Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
-
Neden bir başlık açılmamış başvuran yok mu acaba ya da başka bir başlık mı var bulamadığım????
-
@umuthepvar alım az sanırım ilgi duyulmamış olabilir. Ben başvurdum.
-
@noksani bende denedim şansımı 83.92 ile bakalım kaçla kapatacak .
-
-
@umuthepvar Daha önce açıldıda hocam pek talep yok gibi ben ve bildiğim 2 arkadaş daha başvurdu yarın belli olacak galiba liste
-
hmm anladım ben de başvurdum 83.6 ile acaba kaçla kapatır ve sorular nasıl olur geçen sene nasıl olmuş bilen var mı?
ve diğer başvuran arkadaşlar sizin kaç puanlarınız? -
@noksani puanınız nedir
-
90+ hocam
-
Ben de 85 ile başvurdum.
-
Açıklanmadı mı hala?
-
@mvulku hayır ama açıklanır 22si yazıyordu
-
Geçen sefer girmiştim yazılı sınavını çok zorluyorlar 12 kişi mülakata kalacaktı 7 kişi kaldı siz düşünün 60 kişi de girmişti sınava.
-
@ykps teşekkürler bilgilendirme için. Şansa kaldı yani
-
@umuthepvar Ayrıca 3 asıl 3 yedek alınacaktı sadece sözlü mülakatta 2 asıl aldılar.
-
@ykps Bende biraz araştırdım dediğiniz gibi 3 demelerine rağmen 2 almışlar. Geçen senelerde de Gaziantep’te mülakata kalınmasına rağmen müfettişlik ilanı iptal olmuş.Umarım gittiğimize değer.
-
@hicks27 Evet hocam saçma sapan değişiklik arz ediyor. Açıkçası üniversitenin kendini tatmin etmesi gibi bir role bürünmesi geçen yılda olduğu gibi gereksiz ve yersiz saçma sorulara yer vermesine yol açıp insanların umudunu kırmaktadır.
-
@hicks27 hocam imar ve sosyal güvenlik kanunundan 8 soru çıkmıştı geçen sene cikmicak demislerdi ben sadece 1 soruyla elendim o yüzden onlarida yine sorabilirler gerisi kpss sorusu gibi soruyorlar
-
Geçen sene hukuk çok saçmaydı. Gaziantep üniversitesini aramıştım. Sanırım bölüm başkanı ile görüştüm birçok şikayet geldi hukuk kısmıyla ilgili demişti. Totalde çok kaliteli bir sınav değildi.
-
Açıklandı arkadaşlar
-