TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. eymenn0618
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 89
    • En İyi 48
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eymenn0618

@eymenn0618

86
    İtibar
    51
    Profil Görüntülemeleri
    89
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eymenn0618 Takip etme Takip Et

eymenn0618 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021

@bella gecen hafta biz girdiğimizde covidli birileri olmazsa bayramdan once aciklanir demişlerdi

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618
    • RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021

@bella ben simdi aradim arkadaslar bakanliktan yazi bekliyorlarmis geldigi gibi aciklivaklarmis cumaya kadar aciklanir dedi

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@kimondra ben aradim ne zaman açıklanacağı belli degil 1 gun de olabilir 1 ay da dedi.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@kılıç26 arkadaşlar baskan yoruma yazmış sona yaklaştı arkadaşlar diye.yakin zamanda açıklanır p zaman

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@nedesek mulakatta neler soruluyor bilgisi olan var mi

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@1827dekar guvenlik sorusturmasi kalkti arsiv arastirmasi yapiliyor ki bu da asil oldultan sonra yapilmiyor mu.ben de aradim bugun bakan bey imzaladigi gibi hafta sonu bile olsa yayinlariz dedi.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@izo ben aradim yangindan dolayi bakani arayamadiklarini ankaraya geldigi gibi imzalatacaklarini soyledi.ve kazananlar belli oldugu icin arsiv arastirmasini baslatmislar.aciklandiktan kisa sure sonra ise baslama olur

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@cobbdouglas aynen hocam bakan bey ankaraya geldigi gibi aciklanir dedi

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@eymenn0618 bugun de ses seda yok galiba

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@kimondra ben aradim bununla ilgili kesinlesmis bir tarih yok dedi.artik bakanin imza atmasinu brkliyoruz falan da demiyorlar

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

eymenn0618 tarafından gönderilen son iletiler

@diamond15 cok iyi plur hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@eymenn0618 arkadaslar mal bildirim beyannamesini memurlar netten mal bildirim beyannemesi yazin o formu dolduracakmisiz.farkli kuruma bagli olmadigimiza dair yazili beyanda kendi yazacagimiz dilekçe

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@bella ederler ama yanina aslını götür.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@twopod arkadaşlar unvan degisikligi oluyor mu .sozlesmeli oldugumuz icin bilmiyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@ledger kendimiz dilekce seklinde yazcaz galiba

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@bella oluyordur ama uzmanlar gidiyordur bence buro ve duz memura yoktur bence .hepsini ogrencez

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@yetkilibirabi sozlesmeli personel oldugumuz icin unvan degisikligi kurumda olabiliyor mu,bu mumkun mu

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@yetkilibirabi teşekkürler peki buro maaslari nasil.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@bella arkadaslar mal bildirim beyannanesini nasil yaptiniz e devlette bisey çıkmıyor uzerime bisey olmadigi ici 🤣

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618

@carpe-vita araba kesinlikle iyi olur ama baslangicta servisle idare edilebilir cunku 6 da cok trafik oluyor. Kurum tam konya yolu uzerinde o yuzden bana servis mantikli geliyor

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      eymenn0618