Ben bugün aradım henüz belli değil dediler.
mm0660 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@avemim bu numaradan aradım ulaştım ama tarih ile ilgili bir bilgi olmadığını söylediler. Alımın bir miktarının da Ankara’ya olacağını söylediler.
-
@mujig8 sen ne anlatıyosun usta ya ne zamandan beri kpss kalite ölçüyor ki. Maksimum 2 yıl düzenli çalışan birisinin 85-90 alması hiç de zor değil. Yüzde 99.9 eminim ki mezun olunan okulu kpss puanından daha değerli görüyor komisyonlar. Hadi bunu geçtim her gün gelip buraya saçma sapan şeyler yazıp insanların içine kurt düşürmeyin yok kırpabilirler bilmem ne diye.
-
Ben bugün aradım tekrar ama ulaşamadım. Ulaşabilirsem hem mülakat tarihini hem de Ankara’ya da alım olacağını söylemişlerdi hala öyle olup olmadığını tekrar soracağım.
-
Her şeye inanırım ama referans bu kadroda çok ama çok az işe yarıyor cümlesine inanmam. İnşallah dediğin gibi olur da hak eden herkes kazanır.
-
Arkadaşlar en son duyduklarıma göre alınanların büyük bir kısmı ankarada çalışacakmış ve istanbula isteyenler gidecekmiş (burası kesin değil istanbuldaki birimlern ihtiyacına göre değişebilir). Oldukça büyük bir kısım da masakta çalışacakmış diye duydum. Bütün bunlara %100 doğru gözüyle bakmayın lütfen ama bir değişiklik olmazsa son durum böyle bir yanlışlık yoksa.
-
Arkadaşlar şu durumda yds idi puan idi vs. gibi şeyler için iş işten geçti. Önemli olan en kısa sürede mülakatların yapılmasını sağlamak. Kendi adıma her hafta kurumu arıyorum bizi de unutmasınlar diye. Herkes her hafta 1 kere arasa yeterli kendimizi hatırlatmak için. Umarım bu cuma açıklanır da bu tartışmalar sona erer yoksa en az 2-3 ay daha bekletirler bizi.
-
@önemli arkadaş speaking iyi yapanlar öncelikli olacak demişti ama bazılarına ingilizce konuşturmadılar bile bakalım diğerleri ne olacak beklemedeyiz
-
@siyaset-bilimci açıkçası sınavları en hızlı açıklayan içişleri bakanlığı bile 1 ay sonra açıklarken bunun bu kadar kısa sürede açıklanması bana pek gerçekçi gelmedi ama inşallah açıklanır da belirsizlikten kurtuluruz
mm0660 tarafından gönderilen son iletiler
-
@kralex o açık zaten. Benim demek istediğim yds puanını illa yeterlilik sınavından sonraki 2 yıl içerisinde mi almamız lazım yoksa yeterlilik sınavına girmeden alsak olur mu? Örneğin mesleğe girdikten 1-2 yıl sonra gibi. Yani 3+2 yıllık bir yds şartını sağlama süresi gibi.
-
Uzmanlığa atama
MADDE 29 – (1) Yeterlik sınavında başarılı olanların uzman kadrolarına atanabilmeleri, YDS’den asgari (C) düzeyinde veya dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye yeterlik sınavından itibaren en geç iki yıl içinde sahip olma şartına bağlıdır.Arkadaşlar bu şartı sağlamak için illa yeterlilik sınavından sonra mı yds yi almak lazım yoksa uzman yardımclığı döneminde alınan yds puanı da geçerli olur mu? Çünkü sahip olma demiş yds de 5 yıl geçerli sonuçta.
-
@memurumsu neredeyse bütün uzmanlıkların yeterlilik süreci aynı ve minimum 3 yıl. ticaret uzmanlığı çalışma yeri ankara diye tercih edenler de olmuştur.
-
@platypus yüklü bir kısmın masaka olacağını duymuştum ben de o halde biraz daha zaman alabilir bu durum
-
@sagropa güvenlik soruşturmasına şimdi başladılarsa 1.5 aydır ne yapıyolarmış acaba. Bir de birisini arayıp senin soruşturmanı yapıyoruz ya da senin soruşturman olumlu geldi demeleri biraz absürt geldi bana
-
@gittsman geçen seneki alımın başlığında yazdıklarına göre başka kurumdan geçenlerden bazıları diğerlerinden geç başlamış. İlk defa memuriyete atanacakları atandıktan sonra başlatırlar bence bekletmezler. Tabi keyiflerine kalmış.
-
@platypus ben ve kazanan birkaç arkadaşımın hiçbiri ne arandı ne dilekçe istendi. Büyük ihtimalle kazanan kişiler organize olup böyle bir karar almıslar dilekçe yollayalım diye. Kurum veya komisyonun bizzat kendisi kazananlardan böyle bir şey talep etmediği için bu bir işe yaramaz bence ama tabi herkes şansını denemekte özgür. Zaten alımın çok yüksek bölümü de ankaraya olacaktı. Ben de acaba ikametgahı istanbul olanları mı aradılar vs. Diye merak ediyordum.
-
@raif-efendi sizin ikametgah hangi il hocam
-
@tommyvercetti yani kurumun böyle bir isteği olmadan dilekçe vs. biraz saçma olmuş ben dikkate alacaklarını sanmıyorum acıkcası
-
@tommyvercetti bu birimi istiyorum diye mi aramışlar gerçekten. bir de şu ili istiyorum diye mi dilekçe verilmiş. böyle bir seçenek sunulmadı sonuçta.