Pireye kızıp yorgan yapacak değiliz . Duyumlarım hala geçerli haziran ayı içerisinde vmy ve mhuy ilanları gelecek . Kimsenin duygularıyla oynamaya niyetim de yok . Tek gayem bir kaç kişi daha erkenden ders çalışmaya başlasın başarılı olsun . Bir kişiye faydamız dokunacaksak ne mutlu bize bütün eleştirilere açığız ego yapacak yaşıda geçtik . Şimdiden hayırlı bayramlar
GARİP-İNSAN
@GARİP-İNSAN
GARİP-İNSAN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
-
Yaklaşıyor gelmekte olan
🧨 sayı , sınavın şekli hepsini ilanlarda göreceğiz . Herbirinizin bayramını şimdiden kutluyor güzel haberler almanız temennisiyle bir müddet aranızdan ayrılıyorum . Kaçtı burayı terk etti gibi düşünmeyin özelden yazılan herşeye geçte olsa cevap vermeye çalışacağım . Sağlıcakla kalın
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
İyi akşamlar forumdaşlar . Bayramınız umarım güzel geçmiştir. Şimdi ise üzerimizden tatil gömleğimizi çıkartıyor ders çalışma hızımızı arttırıyoruz . Önceki iletilerimde belirttiğim gibi bu ay içerisinde mhuy ve vmy ilanları gelecektir . Mhuy için 400 sayısını belirtmiştik yayınlanacak ilanda sayının 350 olduğu duyumunu aldık . Pazartesi teyitleyip daha detaylı bilgi vereceğiz . Vmy ye gelince ise 500 kişilik duyum hala stabil sayı düşürülebilir. Bununla ilgilide detaylı bilgiyi pazartesi alacağım . Şimdilik hoşçakalın ve ders çalışın
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
P:23 87.43 guy olduğu başvurmayacağım. Diğer arkadaşlardan da aynı özveriyi bekliyor girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum . Hayırlı olsun
-
@frekoza06 buyur kardeş ne sordunda cevabını alamadın 7/24 burada vakit geçirecek zamanım yok malesef . Tanımadığın insanlar hakkında yorumlar yapma eğer bir derdin sıkıntın varsa özelden yaz ve cevabını al burayı gereksiz yere meşgul etme. Kaynak diyosunuz isim mi verim bu ne kadar etik . Duyum duyum diye ağaca çıkıyosunuz sonra duyumlar kesilince viyaklıyosunuz . Bu ay içinde vmy ve mhuy gelince utanacağınız şeyleri söylemeyin
-
Guy konusunda net bir bilgi yok DGUY İçin yeni bir sınav var deniliyor . Vmy için Sayı 500 üzeri ama tam öğrenemedim . Netleşsin sizlerle paylaşacağım . Mhuy zaten daha önceden belirttiğim gibi 400 işlh bayramdan önce bayramı yaşatırlar
-
Haziran ayına girmiş bulunmaktayız. Hepimizin bu mübarek kadir gecesi kutlu olsun . Bu gecenin hürmetine işlh vmy 1000 alımla gelir. Bu gece yeni ilanların gelmesi dileğiyle hepimize Allah gönlündekini nasip eylesin. Görüşmelerim oldu bugün hepside olumlu gerçekleşti. Sınavımız bu ay içinde test şeklinde gelecek . Motivasyonu düşürmeden çalışmaya devam
-
Var hocam . Bu hafta sonuna kadar birşeyler olabilir . Bu olabiliri hiç sevmiyorum . Cek cak gibi geliyor ama maalesef durum böyle . Bu hafta sonuna kadar işlh ilan gelecektir.
-
Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkartmaya çalışıyorsunuz bunu yaparkende kırıcı oluyorsunuz dostlar . Her biriniz üslüptan yakınıyorsunuz fakat insanları olmadık üslüpla yargılıyorsunuz . Şu formda olmadığımız adam kalmadı. Şimdi bize zevzeğin birinimi yakıştırıyosunuz . Üzdünüz bizleri haberiniz ola . Asıl meseleye gelince işler o zevzeğin yaptığı açıklama gibi değil . Önceki duyumlarımız neyse o . Bunun haricinde ne iptal olan bir sınav var ne de extra bir durum olduğunda sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz . Sizler böyle boş haberlere kulak asmadan ders çalışın .
GARİP-İNSAN tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Biri aklınca yine bizlerin beyniyle alay ediyor . Biz burda bu ilanın 81-82 bandında kapatacağını söylediğimizde umut taciri ilan edildik . Görüyoruz ki bir çok insanın umutlarıyla oynayan şarlatanlar biz yokken türemiş buralarda ve bunu yapan kişi veya kişiler emin olun 78-79 puanlı kendini bilmez aşağılık vs daha fazla ileriye gidemeyeceğim gereksizlerdir . 80 üstü ya da 80 altı ilanda belirtilen puan almış herkes gönül rahatlığıyla başvurusunu yapsın . Göreceksiniz ki sınav geçmiş yıllardakinden düşük kapatacak . Morellerinizi bozmayın , gardınızı düşürmeyin . Kim başvuru yapmak istiyorsa da yapsın insanların tercihlerine karışmayın . Bu şekilde başvuru yapmayacak olanları dahi tahrik eden arkadaşlar var . Biraz daha sağduyulu biraz daha mantıklı davranın . Hepinizin hakkında hayırlısı olsun Allah çıkmış olduğunuz bu yolda sizleri muvaffat eylesin . Kalın sağlıcakla
-
Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkartmaya çalışıyorsunuz bunu yaparkende kırıcı oluyorsunuz dostlar . Her biriniz üslüptan yakınıyorsunuz fakat insanları olmadık üslüpla yargılıyorsunuz . Şu formda olmadığımız adam kalmadı. Şimdi bize zevzeğin birinimi yakıştırıyosunuz . Üzdünüz bizleri haberiniz ola . Asıl meseleye gelince işler o zevzeğin yaptığı açıklama gibi değil . Önceki duyumlarımız neyse o . Bunun haricinde ne iptal olan bir sınav var ne de extra bir durum olduğunda sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz . Sizler böyle boş haberlere kulak asmadan ders çalışın .
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@walrass06 temmuzun 2. Haftası iş başı yapılmaya başlanacak .
-
Var hocam . Bu hafta sonuna kadar birşeyler olabilir . Bu olabiliri hiç sevmiyorum . Cek cak gibi geliyor ama maalesef durum böyle . Bu hafta sonuna kadar işlh ilan gelecektir.
-
Bu hafta içi ilgili evrakları isteyebilirler . Yarın bazı daireler istemeye başlaya bilir
-
@kaldorhicks temmuzun 2. Haftası başlamalar olur
-
İyi akşamlar forumdaşlar . Bayramınız umarım güzel geçmiştir. Şimdi ise üzerimizden tatil gömleğimizi çıkartıyor ders çalışma hızımızı arttırıyoruz . Önceki iletilerimde belirttiğim gibi bu ay içerisinde mhuy ve vmy ilanları gelecektir . Mhuy için 400 sayısını belirtmiştik yayınlanacak ilanda sayının 350 olduğu duyumunu aldık . Pazartesi teyitleyip daha detaylı bilgi vereceğiz . Vmy ye gelince ise 500 kişilik duyum hala stabil sayı düşürülebilir. Bununla ilgilide detaylı bilgiyi pazartesi alacağım . Şimdilik hoşçakalın ve ders çalışın
-
Yaklaşıyor gelmekte olan
🧨 sayı , sınavın şekli hepsini ilanlarda göreceğiz . Herbirinizin bayramını şimdiden kutluyor güzel haberler almanız temennisiyle bir müddet aranızdan ayrılıyorum . Kaçtı burayı terk etti gibi düşünmeyin özelden yazılan herşeye geçte olsa cevap vermeye çalışacağım . Sağlıcakla kalın
-
@adam-keeynes hocam kpss öncesi sınav olacağını ben düşünmüyorum .