Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün iktisattan girdim. Diğer arkadaşların anlattığı gibiydi benimki de. İktisat ve maliyeden soru geldi. Komisyondakiler güler yüzlüydü. Yardımcı oluyorlar. İngilizcede bana kendini 10 yıl sonra nerede görüyorsun, neden burada çalışmak istiyorsun, kendini tanıtır mısın gibi sorular soruldu. Alan soruları yapılabilecek sorulardı. En büyük sıkıntı heyecan. Ben anlamadığım bir şekilde çok heyecanlandım ve doğal olarak bu beni olumsuz etkiledi. Bunu yenenlerin mülakatının iyi geçeceğini düşünüyorum. Gelecek günlerde girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
mvpk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Eşyalarınızı veya sırt çantanızı koyabileceğiniz bir yer var mıydı? Benim gibi tek başına şehir dışından gelecekler vardır illaki. -
@platypus Detaylı anlatımınız için teşekkür ederiz. Umarım geri kalanlarımızın mülakatı da keyifli geçer.
-
@destroyerb11 Büyük ihtimalle hocam ben de çok şaşırmıştım bu duruma. Hayırlısı olsun artık. Yakın zamanda tebligatları bizlere iletirler inşallah.
-
@ysgnd5 Rica ederim hocam. Kısa sürede açıklarlar inşallah.
-
@amenis Haklısınız öyle yazıyor ilanda. Formu da sınav olmadan önce kuruma ulaştırmamız gerekiyor. Sınav tarihleri açıklandığında belirtirler belki başka istenen belge varsa.
-
Herkese başarılar arkadaşlar. Mülakat sonrası süreci buraya yazarsanız da sonradan girecekler çok yardımcı olursunuz.
-
@tb Önceki alımda dediğiniz gibi yapılmış. Büyük ihtimalle yine öyle olur hobileri sorarlar.
-
@tb Yok hocam bana ekonometri sorulmadı.
mvpk tarafından gönderilen son iletiler
-
@muhalba Hocam ben e-devletten mezun belgesini gönderdim onu da kabul etmişlerdi. Bir arayıp teyit ettirin isterseniz ama kabul ederler büyük ihtimalle. Notere para vermeyin hiç. Hayırlı olsun ayrıca.
-
@eses_26 Yok hocam Ankara istediğimi söyledim.
-
Günaydın arkadaşlar. Beni de aradılar biraz önce. Hangi şehirde çalışmak istediğimi sordu arayan kişi ve daha sonra bu hafta içerisinde bununla ilgili dilekçe yazıp göndermemi istedi. Ayrıca çalışacağımız birimler de dilekçe yoluyla mı belirlenecek diye sordum hayır dedi. Uygun birimlere yerleştirileceksiniz dedi. İsmim de M harfiyle başlıyor arkadaşlar. Harf sırasına göre gidiyorsa eğer belirtmiş olayım.
-
@spartacusflash bilmiyorum ki hocam maalesef bir fikrim yok
-
@destroyerb11 Büyük ihtimalle hocam ben de çok şaşırmıştım bu duruma. Hayırlısı olsun artık. Yakın zamanda tebligatları bizlere iletirler inşallah.
-
@justaa haklısınız kesinlikle amaç nedir bende anlayamadım
-
Arkadaşlar ben belgelerimi bazı sebeplerden gönderememiştim istenilen zaman aralığında. Geçen hafta perşembe günü arayıp süre geçme olmasına rağmen eğer feragat etmediysem gönderebileceğimi söylediler. Cuma günü de vardı kargom. Tahminimce bu hafta belge teslim etmeyen feragat eden kişileri belirliyorlar. Ayrıca telefonda arayan kişi evlere tebligat yapılacağını söylemişti. Telefon aramayacaklardır diye düşünüyorum.
-
@tb Yok hocam bana ekonometri sorulmadı.
-
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün iktisattan girdim. Diğer arkadaşların anlattığı gibiydi benimki de. İktisat ve maliyeden soru geldi. Komisyondakiler güler yüzlüydü. Yardımcı oluyorlar. İngilizcede bana kendini 10 yıl sonra nerede görüyorsun, neden burada çalışmak istiyorsun, kendini tanıtır mısın gibi sorular soruldu. Alan soruları yapılabilecek sorulardı. En büyük sıkıntı heyecan. Ben anlamadığım bir şekilde çok heyecanlandım ve doğal olarak bu beni olumsuz etkiledi. Bunu yenenlerin mülakatının iyi geçeceğini düşünüyorum. Gelecek günlerde girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@platypus Detaylı anlatımınız için teşekkür ederiz. Umarım geri kalanlarımızın mülakatı da keyifli geçer.