TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Çekocu 0
    Ç
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 18
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Çekocu 0

@Çekocu 0

1
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Çekocu 0 Takip etme Takip Et

Çekocu 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?

@fiona13, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?

Karamsarlığı bırakalım, GUY olan zaten ilk fırsatta başka kuruma geçiyor. Sadece sayı yönünden azalma olur.

Hocam guy olanın ilk fırsatta başka kuruma geçebilmesi için o dediğiniz başka kurumun da alım yapması gerekiyor ben de sgk denetmeni olarak merkezi kadrolar olan iş müfettişliği ve istihdam uzman yardımcılığı bekliyorum kazanırsam geçerim diye ben artık beklemeyeceğim ilan gelse bile zor artık kaç kişi alınır ki ancak bence de guy farklı olabilir gib de hala açık var deniliyor ilan gelecekmiş gibi çalışmaya devam edin

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

Çekocu 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Kadın çalışan için sgk denetmenliğinde en uygun şehir?

@genova, içinde söyledi: Kadın çalışan için sgk denetmenliğinde en uygun şehir?

@çekocu-0 neyi var ki kadınlar için zor olacak sgk denetmenliğinin? Merakımdan soruyorum

İşyerleri denetimlerini düşün sen bir denetmen olarak bir işletmenin kapısından girdiğin anda karşı taraf bir duruş sergiliyor bu daha sert ya da yumuşak olabiliyor bunun gibi ayrıca erkek kadın farketmeksizin iş yoğunluğu vesaire açısından da soruyorum?

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0
    • Kadın çalışan için sgk denetmenliğinde en uygun şehir?

Biliyorsunuz kadınlar için sgk denetmenliği uzmanlıklara göre bir tık daha meşakkatli zor meslek ancak şehirden şehire iş yoğunluğu ve diğer değişkenlere göre az çok avantajlı şehirler nerelerdir özellikle Ankara İstanbul İzmir bursa gibi büyük şehirler ve diğerleri (bolu uşak Kars tokat vs gibi) arasındaki farklar nelerdir?

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

@rabia89, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?

@çekocu-0 katiliyorum hocam ilan gelir sayi az olsa bile, ama en kotü 80+puani olanlar bu guy sinavini gorur diye dusunuorm 😕

İnşallah hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

@fiona13 aynen umarım gelir denildiği gibi kurum xxxx kadar sayı ister belki xxx kadar onay gelir umarım kurum olabildiğince yüksek ister mesela 2000 kişi belki 1000 kişi onayla gelir sizin için hayırlısı olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

@fiona13, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?

Karamsarlığı bırakalım, GUY olan zaten ilk fırsatta başka kuruma geçiyor. Sadece sayı yönünden azalma olur.

Hocam guy olanın ilk fırsatta başka kuruma geçebilmesi için o dediğiniz başka kurumun da alım yapması gerekiyor ben de sgk denetmeni olarak merkezi kadrolar olan iş müfettişliği ve istihdam uzman yardımcılığı bekliyorum kazanırsam geçerim diye ben artık beklemeyeceğim ilan gelse bile zor artık kaç kişi alınır ki ancak bence de guy farklı olabilir gib de hala açık var deniliyor ilan gelecekmiş gibi çalışmaya devam edin

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0
    • RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@maziyebirbakıver, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Benim sosyal güvenlik kaydım var bu kaydı sonlandırmam mı gerekiyor.

Burada ne demek istediniz hocam sosyal güvenlik kaydım var derken?

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları

@raxog39 bilmiyorum diyip atananlar da var tabi zaten bazı şeylere sahipsen istersen mülakatta bön bön bak yine atanarsın ben sıradan sadece ders çalışmış olması gerektiği gibi ve mülakata girmiş kişiler için diyorum çok zorda kalmadıkça bilmiyorum demeyin yine de siz bilirsiniz tabi

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

@bahriyelii61 normalde prof hocanın dediği doğru yani olması gereken ayrıca dürüst davranılmış oluyor ancak gerçekler öyle değil bu konu hakkında yüzde 100 bilgim var o yüzden ısrar ediyorum bilmiyorum kesinlikle demeyim hatırlamıyorum deyin bilmiyorum diyip kazananların çoğu zaten başka sebeplerden dolayı kazanacaktır istisnalar kaideyi bozmaz yani

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

@norm aynen ben de onun için bilmiyorum demiştim hatırlatmaya çalışırlarsa rezil olurum diye ancak yine de elenmiştim tabi

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0

@duha, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları

@çekocu-0
      bilmiyorum dediğiniz için elendiğinizden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? geriye kalan herşeyin kusursuz olduğundan veya komisyonu bunun dışında ikna edebildiğinizden emin misiniz?
      2-3 soru bilemeyip ve bilemiyorum diyerek mülakat kazanan arkadaşlarım var.
      kim nerden uyduruyor bu safsataları bilmiyorum ama kimse size o koltuğa oturduysanız her soruyu bilmeniz lazım gözüyle bakmaz bu sebeple de elemez emin olun.

Safsata değil var öyle bişi farazi olarak her bilmiyorum diyen her 100 kişiden 80 i bence elenitırdur siz buna 70 dersiniz öbürü 90 der bilemem ancak var öyle bişi uydurmasyon değil yani ancak bence de saçma bi durum tabi

KPSS A içinde yayımlandı
      Ç
      Çekocu 0