REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@uzmanadayadayı Yedek 2. sıradaki kişi arandı ve başlayacak
Daha alttakiler hakkında bilgim yok -
@kieslowski kaçıncı yedek olduğumuzu öğrenebiliyor muyuz acaba? 2. yedeğin arandığını nereden öğrendiniz
-
@hukukçu1993 Eğer yedek iseniz sonucunuzda sırası yazıyor
-
@uzmanadayadayı yedek sırası açıklanıyor mu acaba ?
-
@uzmanadayadayı teşekkür ederim sadece sınavı kazanamadınız yazıyor bende demek ki yedeklere bile girememişim
-
@hukukçu1993 Kendinizi üzmeyin, nasip kısmet, denemeye devam
-
@hukukçu1993, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@uzmanadayadayı teşekkür ederim sadece sınavı kazanamadınız yazıyor bende demek ki yedeklere bile girememişim
Listenin bile aciklanmadigi bir yerden çok umutlu olmamak gerek hocam .Ben bu kuruma girmenin hakimlik kaymakamlık kadar zor olduğunu sonradan öğrendim .Hani sonradan fikir sahibi olmak isteyip okuyan olursa diye yaziyorum cok tuhaf bir mulakatı var .
Bir daha asla girip de canımı sıkmak istemiyorum. Ben buraya 100 kere de girsem almayacaklar biliyorum .Referans yapıldı mı yapılmadı mı?En sonuncu kişi alındı mı alınmadı mı onu bile bilmiyoruz .Ha sorsan herkes hakkıyla girmiş. Bilemem herkesin kendi vicdanıdır.Dogrudur yalandir .Kismete de inanmıyorum. Bir yer senin hakkin kısmetin diyelim sadece bu kurum degil hepsi böyle adamlar bunu sana bırakmıyor. Allah sana bunu nasip etse bile kul hakkına girip önünden çekip alıyorlar. Kul hakkı denilen şey tam da bu .