03124152055 den aradım. Mülakat tarihi ve İstanbul-Ankara hakkında hiçbir bilgi alamadım arkadaşlar. Rtük'ün HES koduyla yaptığı mülakatı dedim. Onlar az kişi olduğu için yapmıştır dedi. Online düşünüyor musunuz diye sordum onu da düşünmoruz dedi. Kalın sağlıcakla.
ehl-i vukuf
@ehl-i vukuf
ehl-i vukuf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu haftaiçi özel kalemde çalışan arkadaşıma sordum. Liste falan gelmedi dedi. Umut tacirlerine yol vermeyelim lütfen. Duyumsa duyum. Yalanın adı ne zamandır duyum oldu.
-
Arkadaşlar 4 ay önce bakan değişti. Yaklaşık 3 hafta önce bakan yardımcıları değişti. Komisyon üyeleri belli olunca tarih verilecektir bence. Bu başlığa ilk defa yazıp da fitne fesat peşinde olanlar da çok açık belli oluyor. Muhatab almaya değmezler. ... ürür kervan yürür
-
Arkadaşlar merhaba. Bu sabah mülakata girdim. Sabahtan yaklaşık 10 kişi mülakata gelmemişti. Bana şunlar soruldu; Kit'leri açıkla ve örnek ver. Carı açık ile enflasyon arasındaki bağlantı. G20 ülkeleri nedir ne faaliyet gösterir. İngilizce sorular: yurt dışında bulundun mu, şansın olsaydı hangi ülkeye gitmek isterdin,boş zamanlarında ne yaparsın, kitap okuyor msn. Benden önceki arkadaşa şunlar sorulmuş; kamu kesimi borçlanma gereği,cds primi nedir Türkiyenin cds puanı,petrol fiyatı,kolerasyon ve regresyon nedir. İkimizin bölümi de işletme. Mülâkat yaklaşık 15 dk sürdü.
-
Müfettiş bir arkadaşıma rica etmiştim mülakat sonuçları hakkında. Ancak bugün döndü ve şöyle dedi. Bayramdan önce açıklanmazmış. Bence sabır kuvvetimizi tasarruflu kullanalım.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Foruma hergün 15 dk da bir giriyorum. Bakiyom 5 dk once yorum yapilmis. Kalp carpintisindan yoruldum artik. Aciklansada kurtulsak..
-
Arkadaşlar şahsi görüşüm emr-i vaki söylemler,emir kipiyle kurulan cümleleri kullanmasak iyi olur. Sonuçta twitterda yapılan yorumları herkes görüyor. Başkanın saygınlığına dokunmayalim bence.
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@2525 Birgün olur elbette doğar şems-i hakikat
Hiç böyle müebbed mi kalır zulmet-i âlem?
Birgün o sıfırlarin başına Allah bi bir nasib eder
inşâallah.. -
@azsakallıdede ver mehteri ver mehteri..
-
Arkadaşlar bazı kurumlar mülakatlara başladı. Mesela bir arkadaşım 2 şubatta imamlık mülakatına girecek. Yarından itibaren bu başlığı takip eden herkes kurumu ararsa kurum da belli bir plan yapacaktır. Bence kurumu aramak çok zor değil . sonuçta bu bizim işimiz .
ehl-i vukuf tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
Arkadaşlar ben başvuru yaptım. Bu ilanda 100 TL başvuru ödeme şartı yok muydu? Veya girmeye hak kazananlar listesinde olanlar mı ödeme yapacak?
-
Bakanlık resmi sayfasında duyuru yok. Bu liste nerden şimdi
-
Müfettiş bir arkadaşıma rica etmiştim mülakat sonuçları hakkında. Ancak bugün döndü ve şöyle dedi. Bayramdan önce açıklanmazmış. Bence sabır kuvvetimizi tasarruflu kullanalım.
-
@kamucubey yeterlik içindir belki
-
@buzdevrisid ben yetki sınavına herhangi bir eğitim almadan girdim;)
-
@sagropa pandemiden önce ekonomik nedenlerden dolayı yüz yüze eğitim yapılmıyordu. Pandemi olunca hiçbir kurum eğitim yapmadı. Hatta sgk denetmenleri yetki ve yeterlik eğitimi almadan sınava girdi. Bir önceki hmuy alımında işe başlayan arkadaşıma sordum onlarda eğitim almamışlar. Şu an da eğitim hakkında bir söylenti yokmuş.
-
A grubu mesleklerde iki önemli dönüm noktası vardır. İlki mesleğe kabul olan şimdiki mülâkat sonucu. Diğeri yetki sonrası yeterlik mülakat sonucu. Şimdi bu konu hakkında biri çıkıp diyecek ki; bu cuma açıklanıyor,bugün açıklanır.... Mülâkat sonucunu bekleyen bir aday bunları okuyunca nasıl ciddiye almayacak. Ben dahil herkes o gün kurumun sitesine ve buraya defalarca girip çıkıyoruz. Ailelerimiz sürekli mülâkat sonucunu soruyor. Bu durumda nasıl soğukkanlı olunur, nasıl ciddiye alınmaz hayret. Duyum elbette %100 doğruluk payı olmaz ama gün vermek ciddi bir duyumdur. Hele hele mülâkat biteli 1 ay olmamışken. Art niyetli olmayan duyumcu arkadaşlara bi diyeceğim yok. Onların art niyeti olmadığı belli oluyor. Ama son 3 haftadır sırf dalgasına buraya yazanların olduğunu düşünüyorum. Bu durumdan sadece ben mı rahatsızım? Bir de anti parantez şunu demek istiyorum; mülakatına girdiğimiz kurum rtük, rekabet kurumu,mgk gibi 10 kişilik alım yapan butik kurum değil. Koskoca maliye bakanlığı ve 500 kişiden bahsediyoruz. Bu kadar yakın tarih vermek teyit gerektirmiyor mu?
-
Arkadaşlar ben kimsenin ismini hedef almadım. Sadece son 3 haftadır yazılanlara bakınca aklımızla alay edildiği kanaatine vardım. Sizle dalga geçilse karşılık vermez mısınız? Kimse burda gün mülâkat sonucu için gün verip, günün sonunda dedikleri çIkmaynca o kişiye bir çift laf etmedi. Ben doğru bilgiye ulaşmaya çalıştım. Ve sonuç "daha açıklanmayacak oldu". Suç ben de mi? Bu bilgiye de ancak ulaşabildim. Yalan konuşsam habire yazardım. Sahi niye kimse dedikleri çıkmayanlara bişeyler demiyor? Böyle çok mu iyi? Forum elbette kurumun resmi yazışma yeri değil. İsteyen burayı okumaz veya yazmaz. Ama tutup da birbirimizle dalga geçtirmeyelim. Duyumcular duyumları tutmayınca en azından özür dilesin eyvallah ama yazan bir daha dönmüyor. Ben bunu kaldıramadım. Zan altında bıraktığımı düşünen forumdaşlara kendimi yanlış ifade etmişim. Kimseye bi dediğim yok. Ama lütfen gün verip ve her hali trol olanları ayırt edelim ve onlara prim vermeyelim.
-
@beirutde özel kalemdeki arkadaş çok önceleri şundan bahsetti; önemli mevzularda daire başkanları veya genel müdürler aldıkları kararları odacı vs aracılığıyla değil, bizzat kendileri gidip bakanın önüne koyarlarmış. Yanı burda ve wp grubunda ha şu gün oldu bugün açıklanacak gibi çocukça hülyalara aldanmayın. Mülakattan önce bu gruba çok sataşan oldu. Kiskananlar oldu hatta ilan iptal edilsin diyenler vardı. Mülâkat bitti şimdi de var güçleriyle dalga geçiyorlar. Bizim tayfa da zorla biri duyum yazsında inanalım modundalar. İnanın anlamak çok zor. ( bu arada liste geldiğinde benim bilgim olmasının ihtimali yok. Zaten bakanın önüne liste gelmesi demek açıklanması demek öyle değil mi;))