@ilhannn00 arkadaşım bu nasıl bir yazıdır ya 1.si vatandaşlık bağı iki şekilde olur soy bağı ve doğum esasına göre ermeni asıllı diye ötekileştirdiğin arkadaş da türk vatandaşı ben bir laz ya da kürt olarak da türk vatandaşıyım etnik kimliğe göre türk vt. belirlenmiyor.Ermeni asıllıymış da yok bilmem ne imiş bu ülkenin vatandaşı ve çalışıp hak ettiği yere gelmek ülkesi için faydalı işler yapmak insanlıktan doğan hakkı insanları böyle ayrımlara tabi tutmayın resmen insanlık suçu.Acilen TVK okumanı tavsiye ediyorum.Bu nasıl bir zihniyettir bir de kaymakam adayı olmuş bu zihniyette insanlarla biz ne yapacagız nereye varacağız bilmiyorum
flu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@avşar-beyi ermeni yurttaş ermeni devleti vatandaşı demek değil üç kuruşluk bilginle yazmışsın belli ki MÖHUK okursan kavramların ne anlama geldiğini öğrenebilirsin
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Ben az önce aradım kesin bir tarih yok sayfadan takip edin dediler
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
@yomaman 60la olumsuzlar olduguna göre ilk 200 olumlu olanlar
-
Arkadaşlar merhaba uluslardan önceki yıllarda ne sorulmuş bilen var mı ?
-
@ilhannn00 llahım korumuş da kaynakam olamamışsın diyeceğim ama senin gibilerdeb daha bissürü var ne yazık ki.Mülakat sistemindeki haksızlıkları eleştireceğine kırk yılın başı bir ermeni kaymakam olmuş diye polemik yapıyor anadolu çocugu dediği kim acaba ? “Ermeni asıllı” diye ayrıma tabi tuttuğu arkadaş uzayda mı büyümüş o da anadolu da yetişmiş allah akıl fikir versin
-
@ilhannn00 Evet herkes yanlış anladı yazdıklarını herkes aptal çünkü senin dönüp ne yazdım diye bakmak aklına gelmez tabi böyle sallamak daha kolay yazdığın şey çok açık aslında kimsenin konuyu biryere çektiği yok.
-
@ilhannn00 evet faşizanlar arasında kalmak insanların insanlıktan doğan haklarını hiçe sayanlar arasında solumak benim canımı ziyadesiyle yakıyor
-
@avşar-beyi “Burada bu vatanın evlatları temiz olduklarını bildikleri halde güvenlik soruşturması için bile akla karayı seçiyor ama bir Ermeni yurttaş ülkenin en önemli kademelerinden birine rahatça gelebiliyor. “ arkadaşın cümlesini aynen kopyaladım ermeni asıllıları bu ülkenin vt olarak görmüyor alenen yapılan ayrımcılık ortada örtemeye çalışmayın yapmacık olan sizsiniz zihniyet eleştirisi de daha ağırını da yaparım ama ne yazık ki değeriniz kendinize menkul.
-
Geçici kimlik belgesi kabul edilir mi ? Bilgisi olan varsa çok sevinirim
flu tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba , daha önce uluslararası ilişkilerden mülakata giren var mı ?
-
@ghamul1 hocam söylemenizde bir sakınca yoksa ne kadar yazmıştınız uzunluk olarak ?
-
Daha önce yazılı sınava giren var mı puanlamalar nasıl ?
-
@g-g hocam orda 600 kağıt vardı burda 200 kağıt var ve bir haftada okunur zaten su an okunmuştur muhtemelen mülakat tarihlerini ayarlıyorlardır yine de bekleyip göreceğiz
-
@tkt tahminim bu hafta açıklanması yönünde hatta yarın bile gelebilir .
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@hukukçu1993 kpss şartı yok hocam başvuru yapan herkes kurumun yaptığı ön eleme sınavına giriyo ordan geçenler yazılı alan sınavına kalıyor sonra sözlü mülakat
-
@jumong-0 hocam çok haklısın bende aslınsa onu demek istiyorum ne çok umutlu ne çok umutsuz olmak
-
@jumong-0 burdan olmaması neyi kanıtlar? geçen alımda giren bir çok arkadaş tanıyorum bildiğim profiller üzerinden yorum yaptım burdakileri bilmediğim için kazansalar da yorum yapmazdım zaten.Referansın her yerde döndüğünü biliyoruz zaten e bunu bile bile niye giriyoruz o zaman ?
-
Arkadaşlar belki saçma gelecek ama referansın çok fazla etkili olmadığını içerde çalışanların profilinden iyi biliyorum ön yargılı olmayın bu kurumdansa diğerlerinde daha fazla dönüyor bu olaylar .