istanbulda vmy olan arkadaşıma bakanlık merkezde bir tanıdığının olup olmadığını sordum. özel kalemde bir tanıdığı varmış. gün içerisinde ona sorup aldığı bilgiyi benimle paylaşacak. haberdar ederim.
SrdrFlz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
arkadaş geri döndü. arkadaşın bakanlıktaki arkadaşı "onların mülakatları daha yeni bitti, şu an ne zaman açıklanacağına dair net bir şey yok, açıklanmadan 2-3 gün önce haberim olur, haber veririm" demiş.
-
@siyaset-bilimci duyumcu arkadaşlara duyumun kaynağını soruyoruz cevap yok. insanlarda bir beklenti oluşturuyorlar sonra kayboluyorlar.
-
@lafz amaç duyum paylaşan insanları pişman etmek değil. ama kaynağı sormak da hakkımız. arkadaşın biri kurumu aradım henüz bir bilgi yok ne zaman açıklanacağına dair derken duyumcu arkadaşların kaynak paylaşmadan adayları beklentiye sokması ne derece mantıklı? mülakata giren arkadaşlar heyecanla bekliyorlar, yds puanı olmayan arkadaşlar da yds puanı olan yüzlerce kişinin yerleşmesi ile şanslarının diğer alımlarda biraz daha artacağını düşünerek onlar da heyecanla bekliyor. kaynak soran arkadaşları pişman etmeyin lütfen.
-
yine biri kaynaksız bir duyum paylaştı ve spekülasyon olmasın deyip spekülasyona yol açarak kayıplara karıştı.
-
geçen ptesi arkadaş haber verecek demiştim. bir gelişme yok demiş.
-
@beirutde eğer gerçekten liste bakanda imza aşamasında ise açıklanması fazla sürmez diye düşünüyorum son zamanlarda hmb sınav duyuruları sayfasında yaşanan hareketlilikten hareketle
-
@emrediyebiri herhangi bir haber yok hocam.
-
duy ile ilgili bir duyuru var hmb sınav duyurularında. kurum içi alımlar alım sayısını etkilemiyor diyor.
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt @hakanchelik @hacerboyacioglu Sayın bakanım 500 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı ne zaman açıklanacak?
SrdrFlz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
- grup için puanım 86,5
ilk 12 için şansım nedir.
yds var.
- grup için puanım 86,5
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar ikinci ilan ile ilgili duyumu olan var mı?
-
@hmba hocam ne sordular mülakatta ve ne cevap verdiniz hatırlıyor musunuz?
-
@beirutde eğer gerçekten liste bakanda imza aşamasında ise açıklanması fazla sürmez diye düşünüyorum son zamanlarda hmb sınav duyuruları sayfasında yaşanan hareketlilikten hareketle
-
@bozkırlı hocam kaynağınızı biraz daha açar mısınız?
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt @hakanchelik @hacerboyacioglu Sayın bakanım 500 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı ne zaman açıklanacak?
-
@siyaset-bilimci arka arkaya sık sık tweet atınca oluyor. tweet aynı olunca twitter sorun çıkarıyor. farklılaştırmak için tweeti numaralandırabilirsiniz 1, 2, 3 diye. sağlıkçılar öyle yapıyor.
-
@beirutde gazetecilerden biri görüp sorsa yeterli.
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt @hakanchelik @hacerboyacioglu