@hasbayburtlu teşekkür ederim hocam ekonomi maliyeden girdim ben de onları sormuştum ama ab soruları çok iyi oldu
rvzoz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@theturinhorse kesinlikle hocam iktisatin her dersinden vardı bir de uluslararası ekonomik kuruluşlar demi full ab sormus ben AB'ye bu kadar detaylı çalışmamıştim açıkçası
rvzoz tarafından gönderilen son iletiler
-
@marvelous benim de kimseyi kırma amacim yoktu kirdiysam özür diliyorum. Mülakata kalan arkadaslara da başarılar diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@marvelous ben burda kendi kusurumu tartismiyorum elimden gelenin de fazlasını yaptım insanların ne şartlar altında hazırlandığını bilmeden senin suçun demek bence doğru değil. zoruma giden sadece 3 kişinin kalmış olması. En azından 20 30 kişi kalsa belki de bu kadar zoruma gitmezdi en azından çalışan yapmış benim suçum derdim.
-
@uluslarcıkız hayatımda girdiğime bu kadar pişman olacağım bir sınav daha olamaz. Şu pandemide ailem işsiz güçsüz borç dert para bulup ta Ankara'ya gittik. Sonuç 3 kişi mulakata kalıyor şaka gibi. Hadi ben gecemedim benim önümdeki 30 kişiden hiçbiri mi geçemedi 70i inanılmaz cidden. listede puanlar da açık değil nereye ne yazsak ne yapsak bilemiyorum. Çok üzücü gerçekten..
-
@theturinhorse tamam hocam yanlış çıktı o zaman hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hızlıca açıklarlar umarım
-
Sterilizasyon mu olacaktı onun cevabı
Baz yılı sorusu 2003 2009 hocam -
Evet hoş olmayan monetarist vardı özel ödenek de finansman tipi ıs lm sorusu da faizdi dediğiniz gibi. Ama ben iki politikanın aynı anda uygulanmasının bir ismi olduğunu ilk defa duymuştum genişletici mali daralma yaptım emin değilim çıkışta internetten baktığımda soru kökünün tam tersine genişletici mali daralma demişler sterilizasyon da bildiğim kadarıyla dövizle ilgiliydi dışarıdan döviz geldiğinde piyasalar bozulmasın diye merkez bankasının o miktar kadar döviz çekmesi diye hatırlıyorum para bankadan
Okullarla ilgili soruyu da ilk defa duydum soruyu da tam hatırlayamıyorum ona da post Keynesyen demiştim o soruyu hatırlıyor musunuz -
@thecoronell
Hangisinde kdvde amortismanlar indirilemez
Okullarla ilgili bir soru vardı ama tam emin değilim sanırım büyümeyi dış borca bağlayan diye sormuştu
Genişletici maliye politikasının olumsuz etkilerini kaldırmak için daraltici para politikası uygulanırsa ne denir
Özel ödenekler hangi bütçede yer alır
Mrts tanımi vardı
Muy,x hesaplama
Dolaylı vergilerle ilgili hangisi yanlıştır
Is lm sorusu vardı ıs sağa kayıp lm sola kayarsa diye
Başka aklıma gelen yok -
@theturinhorse kesinlikle hocam iktisatin her dersinden vardı bir de uluslararası ekonomik kuruluşlar demi full ab sormus ben AB'ye bu kadar detaylı çalışmamıştim açıkçası
-
@theturinhorse aynen hele okullarla ilgili soruyu ilk defa duydum bunun gibi ilk defa duyduğum gördüğüm bir sürü soru vardı
-
@hasbayburtlu teşekkür ederim hocam ekonomi maliyeden girdim ben de onları sormuştum ama ab soruları çok iyi oldu