duyduklarıma göre guy-dguy kazananlar içinden buraya başvuru yapacak olanlar varmış. bana sıralama gelir, ama yapılan belki de son sıradan listeye girecek adayın yıllarına mal olacak. yapmayacağın bir iş için sırf mülakat tecrübesi olsun diye başvuru yapmak kadar da anlamsız bir iş yok.
sandviçyiyenadam
@sandviçyiyenadam
sandviçyiyenadam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo üstad, verdiğin bilgiler için tüm forum kullanıcıları adına teşekkür ederim.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
genel müdürlükte çalışan arkadaşım aramalar bu hafta başlayabilir dedi.
-
Bu ilanın kpss öncesi gelmesi gerekli yoksa işler çok zor. Puanı 83 ve üzeri olan herkesin ciddi şansı var, hatta 82'ye kadar düşebilir puanlar.
-
İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
İŞ BANKASI UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
ALIM YAPILACAK İL: İstanbul (Genel Müdürlük)
EĞİTİM DURUMU: Lİsans Mezunu
1-Kılavuzdaki bölümlerden mezun olma şartı vardır.
2-Temmuz-2019'da mezun olabilecek adaylar da başvurabilir.SON BAŞVURU TARİHİ: 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00’a kadar
SINAV TARİHİ: 15 Haziran 2019 Cumartesi
SINAV MERKEZLERİ: İstanbul ve Ankara
YAŞ: 15 Haziran 1989 ve sonrasında doğanlar başvurabilir.
ASKERLİK DURUMU: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Kasım 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak.
YABANCI DİL ŞARTI: Kılavuzdaki belirtilen sertifikalardan birine sahip olmak gereklidir.
SINAV KONULARI:
1-Genel yetenek sınavı
2-Değerlendirme merkezi
3-İnsan kaynakları görüşmesi
4-Panel mülakatKILAVUZ İÇİN LİNK:
BAŞVURU İÇİN LİNK:
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
tk muhtemelen taşra kadrosunda çalışan gelir uzmanı. oecd'ye geldiği zamanlar da resim atıyor.
-
@paretowilfredo üstad bile o kurumda çalışmasına rağmen kesin konuşamıyorken nasıl oluyor da böyle cümleler kuruyor anlamadım.
-
@nevsinmengü teşekkürler nevşin hanım.
-
istatistik ve iibf mezunları beraber sıralamaya alınmalı. istatistik için özel kontenjan verilmesi doğru değil.
-
@muhalba yahu benim genel müdürlükte tanıdığım var o bile kesin bilgi alamadı, bu nasıl oluyor.
sandviçyiyenadam tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@cansuu Bu haftaiçi kesin olarak açıklanacak mı?
-
RE: YDS'nin Önemi
Yds önemsiz. En çok alımı guy yapıyor o da yds istemiyor.
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@makabi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@tardukağan Hocam bende arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Zaten sınavla alakalı görevleri oluyormuş. Son vmy iptalinden önce de bilgi vermişti. Mhuy sınavı olacak yüksek ihtimalle ama onunla ilgili bilgi alabileceğim kimse yok.
@paretowilfredo üstad bilginiz var mı bununla ilgili?
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi kpss öncesi 2000 kişilik guy ilanı için etkinlik yapalım
-
duyduklarıma göre guy-dguy kazananlar içinden buraya başvuru yapacak olanlar varmış. bana sıralama gelir, ama yapılan belki de son sıradan listeye girecek adayın yıllarına mal olacak. yapmayacağın bir iş için sırf mülakat tecrübesi olsun diye başvuru yapmak kadar da anlamsız bir iş yok.
-
@stradivarius ilan gelmeden 1 hafta önce kimsenin bilgisi yoktu ilana 1-2 gün kala haber çıktı. bende aynı şekilde düşünüyorum.
-
@muhalba yahu benim genel müdürlükte tanıdığım var o bile kesin bilgi alamadı, bu nasıl oluyor.
-
@lev-myshkin, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar uzman yardımcılığına çağrılmak için hem genel yetenek hem de alan sonuçlarında başarılı yazması gerekiyormuş bunu önemli birinden sordurdum kesin yani. ayrıca önce müfettişlik mülakatını geçemeyenlere teklif yapılacakmış sonra diğerleri için. benim de 61 puan olmasına rağmen olmuyo ve burda bişeyler bekleyen öğrenmeye çalışan bir sürü insan var bu yüzden paylşıyım dedim umarım hepiniz için iyi olur her şey
@keynesinabv hocam böyle birşey olabilir mi?