Arkadaşlar bakın ne zaman böyle ilanlar gelse YDS varsa ilan da. Böyle şey mi olur? Kaldırmaları lazım yds yi gibi muhabbetler artık baydı. YDS puanın yoksa kimse kusura bakmasın ama o senin sorunun oluyor. Sen de çalış, sen de puanını al eline. İlanları bekle daha çok ilanlara katılma şansın olsun. Ayrıca sırf bölüm, sınav için bile değil, kendini geliştirmek adına Küreselleşen Dünya'da anadilin dışında İngilizce bilmek önemli. Hatta İngilizce bile yetmeyebiliyor. Belki yarın bir gün İngilizce veyahut kullanmak zorunda kalacağın başka bir dil gerektiren bir ortam olur.
sagropa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben de sorayım sizlere? Şimdi Yds iptal edelim diyorsunuz? İlanın bu haliyle ben girebiliyorum. Olur da ilan değişirse ve ben giremezsem benim hakkım ne olacak kardeşlerim. Bu hakkın elinden alınması değil midir? Evet, siz mağdursunuz peki ilanın güncellenmesiyle yeni mağdurlar ne olacak?
-
Son umudumdu nasip oldu, Allah'ıma şükürler olsun. Demek böyle bir hismiş, duyguymuş. Kazanan herkese tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar da kesinlikle üzülmesin. Mutlaka onlar da emeğini karşılığını alacaklardır.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@churcill Ben girdikten sonra paylaşacağım zaten dostum. Burada tersleyecek bir durumu andıracak şekilde yazmana gerek yoktu. Ben mülakat tarihinden sonra burada tecrübelerimi paylaşayacağım. Eğer soruları paylaşılmazsa da anlarım. En azından neler konuşuldu genel hatlarıyla söylenebilir. Hamaset olmasın lütfen. Girecek arkadaşlara da başarılar dilerim.
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Kurumu aradım, ilanın kesinlikle revize edilmeyeceğini söylediler. Artık bundan sonra umarım sorular, konular ve sınav hakkında hangi kaynaklar çalışılması gibi sınavla ilgili konular ağırlık kazanır. Kriterleri sağlayan arkadaşlara ve sağlamayan arkadaşlara gelecek ilanlar için başarılar dilerim. Murat Güzelli hocanın dediğine göre bugün en geç bir hafta içerisnde duy ve vmy duyuruları gelirmiş, bu arada.
-
Kurumu aradım, ilanın kesinlikle revize edilmeyeceğini söylediler. Artık bundan sonra umarım sorular, konular ve sınav hakkında hangi kaynaklar çalışılması gibi sınavla ilgili konular ağırlık kazanır. Kriterleri sağlayan arkadaşlara ve sağlamayan arkadaşlara gelecek ilanlar için başarılar dilerim. Murat Güzelli hocanın dediğine göre bugün en geç bir hafta içerisnde duy ve vmy duyuruları gelirmiş, bu arada.
-
Eline vicdanını koyan bu videoyu izler. Alican hoca gayet net açıklamış. 27:31 den itibaren izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=p1EYh9zObNs&feature=youtu.be
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Yönetmeliğinde YDS isteyeceği belli. Boş tartışmalara gerek yok. Önemli olan hangi seviyede İngilizce isteyeceği. Umarım C seviye ister de, bir mülakata daha girebilirim. Hayırlısı olsun.
-
@beirutde Bu hafta açıklanır inşallah.
-
@michaelcorleone just when you thought you were out they pull you back in.
sagropa tarafından gönderilen son iletiler
-
@whitepaper Arayan birimler;
1.finansal piyasalar (istanbul ve Ankara)
2.kamu dönüşüm
3.hukuk
4.muhasebat birimleri -
son bilgiler,
"Makama gonderilsin dendiginde imzaya cikacak asamadaymis. Bazı arkadaşlarin muvafakatlari bekleniyormuş. Eger hepsi gelmezse iki olur alinacak. Dilekceler genelde degerlendirilmis fakat tersi sonuclananlarda olabilirmiş. Illerin ve birimlerin bilgisi kesin olarak bizde yok dendi. Eylül maaşına yetistirilmesi mümkünmüş. Sadece Bakan beyin imza sureci ne kadar sürede bitebilir orda net birşey kendisinin takdirine kalmış. Olura cikinca bilgi vericem o zamana kadar bekliycez"
-
@hattarihanzo Hangi birim kaç kişi istihdam tekrar sorma şansınız var mı, bir de İstanbul'a istihdam sağlanmış mı?
-
bir arkadaş aramış,“bir sonraki maaşa yetişirsiniz ama kesin bir tarih veremiyorum makam onayına bağlı” demişler.
-
Bu hafta bir gelişme yaşanır mı? Muvafakat belgeleri gönderilmeye başlanılmış.
-
Muvafakat aşaması ne kadar sürüyor? Tahmini ne zaman başlarız?
-
Yok mu bir gelişme, herhangi bilgi, duyum?
-
@paretowilfredo Ne zaman iş başı yapacağımıza ve hangi birimlerde görevlendirileceğimize dair bir bilgin, bir duyumun var mı, hocam?
-
Bayramdan sonra artık bir şeyler netleşmeye başlar. VHKİ memurları bayramdan sonrayı bekleyin demişlerdi. Artık bu pazartesiden itibaren bir şeyler belli olsun.
-
Bu hafta artık bir netice alırız diye düşünüyorum.