@keynes2121 Tam bir rezillik şimdiye kadar ne iş yaptılar anlamış değilim. Yahu kaymakam ya da mit görevlisi almıyon ki bu kadar detaylı arayasın. Neticede kırmızı bülten çıkartılan bir kişiyi de araştırmıyon. Vergi Dairesinde Yapılandırma zamanı 1 günde 1 memur yeri geliyor 383 kişinin dilekçesini işleme alıyor.Bi iş bu kadar da savsaklanmaz ki.Benim durumum iyi, mesleğim de var şükür de maddi durumu zayıf olan ve işe bel bağlayanlar ne olacak yani bu kadar da olmaz ki sözün bittiği yer.
spartacusflash
Yasaklı
kamuda çalışıyorum
spartacusflash tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Görev arkadaşlarıma şimdiden iyi bayramlar . Umarım bayramdan sonra hakkımızda hayırlısı olacak bir il ve birimde çalışma fırsatımız olur.
-
@sagropa olan bir yerde çalışmayan ve işe ihtiyacı olanlara oluyor. Eylul dıyorlar ama ne zaman belli değil.
-
@whitepaper Maalesef. Bekliyoruz hala. Süreç hakkında bilgisi olan var mı?
-
Vergi Dairelerinde yapılandırma zamanı sadece bir günde bir memur 300 kişinin dilekçesini işleme alıp yapılandırmasını yapabiliyor. O yüzden bürokrasi hantal diyoruz da 300 kişinin dilekçesinin işleme konması da haftalarca sürmemeli.
-
@kapitaldede önce il ve atanılacak birimler belli olsun da:) o kolay
-
@noir Şu tarihte görev yeri ve birimler açıklanacak ve şu tarihe kadar başlama yapılacak şeklinde bir ilan yayınlansa gerçekten herkes için rahat olur. Eminim ki bir çok arkadaşımız başka şehirde belki de kirada hatta bazı arkadaşlar da özel sektörde .İş ve ikamet değiştirmek ha deyince olacak bir şey değil. Herkes o yüzden kendini hazırlayabilmek için bu konudaki duyuruyu bekliyor. Bu konuları açıklamak bu kadar mı zor gerçekten hayretler içinde kalıyorum.
-
@mvpk bayramdan sonraya kalır mı bu tebligat işi?
-
ne atama kararıymış ne makam kararıymış arkadaş. İçİşleri Bakanlığına vali mi atıyon yoksa mit uzmanı mı alıyon? Dalga geçmenin insanları bekletmenin de bir adabı, usulü vardır. Hiç değilse bir bilgilendirme yaparsın şu tarihte şunlar şunlar olacak şunlar istenecek diye ona göre insanlar başka şehirlerde olanlar ya da evli olanlar bu doğrultuda bir plan yaparlar.Yarın bir gün atama kararı olunca hemen 15 gün içinde bu işler nasıl hallolacak?Gerçekten maddi imkanım olsa yurt dışında kalıcı olarak yaşamak ve çalışmak isterim ama olmuyor işte.
-
@sagropa telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.
spartacusflash tarafından gönderilen son iletiler
-
@spartacusflash kurum arar der ki bize muvafakatınızı yazıyla yollayın. Tasradaki birimler harıl harıl çalışsın merkez birimleri istirahat etsin. Hakkaten almıcaklarsa da sölesinler.Baska sehırde olup da evli cocuklu olan da var. dalga geçmenin de adabı olur. zaten Dalga konusu olduk işyerinde.seni almıcaklar yok göndermiyorlar falan diyorlar.
-
@destroyerb11, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
ma maalesef durum dediğimiz gibi. o 3 kişiyi bekliyoruz. artık
-
@destroyerb11 o 47 kişinin atama yazıları çıkar tebliğ edilir kalan 3 kişinin yazıları da sonra onaya sunulur. Aynı askeriyedeki bir kişi yüzünden tüm bölüğün cezalandırılması gibi. yıl olmuş 2021 neden hala 3 kişi için herkes bekletilir neden atama yazıları ayrı ayrı yazılamaz. çok mu zor.
-
yeni mezun ya da hali hazırda çalışmayanların işi oldu ancak muvafakatları tamamlanamamış olanlar hala göreve başlayamadı .Bu şekilde hala haber bekleyen kaç kişi var ve sizin tahmininiz ekim 15e kadar sarkar mı?gerçekten başka şehirde olan ya da evli ve çocuklu olan dolu arkadaşımız var.Bu yüzden sürecin erken bitmesi gerçekten çok onemli.Herhangi bir haber alan var mı?
-
herkes yerleştimi şimdi.herkesin muvakafatı çıkıp göreve başladılar mı?
-
2 kişinin muvafakkatı gecikti diye çalışanların bu kuruma geçişinin bu kadar bekletilmesi yanlış ama napacan işte. yeni başlayacak halı hazırda çalısmayanların görev yerleri belli oldu sanırım.
-
cevap verecek yok mu.aranmayan baya var
-
ya gerçekten anlayamıyorum. vergi dairesinde bir memur yarım günde 300 kişinin evrakını işleme alıp yapabılıyor. bu merkezdekiler niye bu kadar ağır çalışıyor gerçekten aklım almıyor
-
@hattarihanzo yarın ya da cuma mı oluyor bu hafta derken ? umarım dedigin gibidir