Kurum Maliye alımları ile istişarede bulunuyor geçmişte vmy atananları sgk ya almamışlardı. Yani halihazırda maliyeye atanmış olanların başvurmasının bir manası yok boşu boşuna hakka girmekten başka.
iamkaya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo Üstadım BDDK ile ilgili gelişme var mı? Kpss öncesi yetişmesi için sürecin sonlanması gerekiyor, yüklü bir alım olacak demiştin, süreç sonlandı.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Şöyle sorayım; Bayram öncesi mi sonrası mı büyük ihtimal üstad? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo üstad cuma da geçti gitti. Şimdi ne yapacağız?
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@okan96a güvenlik soruştumaları cumhurbaşkanlığına mı gönderildi?
-
@pareto_wilfredo üstadım yok mu senin bu konu hakkında fikrin/duyumun?
-
@paretowilfredо üstadım yok mu senin bu konu hakkında fikrin/duyumun?
-
@iamkaya, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Arkadaşlar merhaba güvenlik soruşturmaları hakkında bilgisi olan var mı? Ben emniyete sordum daha gelmedi dediler. Var mıdır bir açıklaması? Sadece kazananların güvenlik soruşturmasını gönderiyorlar ihtimali beni ürkütüyor açıkcası..
-
@jszz hocam kazananlar için çok güzel bayram hediyesi olur dediğiniz gibi olursa, peki ya kaybedenler? İnşallah nisan sonu mayıs başı açıklanır.
iamkaya tarafından gönderilen son iletiler
-
@rosecity yetişmediğinin göstergesi olmasın hocam
-
Arkadaşlar Merhaba. Ankarada olan binlerce A grubu öğrencisi var. Bunlardan şöyle en azından 30 kişi toplanıp bakanlığa gitse, taşkınlık yapmadan, slogan atmadan çaresizce bekleyen bizleri hatırlatsa çok etkili olur kanaatimce. Bu durumda belki bakanla olmaz ama en yetkili kişilerle görüşülür ki bakan hanım bile kayıtsız kalmayabilir efendice gelen gençlere. Ankara’da olsam ben organize ederdim. Maalesef çok uzaktayım. Organize edecek bir kişi yok mu?
-
@paretowilfredo üstad cuma da geçti gitti. Şimdi ne yapacağız?
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Adam-Keeynes paem ne zaman gelir hocam?
-
Şöyle sorayım; Bayram öncesi mi sonrası mı büyük ihtimal üstad? @paretowilfredo
-
Açıklanma hususunda duyum var mı dostlar? Ve @paretowilfredo üstad?
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@Adam-Keeynes haklısın hocam, 3. girişim oldu artık çok bilmekten yanlış yapıyoruz galiba. Yarın kesin açıklanıyor mu cevaplar?
-
Hocam aynı gün tespit etse, başka bir tarihte tespit etse, hiç tespit edemese, noksanlık fazlalıktan fazla ise dönem sonu ayrılacak diğer dönen varlıklar karşılığı vs tüm işlemlerin nasıl yapacağını biliyorum evelallah. Ama bu soru enterasandı, sınavın genelinde olduğu gibi. Aynı gün demiyor, kasa farkı tespitinde yapacağı kayıt diyor, kasa fazlasının tespiti mi?(bu durumda kasa borçlu stf alacak) Fazlanın nedeninin tespiti mi?( bu durumda stf alacak ilgili hesap borç) Sorun burada. Hayırlısı olsun ne diyelim ki.
-
@Muhalba kasa fazlası varsa kasa borçlu olur STF alacaklı olur.
-
Soruda farkın nedenini aynı gün buldu demiyordu. Kaç kez okudum ne diyor bu diye, en son kasadaki fazlalığı “tespit ettiğinde” yaptığı kayıt dediği için kasa borçlu 200 / STF alacaklı 200 yaptım. Umarım doğrudur.