regresyon Son düzenleyen:

@regresyon hak yemeye gelse konu sıraya yazıp soruyu çözenler en son sıralarda yer alır bence ayrıca niye hak yemek olsun eminim çogu kişi yazmıstım ben optiğe yazdım gerci 🙂

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • G
                            gulcan @sbf13 Son düzenleyen:

@sbf13 ya ben sonradan işaretlemek aklıma geldi ama bu gelmedi tüh neyse :))

• Ü
                              ücüncütekil Son düzenleyen:

Sayım t.fazlalılgı sorusunda farkın nedeni bulunuyor muydu Ya ;( ben direk kayıt yaptım yani 397 alacaklandırdım. Zamanla yarışırken Böyle basit hatalar yapıyoruz işte

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • H
                                hussle @dibace Son düzenleyen:

@dibace

Soruda direkt amortisman mı demişti ki direkt taşıtlardan düştünüz

A D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  mk-ank Son düzenleyen:

@ücüncütekil Evet hocam. Alıcılardan gelen paranın kaydının unutulduğu şeklinde bir sebep tespiti vardı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • A
                                    arpad @hussle Son düzenleyen:

@hussle yıllardır şu sitedeyim direkt kelimesini direk olarak yazmayan bir tek sen çıktın kardeşim. Konudan bağımsız seni tebrik ediyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • D
                                      dibace Yasaklı @hussle Son düzenleyen:

@hussle yok hocam tutar olarak bulup işaretledim onu

• A
                                        Adam Keeynes @ücüncütekil Son düzenleyen:

@ücüncütekil 397 kapanırken alacaklanmaz ki hocam borçlandırılır

Ü 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • I
                                          iamkaya Son düzenleyen:

Soruda farkın nedenini aynı gün buldu demiyordu. Kaç kez okudum ne diyor bu diye, en son kasadaki fazlalığı “tespit ettiğinde” yaptığı kayıt dediği için kasa borçlu 200 / STF alacaklı 200 yaptım. Umarım doğrudur.

Vermek istemeseydi, istemek vermezdi..

Yeri o yarattı, yeri yok onun; onsuz yer yok, heryer onun..

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Muhalba
                                            Muhalba @iamkaya Son düzenleyen:

@iamkaya, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları

Soruda farkın nedenini aynı gün buldu demiyordu. Kaç kez okudum ne diyor bu diye, en son kasadaki fazlalığı “tespit ettiğinde” yaptığı kayıt dediği için kasa borçlu 200 / STF alacaklı 200 yaptım. Umarım doğrudur.

Tespit edildiğinde STF Borçlu kısımda yer alırdı.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                                            Cengiz Aytmatov

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24