TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. azsakallıdede
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 104
    • En İyi 56
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 1

azsakallıdede

@azsakallıdede

SGK 8.promosyon anlık mülakat takip

137
    İtibar
    1270
    Profil Görüntülemeleri
    104
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

azsakallıdede Takip etme Takip Et
    SGK 8.promosyon anlık mülakat takip

azsakallıdede tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

1- nisan ilk haftası referanduma kalmadan açıklarlar herale 1.5 ayda açıklanmayacak ne var ki?

2- Ya şimdi referandum falan ekstra bir meşguliyet olabilir referandum sonrası ilk hafta açıklanır garanti.

3-Referandum bitti ama yoğunlardır illa ki, guy başvurularının son günü olmadan kesin açıklarlar, kazanacak olanlara ölü tercih yaptırıp sınava giremeyeceklerin hakkına girmezler. Önemsiyorlardır bizi kesin. Hem başkanda az daha sabır dedi daha ne olsun.

4- Allah Allah guy başvurularına yetiştiremediler ama vardır bir bildikleri kesin guy sınavı olmadan açıklarlar gençlerin o kadar masraf yapmasının strese girmesinin önüne geçerler. Bizi kesin düşünüyorlar cevap vermeselerde vardır bir bildikleri.

5- Guy da yalan oldu ama hissediyorum kpss sınavları bitmeden tamamdır bu iş darbe girişiminden sonra bile 80 küsur günde açılabilmiş bizimki 3 ayı geçecek değil ya.

6- Mübarek Ramazan ayına da girdik. Şimdi büyüklerimiz sonuçları açıklamaya çalışıp yormasınlar kendilerini niyetli niyetli hem bayram var ne yapacaklarının planını yapsınlar ne ehemmiyeti var 1600 kişinin girdiği bir sınavın!

İyi niyetli düşüncelerimizin katili oldular sağolsunlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

Olmadı. Çok acıttı be. Aileye güzel haberi verememek çok ağır. Hakkımızda hayırlısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?

1948 yılında yazılmış bir distopya ama insanı ister istemez düşündürtüyor ve birazda ürkütüyor. Birebir olmasa da gerçek hayatla olan benzer yönleri yakalayabiliyoruz.

"egemen kesimin iktidardan düşebilmesinin yalnızca dört yolu vardır. ya bir dış güç tarafından alt edilecektir, ya ülkeyi yönetmekte kitlelerin baş kaldırmasına yol açacak kadar yetersiz kalacaktır, ya güçlü ve hoşnutsuz bir orta kesimin doğmasına engel olamayacaktır ya da kendine olan güvenini ve yönetme isteğini yitirecektir. bu nedenlerin hiçbirisi tek başına işlemez, dördü de şu ya da bu ölçüde bir arada etki eder. kendini bunların hepsine karşı koruyabilen bir egemen sınıf sürekli iktidarda kalabilir. "

George Orwell-1984

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
      1. Komisyon bölüm: isletme

Sırasıyla;
      1-Finansal kaldıraç nedir?
      2-Devlet hangi vergileri alır?
      3-İşletmenin gerekli unsurları neler? Saydıklarından birini açıklar mısın?
      4- 2. Mehmet'in fethettikten sonra Çeşm-i Cihan olarak nitelediği ilcemiz şu an hangi il sınırları içindedir?
      5-Devalüasyon nedir?

Sorulardan önce kendini tanıt sonrasında memleket üzerine deyim yerindeyse biraz goygoy döndü ☺ finansal kaldıraç sorusunu hatırlayamadığımı söyledim ama likidite oranlarindan cari oran ve asit test oranlarını hatırlıyorum dedim, onları söyle dedi başkan ☺ facebook profilime baktı içlerinden biri çünkü bir kapak fotoğrafım da süleyman demirel'in "meseleleri mesele etmezseniz, ortada mesele kalmaz." sözü vardı. Gülerek bu sözü tekrarlayıp kim söylemiş dedi bu konu üzerine biraz sohbet döndü arkadaşlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

@hayde35 şahsi kanaatim emek verenin girmesinden yana tabi ki ama bunun içinde hali hazırda iyi, kötü veya memnun olmasa da bir işi olup belli bir düzeni oturtabilmiş bir birey mi yoksa hiçbir işi olmayan, bir düzen oturtamamış ve toplum baskısını iliklerine kadar hissedip deyim yerindeyse kendini tam değil yarım hissetmeye başlayan biri mi öncelikli olmalı?
      Baştan sona liste çalışmayanlardan oluşmayabilir buna itiraz etmemeliyiz zaten ama biraz öncelikli olmaları daha adil olur benim fikrim.

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

yarın 2. Komisyonda girecem ketum komisyona denk geldik kısmet 😃az kişi kalsa da yarın çıktıktan sonra nasıl geçtiğini yazarım. Az da olsa üzerindeki sır perdesi aralanir belki 2. Komisyonun 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • RE: İSTANBUL GUY

14 mayıs'a kadar sgk sonuçu açıklanır ve benim için müspet olursa bende yokum sınavda. İnşallah girmem sınava 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

Bugün çok güzel bir hava var yani saha ve zemin şartları tam olarak uygun duyuru için ☺
      Verelim pozitif enerjiyi evrene ve özellikle Sgk'ya alalım artık şu sonucu

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • RE: Pazar Günü ( Keyfi, Kahvaltısı, Dizileri, Lig Maçları, Hava Durumu, Yapılacaklar, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım

Benim için pek tatil sayılmaz ☺ haftasonları ekstra garsonluk günleri. O geniş kahvaltı keyiflerinde servis yapanım ben 😃

KPSS B içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?

"Babayla oğul bir kum saatinin iki haznesi gibiler çünkü; bir vakit gelince, zaman, mukadderat, Tanrı ya da her neyse bir şey, kum saatini ters çeviriyor. Tam tersine akmaya başlıyor ondan sonra her şey. Babanın çocuklaştığını gördükçe oğlun içine dolan o sıcak üzüntü de sarı, ılık kumun aşağı akışı belki."

Olduğu Kadar Güzeldik- Mahir Ünsal Eriş

Günümüz genç yazarlarından. Bandırma ve çevresini sarmalayan güzel hikayelerin yer aldığı okunası sıcak bir öykü kitabı. yakın zamanda bu öykü kitabında yer alan 'Benim Adım Feridun ' adlı hikaye Çağan Irmak tarafından film haline getirildi ve vizyona girmesi yakın. Güzel sıcak öyküler okumak istiyorsanız kesinlikle okunacak bir kitap.

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

azsakallıdede tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

p39 99.7 gelmiş p40 p41 p42 p43de 95 ve üstü. Sormak istediğim sgk denetmenlik ve göç dışında direk bu puan türleri ile hangi alımlar olabilir arkadaşlar? Yazılı sınavın olmadığı direk mülakatla alım yapılan ilanlar gelebilir mi bu puan türlerine?

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • RE: Ticaret Bakanlığı Muayene Memurluğu Alım İlanı 2021

@sblue Hocam çalışılan bölgelere göre değişiklik gösteriyor yolluk vb farklardan dolayı mesela büyük limanlarda biraz daha yüksek gelir olabiliyor. Bildiğim kadarıyla en kötü 6.500 en yüksek de 9000 civarı oluyor.

KPSS B içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

@sblue Zor olması kişiye göre değişir tabi ama genel olarak memurluklara göre daha hareketli bir meslek kolu. Bunun yanında sorumlulukları da az denemez. Benim için masa başında oturup evraklarla uğraşmaktan daha cezbedici bir meslek 🙂

KPSS B içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

@clementine evet bende de aynı problem oldu. Mezun olduğum okula gittim mezun olduğuma dair belge istedim görevli yokmuş yarın çıkaracağım artık mecburen. Bu zamana kadar çok yere başvuru yaptım lise diplomasi isteyene ilk defa denk geldim 🙂

KPSS B içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

84 ve üzerine gelirse ne alâ. Keşke merkezi sonucu beklenseydi bir 10 gün kadar.

KPSS B içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Bu hafta açıklanır mı acaba güzel insanlar?

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

@zenginmemur ben işletmeden girdim. Sorular epey sürpriz oldu yani çıkmayacak güncellere çalışıp durmuşum 🙂 genel ekonomi 5 6 soru dışında mantığını anlayarak yapılabilecek gibi idi. İşletme de orta zorluktaydı galiba ben çok anlayamadım o kısmı

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

kaç doğru yeterli olur acaba? 65 67 doğru heralde taban olur

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede

Ne tip soru gelecek, kaç soru olacak, yanlış doğru götürecek mi hiçbirini bilmeden giriyoruz sınava 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede
    • Tekirdağ GUY 2021

Listeye kalan arkadaşlara hayırlı olsun. Güzel temiz bir şekilde süreci buradan takip edelim güzel insanlar. Gerçi Tekirdağ'dan hiç ses yok gibi şimdiye kadar forumlarda 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      azsakallıdede
      azsakallıdede