@huseyinbozkurt çok teşekkür ederim. Adınıza sevindim darısı başımıza inşallah.
hukukçu1993 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
hukukçu1993 tarafından gönderilen son iletiler
-
@uzmanadayadayı teşekkür ederim sadece sınavı kazanamadınız yazıyor bende demek ki yedeklere bile girememişim
-
@uzmanadayadayı yedek sırası açıklanıyor mu acaba ?
-
@kieslowski kaçıncı yedek olduğumuzu öğrenebiliyor muyuz acaba? 2. yedeğin arandığını nereden öğrendiniz
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@3pruu hocam peki o zaman dağılım nasıl oluyor ingilizcede yaklaşık olarak söyleyebilir misiniz? paragrafa bağlı kaç soru oluyor yada kelime yerleştirme, anlamı bozan cümleyi bulun tarzı gibi sorular var mı?
-
@lilyofthevalley hocam sınava ilkkez gireceğim de acaba ing soruların dağılımı nasıl yani 30 soru içinde yds de olduğu gibi türkçeden ingilizceye ingilizceden türkçeye çeviri cümleler var mı?
-
@flu ben bu kurumun sınavına ilkkez gireceğim ama sistemi tam anlamayamadım 250 tl verip kaydolan herkesi sınava mı çağırıyorlar? Neye göre çağrılıyor insanlar sınava kpss puanıda yoksa herkes mi?
-
@huseyinbozkurt çok teşekkür ederim. Adınıza sevindim darısı başımıza inşallah.
-
@huseyinbozkurt hocam bende hukuktan gireceğim iki gün sonra size neler soruldu ne kadar sürdü mülakat acaba anlatır mısınız?
-
RE: Rekabet Kurumu Sözlü Sınav
arkadaşlar mülakata katılanlar hangi branştan olduğunu yazıp burada tecrübelerini bizimle paylaşırsa çok seviniriz. geçmiş yıllardan mülakatla bilgisi olan da yazabilir
-
@hukukcu19 bana bugün geldi email.