@bella kurumdan onaylı diyordu. Aslının fotokopisini çektirip bir okul müdürüne aslı gibidir yaptırabilirsiniz, herhangi bir kamu kurumu da olur. Notere para vermeyin boşuna
twopod tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
twopod tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Gönderi adresine Personel Koordinatörlüğü mü yoksa Ajans Başkanlığı mı yazacağız, posta ile gönderenler nasıl yaptı acaba?
-
@nedesek harika. Çok teşekkürler. Bunları duymak güzel. Öyle bir yoksunluk yokmuş demek ki.
-
@bella kurumdan onaylı diyordu. Aslının fotokopisini çektirip bir okul müdürüne aslı gibidir yaptırabilirsiniz, herhangi bir kamu kurumu da olur. Notere para vermeyin boşuna
-
@dpercin yurtiçi lisansüstü? Saatlik izin gibi bir şey yer almıyor sanki?
-
@birbilinmeyen bildiğim kadarıyla burs imkanlarından erasmus, jean monnet vs den yararlanamıyoruz. Yönetmelikte “kendi imkanlarıyla “ yazıyor. Bu da dış burs da yasak anlamına geliyor olabilir. Bu yurtdışı için. Yurtiçi ile ilgili bir şey yazmıyor. Yani ders dönemi için haftalık 1 gün izin olması gerek ama öyle bir ibare yoktu yönetmelikte. Daha iyi bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen.
-
Bir de Servis Dikmen vadisinin oraya çıkar mı acaba yoksa bulvar üzerinde mi olur sadece güzergah
-
@marvelous ben de bu soruyu merak ediyorum. Yüksek lisans ve doktoraya izin var mı diye. Yurtdışı yüksek imkanı yokmuş onu duymuştum.