@eymenn0618 anladıgım kadarıyla ajans yine erken açıklamak içine elinden geleni yapıyor keşke aynısını bakanlık da yapsa..
bella tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@justaa bugün aradım her an açıklanabilir dediler, çok hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyorlarmış
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@justaa sanırım kendiniz de tekrar gireceksiniz ama ona rağmen tüyolar veriyorsunuz herkes yapmaz bunu, inşallah bu sefer olur sizin
-
@eymenn0618 biz son günden 1 gün önce girmiştik covidli adaydan bahsedilmedi bayramdan önce kesin açıklayacağız dediler
-
@lordwachusett ben aradım bilmiyoruz siteyi takıp edin dediler...
-
@kimondra aradım tekrar hala bakanlıkta imza beklıyormus ulusal ajans ile ilgili bir durum değilmiş
-
@marvelous evet aradım e-devletteki kabulmus
-
@carpe-vita evet o zaman keske hemen acıklayacagız demeselerdi
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
dışişleri bakanlığı ya da ab başkanlığı, ytb, tika gibi kurumlar açar mı sizce?
-
@clementine umarım böyle olur, belki bayramdan önce mülakatlar bitsin istiyorlardır , bayram bitince de açıklanır umarım
bella tarafından gönderilen son iletiler
-
sizce 18 ekime kadar başlamış olur muyuz? bir de 3600 ek göstergeli yazıyor bu nasıl bir şey bilen var mı?
-
@marvelous evet aradım e-devletteki kabulmus
-
@eymenn0618 mezun belgesini e-devletten kabul ederler mi?
-
@yetkilibirabi kurumda yurt dışı görevleri de oluyor mu acaba?
-
@diamond15 sözleşmelilerin maaşı da neredeyse aynı oluyormus diye duymustum, sizce yeşil pasaportumuz mu olur?
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@vamos 30 kisilik alım için binlerce kişi, bir sınıfta 40 50 kisi sınava girdik gerçekten insan halimize üzülüyor
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@muhendiskemal sınav giriş belgemdeki fotoğraf tam olarak net değil, sizlerin de aynı mı arkadaslar?
-
@eymenn0618 arkadaşlar dışişlerini aradım bana şu numarayı verdiler personel alımı ile ilgili 0312 292 21 36 ancak aradım ulaşamıyorum belki hep beraber ararsak bir ulaşan çıkar
-
@hakimaki güvenlik sorusturması en fazla ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı?
-
@kimondra bence de dışişlerini arayalım ancak hangi numarayı arayalım internette tam olarak bir numara da yok