Ulan arkadaş ne yds’miş bee... hala daha yds istenmesi haksızlık diyorlar. Siz ne kadar hazımsız insanlarsınız ya. Yok merkez kadroymuş, haksızlıkmış... Bunu söyleyen kişi/kişileri görünce de hayatını hak ile batılı ayırmaya adamış doğruluğun gücü adına savaşan he-men sanarsın. İnsaf artık ya... Kaç aydır yds muhabbeti görüyoruz... Mülakat listesi açıklandı... Hala daha yds muhabbeti görüyoruz. Şu mülakat bitse de şu pis nefislerinizden bir kurtulsak. Yeter be.
önemli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@Hasso birader senin anladığım kadarıyla kpss puanın 85 altında. Ama verginin yazılısına çalışıyorsun? Neden peki? Yani sayıştaydan 74 net yapmana rağmen ben bile vergiye çalışıyorum demek sence daha sahte değil mi? Demeye çalıştığım şey; kendin sana gelmez diyecek kadar dobrasın kpss puanın 85’in altındaysa hangi motivasyonla vergiye çalışıyorsun? 85’in altına düşme ihtimali olmadığını düşük olduğunu bile bile ya da 74’e sayıştay yazılısının gelme ihtimalinin olduğunu bile bile sayıştay’a değil de neden ben vergiye çalışıyorum diyorsun? Buradaki matematik nerede soruyorum sana?
-
Arkadaşlar sıkıntı yok. Sınav yapılacak. Bazı arkadaşlar Vmy’lığı zamanında ilan edilip iptal oldu diye yazmış. Buraya daha önce de yazmıştım. Geçen ay aradığımda sınav iptal olur diyorlar sizce böyle bir şey olur mu dedim. Bana şehir efsanesi olduğunu vmy’deki olayla alakalı olmadığını, vmy’de yazılı sınav yapılmadığı için mülakata katılacakların listesinin ilan edilmediğini söylemişlerdi. Bizde katılacakların listesi açıklandı. O yüzden sıkıntı yok. Bir tanesi de ticaret bakanlığı yazılı + sözlü yapıyor bu da yapsın demiş... İçişleri mahalli idareler kontrolörlüğünde, rtük, botaş vs de sadece sözlü yapıyor.
Şimdi ölüyü diriyi bıraktınız milletin sözlüye katılmaya hak kazandığı sınava mı göz diktiniz de insanların motivasyonu ve hayalleriyle oynuyosunuz? Kötü niyetli olarak yapıyorsanız bu sözlerim size ama tamamen düşünmeden yazıyorsanız üzerinize alınmaya gerek yok.
Arkadaşlar kendinize operasyon çektirmeyin.
-
@uvyx bir de dediğin hiçbir şeye katılmıyorum. Eğer ki manipülasyon yapmak için yazmadıysan tamamen saçma. Çünkü rtükte her bölümden ayrı ayrı 3-4 kişi alınır. Hem de en fazla 3 kat çağırılır ki bu kadar da yüksek kapatması normal. Botaşta da 5-10 arası oluyor o da 4 kat çağırıyor galiba orada da 83’leri gördü. İçişlerine gelince orada rtük ve botaştaki gibi yds olmadığı için yüksek kapatması son derece normaldi. Orada da öyle çok kişi alınmadı. Burada söz konusu aday 500 kişi olunca haliyle 75’te kapatması mantıklı oluyor. Adamlar açık açık yds’si olmayan gelmesin diyor. Bence de haklı kpss’den ezberle 95’ten aşağı almayan adamın yds’den puan alamam banane kaldırılsın demesi çok saçma. Hem daha geçen sene maliye kontrolörlüğü alımında yazılı + sözlü olmasına rağmen 80 kpss’si olan adaylar da girdi. Taban da 80’di hem. Demekki ticarette var burada olsa da bir şey değişmeyedebilirmiş.
Lütfen enerjini başka yerlere ayır. İnsanları yorma. Senin şurada yazdığın şeyler adaylara saldırmak oluyor. Yani yazılı yok hak etmiyosunuz demek oluyor. Sözünü ettiğin gibi adalet arıyorsan git bakanlıklardakilerle konuş. Yok torpilmiş de bilmem ne var demek çok saçma. Şu başlıkta neden sadece alımla ilgili konuşulmuyor. Anlamıyorum.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@zenginmemur kardeş madem ezber vs bir şey de sen de al da millet senden de her yds’li başlığı gelip kirletmende de kurtulsun biz de kurtulalım.
-
@lion @lion her foruma girdiğimde başlıkta acaba önemli bir şey mi var diye baktığımda senin adını görmek zorunda mıyım? Bana ne 95 puan alan babayiğitler giremiyor da 80 puan alanlar giriyorsa... benim de puanlarım 90 üstüydü yds yokken bir işe yaramaz dedim yds aldım. Konu kapandı. Eğer o babayiğit dediğin 95’lik adam, yds alamıyorsa demekki banayiğit değilmiş o kadar. Şimdi bir daha bu başlığa yazıp insanları germemeni bütün mülakat listesindeki adaylar adına senden rica ediyorum. Ayrıca;
BİR DERDİN VARSA BABAYİĞİT GİBİ GİT KURUMU ARA. ONLARA SÖYLEMEDİĞİNİ BURADAKİ ADAMLARA SÖYLEMEK EZİKLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.
-
@lion arkadaşım ben bu foruma üye olmadan önce de bu alımda da 100 kişilik listede olan alımda da sürekli ama sürekliiiiiiii aynı şeyleri yazıyorsun. Bir haksızlık olduğuna inanıyorsan bunu mülakat listesindeki adaylara niye söylüyorsun??? Ne yapmalarını bekliyorsun. Tamam evet haklısın yds puanı olanlar vatan haini al bakalım bu sizin hakkınız mı desinler? Bir haksızlık olduğuna inanıyorsan ara kurumu ben haksızlık olduğunu düşünüyorum de bitir. Sürekli sürekli aynı insanlar aylardır aynı şeyleri yazıyor ya. İnsaf biraz. Bir de sadece bu alımda da değil yds istenen her alımda... Israrla inatla...
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@zenginmemur kardeş benim puanım 89... her yds’li başlıkta seni görmekten bıktım. Sürekli boş konuşuyorsun. Hmb uzman yardımcılığı başlığında senin nickini görmekten kusasım geliyordu. Şimdi de buraya dadandın. Yeter lütfen rasyonel ol.
-
@alegro bak bak bak... sınav iptal olacak diyen adam sonra girmiş 500 kişi çok fazla yazıyor... yani bu son iki mesajını birleştirince “500 kişi çok, bu sınav iptal olsun da başka kadro açılsın zaten bende yds de yok. Böylece hem başkalarının hakkını da çalmış olurum hem de iş imkanım artar.” Demek oluyor
önemli tarafından gönderilen son iletiler
-
@adanali01 hocam kaynak yazın çatlarız he
-
@michaelcorleone hocam cevabınız için teşekkürler. Siz yine bilgi alabilirsiniz aslında biz sizi zorluyoruz biraz ama
Bir de; “...mülakat sonuçlarının bir an evvel açıklanması için kurum ile iletişime geçmekte fayda var diye düşünüyorum.” dediniz. Burada iletişimden kasıt kibarca sürekli arayarak bakanlığa baskı yapın mı demek oluyor? Öyleyse hemen örgütlenelim burada arkadaşlarla
-
Atamalar eylülde olacak diyen bir arkadaş vardı. Eminim o bir şeyler duymuştur. Burayı okuyorsa yazarsa çok makbule geçer.
-
Arkadaşlar arayalım bence. Kimse bir şey diyemez.
-
Şu hazine ve maliye bakanlığı ayrılıyor vs gibi dedikodularla ilgili kurum içinden direkt bilgi alabilecek arkadaşlar illaki vardır. Olur da bilgi alabilen arkadaş paylaşırsa çok mutlu oluruz.
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@muzmin montların asıldığı yerde soran siz miydiniz hocam ayakta? Benim anlamadığım geçen sene 15 kişi alacakken 39 kişi mülakata kalmış neden ve hangi mantığa göre 40 dedi onu anlayamadım.
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@uvyx kime sordunuz ya da sormuşlar hocam? Yönetmelik gayet açık değil mi? Yani 70’i geçen herkes mülakatta işte. 90’ı da geçse mülakattalar.
-
@beirutde bana yazan adamın iletilerini bir okusana her başlıkta herkesi kışkırtıyor. Böyle adamlara eyvallah mı edelim ne yapalım? Zaten gerginlik artıyor çünkü rekabet artıyor. Bir de böyle adamlarla uğraşmak sinir bozucu oluyor. Biraz fazla çıkışmışım ama “kanka, prof” vs gibi konuşacak samimiyete girmeseymiş.
-
@schossow99 mahfi eğilmez’i referans gösterdim. Böyle atarlı pembe kazaklı sipere yatmış ergen gibi konuşursan kamuda seni tokat manyağı yaparlar haberin olsun. Üstadlar senin gibileri almaz ama olur da alırlarsa her gün hüngür hüngür ağlarsın öz abim içişlerinde uzman onun anlattığına göre konuşuyorum.