Benim de olumlu olmuş arkadaşlar. 3 yıllık süreç, elendiğim onlarca kurum, ilerleyen yaş, hayatı kaçırıyormuş hissi. Gerçekten en olmaz dediğim zamanda oldu. Allah sizlere de nasip eder inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
leviatanamayan
@leviatanamayan
leviatanamayan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Yine başladı mesaimiz
-
Geçen seneki HMUY mülakatlarına girip forumu takip eden arkadaşlar hatırlar. Bu tarz kişiler her pazartesi başlığa gelip arkadaşlar içinizi ferah tutun cumaya kadar açıklanacak, listeler bakanda, eli kulağında tarzı şeyler söyleyip cuma günleri sırra kadem basarlar, yazılanlara sorulan sorulara cevap vermezlerdi. Mülakatlar bittikten sonra 3 ay böyle geçmişti.
Sırf 1-2 hafta önce duyumların kaynağını soran, aslı astarı var mıdır merak eden ben de dahil birkaç kişiye trip atıp gizemli kişicikleri oynuyor arkadaşlar. Önceki sayfalarda bir arkadaşımız "ben bu duyumcu arkadaşların sınava başvurduğunu bile sanmıyorum" demişti. Okuduğumda olur mu öyle şey canım, bundan niye keyif alsınlar ki demiştim ama yavaş yavaş ben de hak veriyorum. -
Kimse kimseyi zan altına sokmuyor hocam. Yüzlerce insan oturduk gelecek planları yapmak için mülakatların açıklanmasını bekliyoruz. Kaldı ki HMUY alımı son yılların belki de GUY hariç en yüklü alımlarından birisi. Haliyle yeni mezunlar da bekliyor, yaş haddine takılacak olanlar da bekliyor, umudunu yitirenler de bekliyor açıklanmasını. Birileri çıkıp aldığım duyuma göre cumaya kadar açıklanacak deyince insanlar heyecanlanıp kaynağını soruyor. Duyumu aldın da kimden aldın, kurumun çaycısından mı aldın, amcaoğlundan mı aldın yoksa personel genel müdürlüğünden birilerinden mi aldın diye merak ediyor insanlar. Tutup da bize isim ver bir de biz arayıp soralım demiyorlar.
-
Forumda insanların birbiriyle yardımlaşması ayrı şey, soruları baştan sona sıralamak ayrı şey. Mülakata sadece ilk gün katılanların sayısı 80. İkinci gün katılanların sayısı ise 150. 7 güne yayılan mülakat tarihlerinde ilk 2 gün katılanların insanların suçu günahı ne o zaman.
Alican Hoca'yı ben de uzun zamandır takip ederim, kendisini 4T Akademi'den tanırım, ama yaptığı şeyi iyi niyetiyle yapıyor olsa bile sonuçları olumsuz bence.
Mülakatlar tamamlanır, yeni alımlardan konuşulur, 2021 yılının Mart ayında yapılan mülakatlarda sorulan soruları zamanında derleyip bir araya getirmiştim, alın bunlar da sorular, güzel güzel çalışın arkadaşlar deseler amenna.
Ama mülakat süreci henüz tamamlanmamışken, ortada anlaşıldığı kadarıyla belli bir soru havuzu varken ve sorular genel itibariyle bu havuzdan seçiliyorken yapılan şey tam anlamıyla ilk günlerde mülakata giren insanların hakkına girmektir benim gözümde. Yazılı sınav yapılmamış olsa bile unutmayın ki bu hala bir yarışma sınavıdır arkadaşlar.
Tekrar tekrar üstüne basarak söylüyorum, ben Uİ'den girdim, İktisat'tan, İşletme'den girdim ama şu şu alanlardan sorular geldi, bu kısımlara da göz atın arkadaşlar demek ayrı şeydir, ben şu alandan girdim aha bunlar da sorulan sorular demek ayrı şeydir.
-
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün İşletme'den mülakata girenlerden biriyim. Benim şansıma mı denk geldi bilmiyorum ama alanımdan neredeyse hiç soru gelmedi bana. Ağırlıklı olarak iktisat ve istatistik soruları geldi. İstatistik sormalarının sebebi yüksek lisans yaptığım alanın istatistik bölümüne daha yakın olmasıydı muhtemelen. Ama kendi alanımdan neden az soru geldiğini bilmiyorum.
Üstte yazan arkadaşların da dediği gibi komisyon üyeleri çok güleç insanlar ve sizi stresten uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım. İyi çalışmalar.. -
Ben de perşembe günü aradım, telefondaki hanımefendi listeleri biz onaylamıyoruz, ne zaman onaylanıp gelirse o zaman yüklüyoruz siteye. Sürekli aramanız bir şeyi değiştirmeyecek diye terslemişti beni.
-
Personel genel müdürlüğünden bir üstadla konuştum, liste miste yok, liste bakana gitse imzalar geri gönderir, evine götürüp duvarına asacak hali yok ya dedi. Yine de siz bilirsiniz arkadaşlar
-
@emrediyebiri Üstad ne dediyse onu yazdım valla hocam, evinin duvarına asacak hali yok biraz komik kaçıyor tabi ama düşününce mantıklı da geliyor
-
@önemli Son uzman yardımcısı alımında ilan geçen sene aralık gibi geldi yanlış hatırlamıyorsam, Ocak sonunda başvuruları aldılar, Haziran'da listeler açıklandı, Temmuz'un ilk haftası mülakatlar tamamlandı, 29 Eylül'de mülakat sonuçları belli oldu. Yani demem o ki kurumun sağı solu belli olmuyor biraz. Yukarıdaki tarihler tam pandemi sürecinin ilk kısıtlama zamanlarına denk geliyor. İşleri yine sıkı tutmaya başladıklarına göre yakın zamanda olmaz diye düşünüyorum.
leviatanamayan tarafından gönderilen son iletiler
-
@cihandar “İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,
b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden
itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,
İzleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. -
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@cilasik08 Sorun olmaz bence ama yine de projenizle alakalı görseli koyup altını sözlü olarak doldursanız daha hoş olur sanki. En azından iyi hazırlanmış ve daha önce prova yapmış belli ki derler hocam.
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
"Mülakat heyecanınızı yenmek amacıyla mülakat öncesinde sizlere güzel bir eğitim içeriği planlanmıştır. Buna yönelik detaylı bilgilendirme ayrıca yapılacaktır."
Duyuruda böyle bir paragraf var arkadaşlar. Eğitim dedikleri ön görüşme mi acaba bilen var mıdır?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@joker94 Benimle ön görüşme yapan müfettiş bey "normalde sınav açıklandıktan sonraki 1 ay içinde görüşmeleri yapar, mülakatları tamamlar, kazanan adaylara teklifler yapılırdı, fakat bu sene tam kapanmadan dolayı işler yavaşladı, biz de durumdan memnun değiliz" demişti. Yani banka da bir an önce görüşmeleri mülakatları tamamlayıp kazanan adaylara işbaşı yaptırmak istiyor anladığım kadarıyla. O yüzden İK'lık bir durum olduğunu sanmıyorum hocam.
-
@adams Sanırım katılım için baraj %40'a düşürüldü hocam. Yanlış anlamış da olabilirim
-
@abcdefg Anladım hocam teşekkür ederim
-
@abcdefg hocam merhabalar. Müfettiş Yardımcıları için maaş, yan haklar, özlük vs. gibi konularda bilginiz var mı acaba?
-
GENEL KÜLTÜR 5-5
GENEL YETENEK 33-7
İNGİLİZCE 31-9
ALAN BİLGİSİ 27-23Müfettiş Yardımcılığı olumlu gelmiş arkadaşlar.
Bir de feragat verirsek yerimizi kontenjana giremeyen arkadaşlarla doldururlar mı acaba bilen var mı?