@eymenn0618 keşke bugün açıklansa..
marvelous tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Arkadaşlar çıkan herkese bir çanta hediye ediyorlar değil mi? Elenmedim inşallah
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@hukukcu95 kesinlikle. Fakat kurumda ihtiyaç var gibi gözüküyor. Kurumda hiç uzman yardımcısı kalmamış. Ayrıca YDS 80 şartı var yani bu şartı sağlayan yeni alımda büyük çoğunluğu ile yine aynı kişiler olacak. Yani bunlar da süreci etkileyebilir diye düşünüyorum ama tabiki de 3 kişiden 3'unu de almama ihtimali her zaman söz konusu. 3 kişinin hepsini alma ihtimali gibi...
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
@sokrates12 masallah bu senede girdin mi? Koleksiyon mu yapıyorsun?
-
@rasgar nasıl yani maske ile mi duruyoruz mülakat esnasında?
-
@bella ne kaybederiz ki arayalım gitsin
-
@rvzoz haklısınız. Emeğinize saygım sonsuz. Yanlış anladınız beni. Hayırlısı olsun.
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@adamsmiths o zaman çalışmanın çokta bir anlamı kalmadı gibi
-
@izo bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler :))) açıklama adına
-
Kusura bakmayın ilk mülakat deneyimim olacak çok bilgim yok o yüzden soruyorum. Bu 4 saatlik aralik belirtilmiş ya hani işte o aralık'ta olan herkes merkeze saat saati 14.00 dan önce mı gidecek? Neden her adaya belirli bir aralık yok?
marvelous tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@blavk helal be ajans daha iyi tabi
-
Servisler personelin ikamet ettiği yere göre değil de belli başlı noktalara mı gidecek? Ben özelde çalışırken vardı bu sistem. Yarı yolu otobüs ile mı gideceğim? Bence personelin durumuna göre ek servis düzenleme vs yapılır.
-
@eymenn0618 biz hepsini götürelim arasından secsinler bari
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@gpale 27 çok fazla ya.. inanamıyorum böyle sayılara ben nedense...
-
@bella kurumu arayıp bilgi aldınız mı? E devletten alınan mezuniyet belgesi olur mu? Okula gidip mi almak lazım?
-
@birbilinmeyen yönetmelikte iki yıl + bir yıl şeklinde ücretsiz izin veriliyor yurtdışı için diye biliyorum.
-
Arkadaşlar yüksek lisansa devam etmek istiyorum. Ajansın böyle bir duruma izin verme gibi ihtimal var mı? Bilgisi olan var mı?
-
@pomodoro sözleşmeli de kanuna sıkı sıkıya bağlı ama
-
@bella bende pasaportu çok merak ediyorum ya
-
@carpe-vita biz Keçiörene gideceğiz hocam gerekirse otobüs ile
yapacak bişi yok en azından metro var Batıkente