Atandıktan sonra takım elbisenizi çekin üstünüze ve Milli kütüphaneye gidin, illaki bulursunuz birini :))
titoizm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ruh eşini bulamamış iibfliler
-
RE: Ulaştırma ve Haberleşme AB Uzman Yardımcısı Alımı (2018)
Bu ilana başvuracak olanlar NASA'nın astronot alımı ilanına da göz atsın, idari ve mali haklar yönden biraz daha iyi orası...
-
RE: Memur olmanın en büyük artısı
Kız istemeye gittiğinde kafan daha rahat olur, kız tarafı da haliyle mutlu olur, bilinir ki memuriyet: düzen, maaş garantisi ve haftasonu tatil demektir. :)))
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Sonuçların açıklanması için güvenlik ve arşiv soruşturmalarının bitmesini bekliyorlarmış 5 yıla kalmaz açıklanır.
-
RE: Kpss puanıyla atanabilenecek en yüksek memuriyet nedir ?
en yüksek memuriyet; sağlığınıza zarar vermeyen, huzurla ve severek yaptığınız memuriyettir :)))))
-
RE: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
Özelde çalışıyorum, Kpss 2017'ye işten arta kalan zamanlarda 2016 yazında başladım, önce Yds B puanını aldım sonra da uluslararası ilişkiler adına hem okul kitaplarımı hem de ek kitaplar okumaya başladım, ders çalışmak kitap okumak sayılır mı bilmiyorum sadece okudum. Bi tur bitirdim tekrar okudum, soru çözeyim dedim bi baktım sınava 1 hafta kalmış, sağdan soldan sorular bulup çözerek girdik sınava. İyi de puan aldım ama sürecin en başında hedeflediğim kurumların mülakatına kalmayı başaramadım, bi kuruma başvurmadım, bi kuruma da başvurmayı unuttum iş yoğunluğundan. Neyse kitapları okumaya 2018de de devam ettim ama 2017 kadar yoğun okuma yapamadım. Sonuç: 2018 uluslararası puanından muhtemelen ilk 5te yer alıcam. Hukuk maliye iktisat falan uğraşmayıp direkt kendi bölümüme odaklandım ve oldu sonunda. Sizler daha büyük ve yoğun bir uğraş veriyorsunuz tüm alan derslerine çalışarak, ben de elimden geleni yaptım en iyi şekilde. İstediğim kurumun mülakatına gireyim, almazlarsa can sağolsun. Hikayemin özeti, pes etmemek.
-
RE: Bakanlık Sayısı Azalıyor? Şimdi Ne Olacak?
Şampiyonlar ligindeki gruplara benzemiş. Maliye-Ekonomi-Kalkınma ölüm grubu adeta. Aralarındaki çekişmede bakalım kim galip çıkacak? Maliye kendi içindeki sorunlara boğulur, Kalkınma zaten kafası karışık, favorim Ekonomi bakanlığı ipi göğüsleyip grubu lider bitirir.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Daha önce söyledim tekrar söylüyorum; diyeceğim özellikle %60lık puan türleri için geçerli, çok komik puanlarla çok güzel yerlere yerleşenler olacak inşallah yabancı dil de varsa.
Elimizden gelenin en iyisini yaptık, emek verdik her şeyden önce. Yarın sevinenler de olacak üzülenler de. Sevinenler rehavete kapılmasın çalışma daha yeni başlıyor. Üzülenler için de dünyanın sonu değil. Önemli olan hataların tespiti ve onlara yoğunlaşabilmek. Bu sene olmaz seneye olur. Evet gerçekten yorucu bir süreç ama hiçbir savaş kolay kazanılmaz, kazanılmadı.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Herkese başarılar.
-
RE: TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Daha bugün TİKA'da çalışan eski iş arkadaşımla görüştüm şu an yurtdışında. Abi işimiz normal bir iş değil, gerçekten yıpranıyoruz ama yüzünü güldürdüğümüz insanlar bize her şeyi unutturuyor dedi.
TİKA'ya bu inançla bakın, dualarımız hep sizinle.
Tebrikler herkese. -
RE: Bana Göre En Kallavi Meslekler...
Makam mevki para sadece günü kurtarır gençler. Sevdiğiniz, severek yaptığınız bir iş her zaman sizin için en kallavi olandır.
titoizm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@screep 4b'den 4'ya geçişte herhangi bir sıkıntı yok, istifa edip dilediğince geçebilirsin, askerlik noktasında da kurum ile iletişime geçmeni öneririm, tebliğin eline ulaştığı tarihten itibaren (onlar gel hemen başla der genelde :D) maks 2 ay süren var ki bedelli şu an 1 ay bile değil... 4a'nın başına bir iş gelmez yani kolay kolay, hayırlısı olsun inş.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@cmonn18 İlanda tam olarak yazan ibare şu:
Giriş sınavında başarılı olan adaylar, İstanbul İl’inde görev yapmak üzere Bakanlık merkez teşkilatı hizmet birimlerine atanacaktır.
Daha sonradan başvuru sistemine Ankara eklenmesi ilandaki ibare ile çelişkiye düşüyor sadece, demek istediğim bu.
Saçma sapan bir şey yazdığımı düşünmüyorum, kazananları da tebrik ediyorum, gerçekten olaya tarafsız bakarak yazdım
-
@platypus değişik bir durum olmuş o halde. teşekkürler bilgilendirme için
-
@beirutde hocam değişiklik yapılan ilanı bulamadım, size zahmet buradan linki gönderebilir misiniz?
-
İlan metninin her yerinde İstanbul yazıyor, bazı arkadaşların dile getirdiği şekilde Ankara'ya da atama gerçekleştirilirse bu ilana dava açarlar ben size söyleyeyim, atananlara bir şey olmaz tabi orası ayrı
-
Hesap Silme
Merhaba Admin,
Hesabımı, tüm iletiler dahil silebilir misiniz?
Anlayışınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
ilanı görünce afedersiniz, biraz maytap geçecem, 1283718927389123 gündür açıklanmayan müfettişlik aklıma geliyor
-
RE: MİT KARİYER TOPLANTISI
@pilavüstükuru bayadır bu başlığı takip ediyorum, kimsenin morali bozulsun da istemedim ama ben de sanırım sıkıldım artık... yakınen tanıdığım bir valinin oğlunu çat diye aldılar siz diyorsunuz 49 ay :))))
-
RE: Kpss puanıyla atanabilenecek en yüksek memuriyet nedir ?
en yüksek memuriyet; sağlığınıza zarar vermeyen, huzurla ve severek yaptığınız memuriyettir :)))))