merhaba arkadaşlar, elinde 2021 sınav soruları olan varsa paylaşabilir mi rica etsem.
seremene tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
seremene tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 İletişim Başkanlığı Uzman YArdımcılığı
@g-g ben de başvurdum ve aynı şekilde bu yıl herhangi bir paylaşım yoktu sitede. Sınavı normalde anadolu üniversitesi hazırlıyordu ama bu yıl gazide sanırım bu beni biraz korkuttu. Soru tarzında değişme olur diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir
-
mülakatı olumlu sonuçlanan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz * mülakatta nelere dikkat ediyorlar, ağırlıklı olarak ne soruyorlar beklenen nedir ve de alan dışı mezuniyete bakış açıları nasıl psikoloji sosyoloji gibi
-
merhaba arkadaşlar, elinde 2021 sınav soruları olan varsa paylaşabilir mi rica etsem.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar zor bir sınavdı, diyecek başka bir şey bulamıyorum. Seneye tekrar açarlar mı ilan bilginiz var mı bu sene olmayacak çünkü maalesef.
-
@3pruu çok teşekkür ediyorum, ingilizce sormaları üzdü konuşma pratik ve süreklilik gereken bir durum o stresli ortamda umarım cevaplayabilirim. Herkes için en hayırlısı olsun ve herkes emeklerinin karşılığını alsın inşallah.
-
@3pruu çok üzüldüm bu duruma benim hazırlandığım alanlardan biri saydığınız çünkü. Zaten almayı düşünmedikleri bir alan için neden ilan açarlar ki anlamıyorum.
Yine de sormak istiyorum mülakatta ne sormuşlardı hatırlıyor musunuz ve nasıl geçmişti mülakatınız -
@saraybosnablues rica etsem banada gönderir misiniz elinizdeki dökümanları, serminamanet@gmail.com
-
@alarad rica etsem elinizdeki dökümanları bana da gönderebilir misiniz. serminamanet@gmail.com
-
merhaba arkadaşlar, sınava psikoloji alanından gireceğim acaba psikolojiden mülakatları kazanan arkadaşlar var mı? şansımız nedir