87,92 ile dışarda olmam, guy veya başka meslekte olup başvuranlara umarım kendilerini olabildiğince huzursuz hissettirir. Diyecek söz yok tabi siz herşeyim daha iyisini bilirsiniz.. rotasyona tabi olmak, iş yoğunluğu, sınır iller umarım şuanki mesleğinizden daha çok hoşunuza gider.
gazot tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 aynen dediğinize katılıyorum kesinlikle nefret değil ha ben 2020 ye girer yine puanımı alırım onda sorun yok biz 2018 e hunharca hazırlanıp iyi puanı alırkende 1 ay önce guy ilanı gelmişti bizden kimse demedi e biz ne olacagız umut ettik bizede gelir ilan en yakın zamanda diye sonra vmy de gelmişti iptal oldu puanımızı aldık artık süresi bitiyor ve bu ilanları biz göremeden.. olaya 2018 e giren 2019 a da girmişti gözüyle bakmayıp bir de şu açıdan baksalar keşke 2016 kpss den beri bu sürecin içindeyim 2016 2017 2018 kpss lerinin hepsine de girdim hayatım bu sınavlara hazırlanmakla geçti şimdi kalkıp bizi sınav makinesi gibi görüp 2019 a da girmişsinizdir zaten demek asıl onlarınki nefret söylemidir bana göre
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Gece boyunca berbat olan içimdeki histen düştüğüm boşluktan mı bahsedeyim bilmiyorum.. çalıştım çabaladım tek gördüğüm sınav il göç oldu! Umarım 85.33 altında kalan arkadaşlar ders almıştır bu durumdan.. etkinlikler için gerek para yardımı gerek twit herşeyi yapmaya çalıştım guy dguy açıklansın diye de aynı şekilde.. Sonuç? Onlar gene başvuracakları yere guy olsalarda başvurdular. Bence herkes artık yapacaksa mantıklo etkinlikler yapsın mesela açıklanmamış sınavı açıklamak için değil de sadece daha fazla kadro için!! Başvuram adam her türlü senin yaşadıklarını yaşamamış gibi unutup başvuruyor çünkü.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar kalan 3.5 aylık sürede benim gibi acaba idari hakimliğe mi hazırlansam diye aklı karışanlar var mı? Kararsızım çünkü elimdeki kaynaklarla hakimlik kazanamayacağımı düşünüp yeni kaynaklar alıp birsürü masraf yapmak gerekiyor öte yandan her an beklediğimiz kurumlardan ilan gelirse bu süre içerisinde şahsen kurum hazırlığı ile hakimlik yürütülebilir mi ondan da emin değilim.. öte yandan b grubu çalışmak gibi bir niyetimde var gelmeyen ilanlardan ötürü. Var mı benim gibi kararsız olup yön verebilecek kader arkadaşlarım?
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bugün ysk başka bigün farklı kurumlar daha çok canımız yanacak yoksa bu gidişle..
-
@lannisterjk ya kesinlikle böyle bi saçmalık olabilir mi ya daha sınavlarına girmeden kadroları hazır mı olacak peki 2018 de sınava girip puan alanlar ne olacak lütfen 2018 liler bu sınav bizim hakkımız
-
Ay bu sene de memleketçi spekülasyoncular çıktı başımıza sanki daha önceki guy alımlarında hiç diğer memleketler yokmuş gibi şimdide herkes memleketini yazsın diye duyurular yapılmaya başladı puanına güvenen adam ister memleketini yazar ister istediği ili cidden yeter ya
-
Yapmayın Allah aşkına ne yds si! Bir de guy için olabilir mi diyorlar arkadaşlar yok artık!
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ysk da kurum içi ilana çıktı nedir bu kurum içi durumundan çektiğimiz bizi kim alıcak?
-
Evet arkadaşlar lütfen birlik olalım artık lütfen.Benim instagram kpss sayfam var oradan da duyuracagım etkinligi tag belli olunca. Maliyeden60bin atama tagi ile adamlar kaç bin twit atıp gündem oldular kaç gündür biz kendi bakanlığımız için bile bu kadar etkili olamıyoruz.
gazot tarafından gönderilen son iletiler
-
@bykeynes hem o şekilde hemde başvurduğumuz yerde kutucuklar vardı sınava girmeye hak kazandı mı? Sınava gireceği il diye yani bende ilk defa başvurdum ama öyle anladım
-
@aydinata44 siz kaçla yazcaksınız?
-
@cemresaygin bende denizli hocam o kadar duydum ki bu sene denizliyi
-
Başvuruyu az önce yaptım 7480. Bir de özgeçmişim asla ekrana sığmadı dümdüz bir şekilde yazılı arkadaşlar sizlerinde öyle mi? Yoksa alt alta mı yazmalıydım?
-
@balans-etkisi ben 4t yayınevine yazdım çıkacak dediler ama hala çıkmadı hayır çok az bi zaman kaldı ne ara çıkacak ne ara sipariş vericez de gelecek bilmiyorum
-
Denizli ve Kastamonu için düşünleriniz nelerdir? Sanki bu sene çok konuşulan yerler gibi geldi bana İzmiri Bursayı bu kadar duymadım
-
@adanali01 e tamam senin puanın sağlamsa belli bir birikiminde vardır heralde yazılı sınavdan korkmaya gerek yok o kadar da yani
-
@adanali01 kaçla düşünüyosunuz mersini