Uzun uzun yazmayacagim. Anlayan anlar. Gerçekten mukemmel gecti mulakat. Her anlamda iyiydi. Her zamanki gibi referanssiz girdim mulakata. Ama elendim. Eminim ki benim gibi cok arkadas var. Atamalara karar verenlere sesleniyorum. BENİ DUYUYORSANİZ EGER, HAKKİM SİZE HARAM OLSUN!!! EMEGİME COK ÜZÜLDÜM COKKK!!!
theturinhorse
@theturinhorse
theturinhorse tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Kendi İmkanları İle YDS’ye Hazırlanmak İsteyen Adaylar İçin Tavsiyeler
@SRPR temelin varsa uzun uzun bir seyler yazmadan en kisa çözümü soyleyecegim. Readin words kitabi veya esdeger baska bir kelime+okuma parcalari olan bir kitap al. Bol bol okuma yap. Ceviri yap. Gramere cok takilma. Yds ve yokdil gibi sinavlar cognlukla okuma ve okuduğunu anlamaya yonelik sinavlar. Bol bol oku ve çevir. Taktik bu.
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@blavk açmıyorlar hocam. Neyse teşekkürler hepinize. Buradan da eli boş dönüyorum. Uzun seneler oldu, halen mucadele ediyorum yarim yamalak da olsa. Kendime artı degerler katmaya çalışıyorum. Sanirim 'bir seyler eksik' kaliyor hep. Hepinize iyi gunler dilerim. Hakkıyla atanan tum kardeslerime sevgiler,saygilar. Baska ilanda baska sayfalarda görüşmek üzere. Mucadeleye devam. Savaşmaya devam.
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Dostlar, YDS 2021 puanlari sisteme düşmüş. Basvurunuzu yapabilirsiniz.
-
@justaa insallah kazanirsiniz. Verdiğiniz değerli bilgiler icin teşekkür ederim.
-
73 aldim ve elendim. Muhtemelen alandan (işletme) baraji gecemedim ancak alan sinavi zor olsa da bir şeyler yapmıstim. Bunu beklemiyordum. Hayirlisi olsun. Umudum iyice tükenmeye basladi.
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
İngilizce ile alakali cok fazla bilgi kirliliği var telegramda ve Facebook'ta. Hic temeli olmayan birinin yapabilecegini dile getirenler varken temeli olan birinin bile yapamayacagini dile getirenler de var. Gercekten ingilizceyi yapabilecek olanlar basvurursa makul bir puanda kapatır. Ama hic bilmeyip rastgele basvurmak, o kadar masrafa katlanmak rasyonel olmaz. Lutfen biri ingilizce oturumu konusunda bizleri aydinlatsin. Baraj var ki, ortalamaya etkisi nedir vs.
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Iktsat:75
Muhasebe:80
İngilizce: 90
Hukuk:???
Hukuktan 50 falan beklyrm. 60 a tamamlarlar mi hic bilmiyorum. Umarim verirler.
Not:bankacilik uzman yardımcılığı
theturinhorse tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
İngilizce ile alakali cok fazla bilgi kirliliği var telegramda ve Facebook'ta. Hic temeli olmayan birinin yapabilecegini dile getirenler varken temeli olan birinin bile yapamayacagini dile getirenler de var. Gercekten ingilizceyi yapabilecek olanlar basvurursa makul bir puanda kapatır. Ama hic bilmeyip rastgele basvurmak, o kadar masrafa katlanmak rasyonel olmaz. Lutfen biri ingilizce oturumu konusunda bizleri aydinlatsin. Baraj var ki, ortalamaya etkisi nedir vs.
-
RE: GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
@nonamemen normal vesikalik yeterli. Mulakatlarda Siyah veya lacivert takim elbise giyebilirsin.
-
RE: GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
@nonamemen herkesin merak ettigi sey umarim 70 i görür
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@muddei-hususi Evet dikkatimi cekti. 2 sene olmuş. Kontenjan dolmamis yds den dolayi. Bir umut bekleyelim hocam
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Sevgili Pareto,
Bu ilani 2019 da söylemiştiniz ve gelmişti. Yil sonuna dogru tekrar gelme ihtimali var mi? -
@blavk açmıyorlar hocam. Neyse teşekkürler hepinize. Buradan da eli boş dönüyorum. Uzun seneler oldu, halen mucadele ediyorum yarim yamalak da olsa. Kendime artı degerler katmaya çalışıyorum. Sanirim 'bir seyler eksik' kaliyor hep. Hepinize iyi gunler dilerim. Hakkıyla atanan tum kardeslerime sevgiler,saygilar. Baska ilanda baska sayfalarda görüşmek üzere. Mucadeleye devam. Savaşmaya devam.
-
@selahattin47 teşekkürler hocam ama burada 2 adres var. Hangisi oldugu belirtilmemis. Bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.
-
İtiraz etmek istiyorum. Kafama yatmayan şeyler var sinav ile alakali. Hangi adrese itiraz edilecegi hususunda bir bilgi bulamadim. Bu konuda yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.
-
73 aldim ve elendim. Muhtemelen alandan (işletme) baraji gecemedim ancak alan sinavi zor olsa da bir şeyler yapmıstim. Bunu beklemiyordum. Hayirlisi olsun. Umudum iyice tükenmeye basladi.
-
@blavk hocam daha yazılı açıklanmadan neyin sorusturmasi bu emin misiniz?