@noir Benim bildiğim borçlanma genel müdürlüğü Ümraniye’de akofis binasında yer alıyor. Onun dışında sigorta denetleme kurulu ve darphane vardı ama oralara bizden alım olacağını sanmıyorum. Bunlar haricinde istanbulda olan birimler var mı varsa da nerede bilmiyorum.
whitepaper tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Merhaba,
Bir çok birimin İstanbul'a taşınacağı söylentisi vardı önce Ankarada başlayıp sonra İstanbul'a taşınma gerçekleşebilir mi?. Özellikle dış ekonomik ilişkiler ve kamu finansmanı birimlerinin istanbula taşınabileceği söyleniyor. İlerde İstanbula taşınma ihtimali konusunda ne düşünüyorsunuz veya sizlerin duyumu var mı? -
@beirutde hocam e devlet çıktısı mezuniyet belgesini kabul ettiklerini söylediler.
-
Aranan oldu mu? Haber var mı?
whitepaper tarafından gönderilen son iletiler
-
@emrediyebiri dış ilişkilerde kendi içerisinde birimlere ayrılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6/7 birim var. Her birim farklı zamanda arayabilir
-
Aranan arkadaşlar il olarak neresi için arandı öğrenebilir miyiz?
-
@spartacusflash
Sanayi bakanlığına bağlı bir kurumda çalışıyorum. -
Merhaba, Atama ile birlikte ek belgelerde istenir mi tekrar ya da 15 gün içinde görevemi başlamamız beklenir.Ben şuan Hakkari’de görev yapıyorum ve tekrar belge isterlerse zorluk yaşayabilirim.
-
RE: MÜLAKATI, REFERANS OLMADAN KAZANAN 3 KİŞİ ARIYORUM.
Referanssız girdim ancak tabi alımın çok olması ve puanlarımın iyi olmasına bağlıyorum. yds:91,25 ve kpss 88,6
-
Aranan oldu mu? Haber var mı?
-
@noir Benim bildiğim borçlanma genel müdürlüğü Ümraniye’de akofis binasında yer alıyor. Onun dışında sigorta denetleme kurulu ve darphane vardı ama oralara bizden alım olacağını sanmıyorum. Bunlar haricinde istanbulda olan birimler var mı varsa da nerede bilmiyorum.
-
Merhaba,
Bir çok birimin İstanbul'a taşınacağı söylentisi vardı önce Ankarada başlayıp sonra İstanbul'a taşınma gerçekleşebilir mi?. Özellikle dış ekonomik ilişkiler ve kamu finansmanı birimlerinin istanbula taşınabileceği söyleniyor. İlerde İstanbula taşınma ihtimali konusunda ne düşünüyorsunuz veya sizlerin duyumu var mı? -
@beirutde hocam e devlet çıktısı mezuniyet belgesini kabul ettiklerini söylediler.