Bu hafta açıklanıyor arkadaşlar, rahat olun. (Kaynak: Burç yorumum)
muzmin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@milanese Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama git gide sanki mülakatım kötü geçmiş gibi hissediyorum ve keşke şu soruda şunu deseydim diye anlık hayıflanmalar yaşıyorum veyahut da bir soruya yanlış veya gereği gibi cevap vermediğimi düşünüyorum. Hal böyleyken böyle bir psikolojide bu süreçte insanların geçmişte başka sınavlarla ilgili duyumları tutan kişilere inanması/prim vermesi çok doğal, bunu yadırgayamayız.
-
Bu arada yukarıda Hazine Kontrolörlüğü ile HMUY'un aynı anda açıklanabileceğini söyleyenler olmuş. Öngörüşmemde bunu üstada sordum. O da "Bakanlıkla bu konuda hiçbir alakamız yok, Kurulumuz bütün bu süreci kendi programına göre yapıyor, arkadaşlara da böyle söyle." dedi.
-
İlan edilen kadronun tamamının doldurulmayabileceğini kabul etmekle birlikte çok basit bir soru sormak isterim: katılım eğer ilan edildiği gibi 2 bin olsaydı, yine de çıkıp birileri 50 kişi alacaklar, 250 kişi alacaklar falan der miydi? Böyle bir tartışma konusu olur muydu? Hadi diyelim ki 50 kişi alsınlar. Ondan sonra yine çıkmayacak mı 450 HMUY alımına? Bence bu kadronun doldurulmaması olayı katılım az olduğundan dolayı kendi kendimize yarattığımız bir korku. GVS'si olumsuz çıkan, mülakatta aşırı aykırı davranan birileri elenecektir muhakkak. O yüzden hem aşırı umutlanmadan hem de enseyi karartmadan ilanı beklemek, sonrası Allah kerim.
-
@michaelcorleone hocam şunu sorayım: siz tarih duyumunu aldığınızda kısıtlamalar yoktu, açıklanma tarihi kısıtlamadan dolayı revizeye uğradı mı?
-
Ben bayram olmasa bile hiç değilse ramazan ortasını gözden çıkardım. Hayırlısı olsun. Geç olsun da güç olmasın. İnşallah çifte bayram yaşarız.
-
Ben tamamen eminim bu 2 gün içinde açıklanacağına. Nitekim;
@muzmin, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Herkese başarılar dilerim. İnşallah 500 kişinin tamamını alırlar da atanırız hepimiz. Son olarak, mülakata girenler deneyimlerini aktarırlarsa seviniriz.
-
@lafz Haftaiçinden itibaren aramaya başlasak mı, belki bir bilgi falan alırız?
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
HMUY'da da olan arkadaşlar feragat edecekler mi?
muzmin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
HMUY'da da olan arkadaşlar feragat edecekler mi?
-
Sonuçların açıklanması geciktikçe tartışmalar da başa sarıyor sanırım
-
@emrediyebiri Ben zaten hmuy açıklanacak dememiştim hocam, sadece açıklayacaklar demiştim. Burcum yalancı çıkmadı bence :))
-
Ben tamamen eminim bu 2 gün içinde açıklanacağına. Nitekim;
@muzmin, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beirutde Kontrolörlük belliydi ama hocam, bana yazılı sınavda bizzat Başkan demişti biz elimizi sıkı tutacağız diye. Duy mülakatta da mükerrer atama olmamasına dikkat edeceklerini söylemişti komisyon. Şu şartlarda sıra bizde diyebiliriz yani.
-
@leviatanamayan hazine kontrolörlüğü bu hafta açıklanacak demiştim, açıklandı hocam. boş değiliz biz de :)))
-
-
İlan edilen kadronun tamamının doldurulmayabileceğini kabul etmekle birlikte çok basit bir soru sormak isterim: katılım eğer ilan edildiği gibi 2 bin olsaydı, yine de çıkıp birileri 50 kişi alacaklar, 250 kişi alacaklar falan der miydi? Böyle bir tartışma konusu olur muydu? Hadi diyelim ki 50 kişi alsınlar. Ondan sonra yine çıkmayacak mı 450 HMUY alımına? Bence bu kadronun doldurulmaması olayı katılım az olduğundan dolayı kendi kendimize yarattığımız bir korku. GVS'si olumsuz çıkan, mülakatta aşırı aykırı davranan birileri elenecektir muhakkak. O yüzden hem aşırı umutlanmadan hem de enseyi karartmadan ilanı beklemek, sonrası Allah kerim.
-
@beirutde Hocam aynısını @SrdrFlz yazmıştı geçen. Fakat bu 70 puan faktörü olduğu için mülakata giren herkesi almayabilirler.
-
@cnkmo26 Aynen, öyle diyormuş. Daha iyi o zaman.