TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. noir
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 27
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

noir

@noir

17
    İtibar
    151
    Profil Görüntülemeleri
    27
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

noir Takip etme Takip Et

noir tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

Normalde böyle tartışmalara bu forum da hiç girmem ama insanların şartlarını bilmeden bol keseden atıp, çalışmadıkları için ertelenmesini istiyorlar deyip niyet okuyanları gördükçe dayanamadım. (Ekim ayından beri çeşitli sınavlar için sürekli ders çalışan biri olarak söylüyorum)

Öncelikle zaten sınav çok sınırlı şehirlerde yapılıyor ve takdir edersiniz ki herkes İstanbul ya da Ankara da oturmuyor - ben de onlardan biriyim ve 9 saat yolculuk yapmam gerekiyor-. Bu yüzden mecbur uçak, otobüs kullanarak sınav şehrine gelmek gerekiyor ki seyahat yasağının olduğu bu zamanda benim gibi küçük şehirde yaşayan insanlar için otobüs veya uçak seferlerinin dolmaması yüzünden seferlerin iptal edilme riski var. Mesela benim başıma geldi. Kasım ayında İst. da bir sınava girmiştim, memleketime geri dönmek için bilet aldığım sefer iptal olmuştu dolmaması nedeniyle ve ben planladığımdan daha geç dönmek zorunda kalmıştım.

Ayrıca şehir dışından geldiğimiz için mecbur konaklama ihtiyacımız da oluyor. Ben kuzenlerde kalıyordum genelde ama vaka sayıları bu kadar fazlayken insan arayıp da sınavım var size gelip kalabilir miyim demeye çekiniyor çünkü o kadar toplu taşıma, ulaşım araçlarını kullanarak yanlarına gidiyoruz , gelme de diyemedikleri için onları da riske atıyoruz.

Mutant virüsün bulaşının daha kolay ve hızlı olması nedeniyle 2-2,5 saat kapalı ve kalabalık bir ortamda bulunmak da büyük bir risk. Unutmayın ki TR’nin dört bir yanından gelecek bu insanlar oluşacak sirkülasyonu bir düşünün yani. Hepimiz isteriz ki sınavlar olsun atanalım iş sahibi olalım ama şu an önceliğimiz sağlığımız bence. Sonuçta tamamen bitmesini bekleyelim demiyor kimse ama vakaların biraz daha düşüşe geçmesi beklenebilinir bence en azından yasakların bir kısmı kalkmış olur.

Biz ne istersek isteyelim erteleyecekleri yoksa ertelemezler zaten. Bekleyip görmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

Sadece burada önyargılı yorumları okuyunca yazma ihtiyacı duydum her ne kadar forumda bu tartışmaları saçma bulsam da.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@sandviçyiyenadam

Gy düşük biraz 18. Puan da 51,875 maalesef

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir
    • RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM

@pixelboy, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM

Sınav saatleri zaten kısıtlamanın olmadığı dilimde değil mi?

Öyle ama İstanbul gibi bir yerde 10.30 daki bir sınav için en geç 8.30 da evden çıkmak gerekir. İzinle falan mı halledeceğiz artık bilmiyorum. Şu an merakla bekliyorum bir haber gelecek mi diye. Belki saatini değiştiririler ya da izin belgesi falan alır derler gibi geliyor bana.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir
    • RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Arkadaşlar görev yeri İstanbul olması halinde çalışma yeri neresi biliyor musunuz? Sadece Ataşehir mi başka yerlerde de hizmet binası var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

Arkadaşlar görev yeri İstanbul olması halinde çalışma yeri neresi biliyor musunuz? Sadece Ataşehir mi başka yerlerde de hizmet binası var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

noir tarafından gönderilen son iletiler

@whitepaper Teşekkürler.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir
    • RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@busrao Teşekkür ederim cevap için.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

@abcdefg, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@noir şartlarda diploma denilip mezuniyet belgesi denilmediyse e devlet kabul etmeyebilirler hocam. Başka kurumlarda diploma/mezuniyet belgesi diye belirtiyorlar genelde

Teşekkürler.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

Arkadaşlar e-devlet mezun belgesi kabul ediliyor mu bir bilginiz var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

Diplomam elimde değil de acaba e-devlet mezun belgesi kabul edilir mi bi fikrin olan var mı? Ya da danışabileceğim bir telefon numarası?

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

Mülakat için hangi konulardan sorumluyduk hatırlayan var mı? Ya da başvuru kılavuzuna nerden ulaşabilirim?

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir

@thekurt Banka sınavı özelinde kullandığım bir kaynak yok maalesef ki bir tavsiye de bulunamayacağım o yüzden. Gittiğim dershanenin KPSS kitaplarından çalışıyorum ben konulara. Bir de internette ‘banka sınavı çıkmış soruları’ diye aratınca bazı pdfler, sorular falan çıkıyor onları çözüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      noir