@thomashobbes-0 ketçap mayonez turşuda olsun mu hocam
schossow99 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Başlığı hareketli görünce bir an mülakat tarihleri belli oldu sandım 5 aydır hala YDS konuşuluyor .. Atı alan Üsküdar’ı geçti aloooooo
-
Sorulan sorulara yanlışlıkla “şey mi dostum yine yangınlar yine ben” diye cevap vermeyeceğimiz bir mülakat olur inşallah herkese başarılar
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@muhalba sanki 100 kişi aldı RTÜK guy için 100 adam eksildi öyle bir hızla yazdınız ki hocam 1 2 kişinin hesabını burda dakika başı tutacağınıza ders çalışmanızı tavsiye ederim
-
YDS istenecektir. Hem önceki alımlar hem yönetmelikte var umarım ilan bir an önce yayınlanır devlet işinin İnstagram çekilişine katılmak gibi olmadığını görür bu sözde hak hukuk diyip başkasının emeğini küçük gören arkadaşlarımız
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@ekeblad aynen öyle hocam Türkçe bile anlatamıyoruz bu arkadaşlara bu durumu , şartları biliyor kurumlar ellerinden gelse toefl 85 isterler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Bu sadece gk gy ile sıralama yapacak olmaları çok saçma alana hiç çalışmamış ama matematiği iyi olanlar geçecek sonraki klasik alan sınavında ne yapmayı düşünüyor bu insanlar acaba ?
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@sedatinho 2017 yazıyor başlıkta ilan gelse 2017 mi yazar ?
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar önemli birşey var diye bakıyoruz kaç entry hes kodu konuşulmuş sanki size hes kodunuzun süresi dolmuş sınava giremezsiniz demeleri gibi bir ihtimal varmış gibi
schossow99 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Silinmiştir
Moderatör notu;
Haksızlıkları eleştirmek yasaklama nedeni değildir; durduk yere üyelere sataşmak, sürekli saldırgan tutum, başkalarına haksız yere ithamlar ve ağır dozda saçmalamak yasaklama nedenidir.
Herkese iyi günler iyi çalışmalar.
-
@önemli tamam kanka idare hukuku profusun en iyi sen biliyon idareyi..
-
@uvyx yazma şöyle kızdırcan tb yi görcen sonra
-
@willsmithh Zengin memur bayrağı sana mı devretti dostum
-
@muallakta_kalan birşeyler söylüyormuş gibi yapan ama Aslında birşeyler söylemeyen uzun bir cümle olmuş neyse ben de senin gibi derdim polemik yaratmak değil diyerek lafıda araya sıkıştırarak sıvışayım , Senin önceki entrylerine de baktım hmuy ile ilgili “ 500 kişilik ilan için yds şart koşulması ve farkli bölüm türlerinden 75 taban puanla insanlarin merkez uzman olup, yıllarını bu işe vermiş + 85 +90 uzeri insanların sınava alınmamasına insanlar içerliyor. “ yazdığın bu entry sonrası kendi önünden yemeyip başkasının tabağına göz diken sıfatı meraklı yerine daha uygun olur hadi sen milletin kaç para aldığını niye iş değiştirdiğini kaç ile atandığını “merak” edip araştırmaya devam et
-
@karl-malone sadece merak için sorsa arkadaşın açıklaması sonrasına ama uzmanlıkta da yükselme var diye uzatmazdı bunun adı merak değil artniyet oluyor
-
Mülakatta herkese İngilizce sorusu sorulmaması veya sorulursa çeviri veya speaking diye ayrılması ve herkese 5 6 adet alan sorusu sormak yerine bazılarına sadece yorum ve güncel ağırlıklı sorular sorulmasının sebebi KPSS puanıyla mı alakalı ? Yoksa tamamen komisyon ile mi alakalı ?
-
@muallakta_kalan Sen git merkez uzman ol o zaman dostum sınav tarihini niye soruyorsun ? Senin vmy isteme tercihin sorgulanmıyor da başkasının tercihinin arkasını neden bu kadar arıyorsun ?