Duyduğum bir şey var diyip ne duyduğunuzu söylemeyecekseniz neden yazıyosunuz ki. Sonra burada insanlar 40 takla atıyor söylemeniz için boşu boşuna insanları strese sokuyosunuz. Ya duyduğunuz şeyi söyleyin ya da hiç duyduğum bir şey var demeyin.
cmonn18 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Topu topu 4 birim var istanbulda. 383 kişinin hepsini istanbula yollamaları imkansız bence çoğunluk yine ankara olur gibi.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Defterdarlık, hmuy ve vmy başta olmak üzere bakanlıklar ayrılmadan önce açıklanması için bol bol arayalım arkadaşlar aksi takdirde bu alımlar sıkıntıya girebilir. Allah göstermesin iptale kadar bile gidebilir ortada hazine ve maliye adında bir bakanlık kalmayacağı için o yüzden en kısa sürede açıklanmasını sağlamalıyız.
-
Bu haftanın 5. Günü ginikatsayısı’na opsiyonlanmıştır. Anlaşma sağlanamazsa haftaya görüşmek üzere
-
@lahzamm evet ilanda yazdığını biliyorum ama başvururken böyle bir seçim yaptırırlar mı diye düşündüm belli olmaz burası Türkiye
-
@duha birkaç kişiden aldığım duyuma göre hmb %99.9 bölünecek fatih altaylı da diğer kabineye ilişkin değişiklikler haziran ayına kaldı diye yazmış. İnş hazirana kadar acıklanır da etki etmez
-
@beirutde hazineyi ilgilendiren birimler adı üstünde “finans” ile ilgili birimler sürekli olarak istanbulda kalır ama diğer maliyeye ilişkin birimlerin ankaradan ayrılacağını sanmıyorum açıkçası maliye biraz daha merkeziyetçi olduğu için. Ki bu finans merkezi berat albayrakın fikriydi tam tersine yarın birgün biz bundan vazgeçtik herkes ankaraya da diyebilirler belli olmaz
-
@lahzamm yok hocam öyle bir şey 900 çok az ben 2020 faaliyet raporuna bakmıştım sırf personel genel müdürlüğünde 200 küsür çalışan vardı bunların da 60-70 tanesi uzman ve uzman yrd.
-
@titoizm ben bir çelişki görmüyorum resmi gazetedeki ilanı iptal edip tekrar yayınlamak yerine not düşerek çözüm bulmuşlar. Ayrıca bunlar ufak şeyler herkesi İstanbul’da başlatır ertesi gün birim değişikliği der Ankara’ya yollar yapamaz değil.
cmonn18 tarafından gönderilen son iletiler
-
@titoizm ben bir çelişki görmüyorum resmi gazetedeki ilanı iptal edip tekrar yayınlamak yerine not düşerek çözüm bulmuşlar. Ayrıca bunlar ufak şeyler herkesi İstanbul’da başlatır ertesi gün birim değişikliği der Ankara’ya yollar yapamaz değil.
-
Bakanlığın merkez teşkilatı zaten ankarada atama ankara’ya yani merkez teşkilatında boş bulunan kadroya değil de nereye yapılacaktı. Zaten ilanda bile merkez teşkilatında boş bulunan kadrolara diye geçiyor. Görev yeriyle atamayı karıştırmayın. İnsanların sevincini de kursağında bırakmayın artık buraya gelip saçma sapan şeyler yazıp.
-
@lahzamm yok hocam öyle bir şey 900 çok az ben 2020 faaliyet raporuna bakmıştım sırf personel genel müdürlüğünde 200 küsür çalışan vardı bunların da 60-70 tanesi uzman ve uzman yrd.
-
@beirutde hazineyi ilgilendiren birimler adı üstünde “finans” ile ilgili birimler sürekli olarak istanbulda kalır ama diğer maliyeye ilişkin birimlerin ankaradan ayrılacağını sanmıyorum açıkçası maliye biraz daha merkeziyetçi olduğu için. Ki bu finans merkezi berat albayrakın fikriydi tam tersine yarın birgün biz bundan vazgeçtik herkes ankaraya da diyebilirler belli olmaz
-
@gpale sonuçta 4-5 yıldır alınmıyordu hiç geçen sene alındı 100 kişi ama onda da tamamını doldurmadılar diye biliyorum. Bence bu kadar fazla kişinin alınması bakanlığın ayrılmasının habercisi olabilir sonuçta personel ihtiyacı doğacak öyle bir şey olursa.
-
Topu topu 4 birim var istanbulda. 383 kişinin hepsini istanbula yollamaları imkansız bence çoğunluk yine ankara olur gibi.
-
Lafı yedirdiler bana kazananlara hayırlı olsun
-
@beirutde inşallah yoktur tabi ama benim aldığım duyuma göre liste 10-15 gün önce belli olmuştu zaten o yüzden biraz işkillendim sadece. umarım haftaya artık açıklanır da herkes rahatlar
-
@gesshh benim duyduğum kadarıyla liste zaten bir süredir hazır. Fakat hala açıklanmıyorsa bir sebebi olmalı. Belki bakanlıkların ayrılması durumu belki başka bir şey bunu yönetimdekiler dışında kimse bilemez ben sadece neden arıyorum.
-
@gesshh zaten 2 ay geçti sayılır. artık yavaştan alımla ilgili sorunlar olduğunu düşünmeye başlamadım değil.