Arkadaşlar dediğim gibi dün ben size duyduğumu ilettim olumsuz birşey olursa da herkes hakkını helal etsin dedim hiçbir zaman trollük prim vs kasmadım geçmişi inceleyebilirsiniz böyle bir konu da asla böyle birşey yapmam da mümkün değil bugün de mesaj attım arkadaşa cevap gelmedi gelirse yine yazarım hepimiz aynı amaç için buradayız siz ne kadar sabırsızca bekliyorsanız bende aynı şekilde bekliyorum
walrass06
@walrass06
walrass06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar yarın namazdan sonra açıklanacak dedi Ankara gibte çalışan arkadaşım kesin mi dedim kesin dedi sizinlede paylaşayım dedim
-
RE: 2018 Guy Alımı
Sn.Cumhurbaşkanım
Sn.Başbakanım
Sn.Maliye BakanımİKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Mezunları olarak çok uzun bir süredir Maliye Bakanlığımız'dan ilan bekliyoruz. 2017 Mayıs ayından beri aldığımız 80-90 puanlarla hala kurum sınavı göremedik. Son iki ayda hemen her kesim için gelen kadro ilanlarında yer bulamadık. En az iki yıllık emeğini bu yolda harcamış gençler olarak başta 14 aydır beklediğimiz 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla müjdelenmek istiyoruz.
Ayrıca ihdası sene başında yapılmış olan 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. ve 1000 Vergi Müfettiş Yrd. ilanlarının 2018 KPSS öncesinde yayınlanmasını ve 2017 KPSS puanlarımızı kullanabilmeyi talep ediyoruz. Gelecek 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla güçlü Maliye ve daha güçlü bir Türkiye'ye DEVAM diyoruz.İkitsadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları
-
Referansların arttığı herkesin sağdan soldan adam bulup kısa yoldan işe girdiği bu zamanlarda çevre baskısı, işsizlik, parasızlık bir yandan bastırırken kimse görmesin diye kütüphaneye dershaneye arka sokaklardan giden çalıştığı kitabını yolda utandığı için saklayan ayıp birşey yapıyormuş gibi akraba içinde boynu bükük duran yılmadan usanmadan ders çalışan kardeşlerim Berat kandiliniz mübarek olsun Allah bizim bu çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verecektir bu devletin kadrolarını en çok hakeden bizleriz hergün kütüphaneye gidip gelmekten kas yapan ayağımız sayfalarca yazılar yazan ellerimiz okumaktan bozulan gözlerimiz sıkıntıdan beyazlayan saçlarımız düşünmekten çalışmaktan yanan beynimiz buna en büyük şahittir
-
Hocam en son bunu paylaştmıştın bu daha iyi değil mi
Sn.Cumhurbaşkanım
Sn.Başbakanım
Sn.Maliye BakanımİKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Mezunları olarak çok uzun bir süredir Maliye Bakanlığımız'dan ilan bekliyoruz. 2017 Mayıs ayından beri aldığımız 80-90 puanlarla hala kurum sınavı göremedik. Son iki ayda hemen her kesim için gelen kadro ilanlarında yer bulamadık. En az iki yıllık emeğini bu yolda harcamış gençler olarak başta 14 aydır beklediğimiz 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla müjdelenmek istiyoruz.
Ayrıca ihdası sene başında yapılmış olan 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. ve 1000 Vergi Müfettiş Yrd. ilanlarının 2018 KPSS öncesinde yayınlanmasını ve 2017 KPSS puanlarımızı kullanabilmeyi talep ediyoruz. Gelecek 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla güçlü Maliye ve daha güçlü bir Türkiye'ye DEVAM diyoruz.İkitsadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
“Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip…
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının…
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.“ -
Hukuk bil iktisat bil maliye bil muhasebe bil bunlarla kafayı patlat üstüne Türkçe matematik tarih coğrafya çalış emek ver alın teri dök hergün git gel dershaneye para harca kitaba para harca kütüphaneye git gel 1 simitle günü geçir psikolojiyi boz bunların hepsini iyi bir işe girelim kimseye muhtaç olmayalım torpille işe girip kimsenin hakkına girmeyelim diye yapıyoruz ama bilmeyenlerin gözünde şuan bi hiçiz gerçekten boş boş zaman geçiren bi tipiz bişe de anlatamıyorsun bu a grubunda kimseye babam bugün puanın çıktısını al da getir diyo adam bile inanmıyor artık alım varda yalan konuşuyorum sanıyor puanım yok diye düşünmeye başladı
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
“Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip…
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının…
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.“ -
Bu kurum içi yükselme nedir bizim sayımızın 5 de 1 i felan olmalı bu bizden fazlalar bu insanların zaten bir işi var öncelikle biz işsizlere daha fazla istihdam yaratılsa yada herkes eşit şartlarda yarışsa daha iyi olmaz mı hepimizin yaşı geçti yaşıtlarımız evlendi bile ben 25 yaşındayım hala işsizim evlenmeye kalksam evlenemiyorum işim yok diye sözlenemiyorum bile cebimde para yok para istemeye de yüz yok aile artık benim elime bakıyor akrabalar herkes bir işe gir ne olursa olsun çalış diyor herkesin gözünde boş bi adamım şuan bilgi birikim hiç önemli değil cebinde para var mı yok bitti peki bunca emek ne olacak her sabah işe gider gibi kütüphaneye gidiyorum yolda kitapları saklıyorum artık ders çalışmaktan başka bir şey yapmadık iş öğrenmedik ne iş yapıcam para yok tecrübe sıfır meslek yok her gece dua ediyorum gerçekten yapacak başka hiç bir şey yok 25 yaşımdayım iktisat hukuk maliye muhasebe dışında bildiğim hiçbirşey yok atanmaktan başka çare yok Allahım bizlere yardım etsin tamam bunları bilerek yola çıktık kimseye kızmaya hakkımız yok ama insan düşünüyor işte kızlar yanlış anlamasın ama kız olsam bu kadar gam yemem yemin ederim yemem işin yoksa adam yerine bile koymuyorlar Allahım bizlere sabır versin benim gibi ihtiyacı olan herkese de yardım etsin çok zor böyle yaşamak tek umudum bu emekleri çekilen çileleri Allah’ın boşaçıkarmayacağı bol dua edelim arkadaşlar herkes aynı durumda biliyorum hakedenihtiyacı olan herkes inşallah karşılığını alır
-
RE: Büyük Zaferin 96'ncı Yılı Kutlu Olsun
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir.
walrass06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Gvs yapılmamış demekki Ağustos öncesi başlama olmaz
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@davetsiz Haziranın ilk hafta belgeler açıklanır sonuna kadar evrak teslimi olur sonra Temmuz ayı 1 ay soruşturma olur Ağustos başı başlanır 2 buçuk ay sonra iş başı olur
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@adnan-ötüken şuan çalışma devam ediyor hocam böyle böyle açıklanacak farklı bir duruma harekete gerek yok arkadaşın yanılır inşallah
-
@furkenn açıklanır diyorlar yarın
-
@ezo evi aldık içini döşüyoruz
-
@refik-soydam teşekkür ederiz hocam
-
@refik-soydam hocam en azından bu gece veya yarın bekleyelim mi dün gvs diyenler oldu biraz daha süreç uzayacak diyenler oldu sizin yorumunuz nedir?
-
@refik-soydam hocam bu gece gelişme olabilir mi sizce veya haftaya kalma durumu var mı?