Admin bu sitenin hali ne
-
Soldan bişey geliyor üstteki menü sayfayı takip ediyor falan kim bozdu forumu
-
@garipbankacı aynen beğenmedim
-
evet beğenmedim bende
-
Bi ben beğendim galiba.
-
Gezegenim değişmiş gibiyim:)) ama bana da daha kullanışlı göründü -
Merhaba dostlar.
Teknik ekibimiz forumda bazı yenilemeler yaptı. Bu yenilemelerin temelinde de forumdaki kayma ve atlama sorunlarını ortadan kaldırmak vardı. Malumunuz önceki ara yüzde bu ciddi bir sorundu. Tabi bu sorunlar kasma problemini de getirmeye başlamıştı.
Gözlemlediğim kadarıyla sorunları ortadan kaldıran, gideren bir çalışma ortaya koymuşlar. Bence kullanışlılık açısından oldukça güzel olmuş. Ama bazı şeylere benim de gözüm alışmadı. Sanıyorum kullandıkça alışkanlık kazanacağız. Forumun sürekli olarak kasmasından, atlayıp zıplamasından kurtulmayı tercih ediyorum. -
@paretowilfredo Üstte çıkan son başlıkları kaldırın, zaten güncel sekmesine girince gözüküyor.
-
@blueberry Daha evvel kaldirdik dostum ama oraya yönelil aliskanligi gelisen dostumuz da cokmus. Geri istedi cogunluk, getirdik.
-
@paretowilfredo admin halen kasıyor bari eski hali daha güzeldi hic beğenmedim her başlık birbirine benziyor
-
@can123 Kasma sorunu ciddi şekilde ortadan kalkmis dostum. Bence biraz göz alışkanlığı ile alakalı sizin durumunuz. Bir süre kullanalim bakalim boyle. Duruma gore yeniden degerlendiririz
-
Başlık kısmı gerçekten sinir bozucu olmuş. En azından üste sabitlenmeli. Aşağıya indiğimde başlık da beraber geliyor. Eski hali çok daha iyiydi
-
giriş paneli hala ingilizce bende
-
@kamuadayı Bunu ileteyim dostum oturum acmazken de boyle sanirim. Bilisimci arkadaslara yolluyorum.
-
@friedman98 Dostum saniyorum onu sitedeki kayma ve ziplamalari onlemek icin yapmislar. Soralim bi alternatifi var mi.
-
Masaüstü versiyonu beğendim ama telefondan hoşuma gitmedi. Telefondaki sorun da reklam yüzünden.
-
Kayan ekran son iletiyi gösterse daha iyi olabilir.
-
@paretowilfredo
üstad ty olarak bir uygulama yapılsa sanki çok iyi olur gibi geliyor bana. hem foruma hem siteye ulaşılabilen veya sadece forum odaklı bir uygulama çalışması başlatılmalı bana kalırsa. atlet satan firmaların bile uygulamaları var artık kaldı ki ty gayet aktif kullanılan bir platform. -
@onuktekin, içinde söyledi: Admin bu sitenin hali ne
Kayan ekran son iletiyi gösterse daha iyi olabilir.
Aynı şeyi düşündüm sonra kısa vadede son iletinin görünmesi daha kullanışlı gibi görünse de uzun vadede ilk iletinin görünmesini daha mantıklı buldum. Tabi bir de masaüstü kullanımda başlıkların son iletilerinin göründüğü başka bir bölüm olması da böyle düşünmeme sebep.
-
@blueberry O bölüme ilişkin alışkanlık kazananlardan biri benim sanırım, kullanışlı değil mi? Bence orası kalmalı.
-
@plansız Çok düşünmüşsün ya. Ben bu kadar düşünmedim