@justaa çok teşekkür ederim hocam inşallah asbü bizi şaşırtmaz kardeşim orada okuyor da baya gereksiz zorlayıcı bir sistemleri var
Blavk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@ozez daha yeni aradım çalışmalar devam ediyor dedi bakanliga sinav kağıtları geldi mi dedim. Yokkk yokkk gelmedi daha dedi
-
Şimdi de asbu semi aradım. Bakanlığı aramanız gerekiyor dedi. (demekki göndermişler) biz sadece sinavi yürütürüz. Sonuç açıklama geri kalan hepsi bakanlığa ait dedi
-
Atananlar tekrar başvuru yapmış........
-
@bella İ blok ruşan pastanesinden sola giriyorsunuz hemen hacı bayramın girişinde
-
@bella hocam ulusta park yeri sıkınti biraz otoparka bırakmanız lazım kaleye girden yolun sağında bir tane var en yakın orası ama açık mıdır bilemem
-
@just ı blok direk hacı bayrama girişte hocam
-
@blavk ingilizce de eleyici olmayacak bence asiri basitti
-
@lacürüm06 bide genel ekonomide ticaret bakanlığı hangi önlemleri alabilir diye bir soru vardı mesela bu soru da çok açık uçlu kime göre neye göre
-
Herhangi bir gelişme öğrenen var mi
Blavk tarafından gönderilen son iletiler
-
Feragat eden var mı bir bilginiz var mı?
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar hem burayı hem ticareti kazanan var mı
-
@fleabag en azından itiraz süreniz var bizde böyle bir hak da taninamadilar
-
@fleabag kusura bakmayın benim de torpilim yoktu. Bu kadar fevri ve isyankar olmadınız da anlamadım. Ama bende tüm sorulara doğru cevap verip elendim. Benim hakkımı siz mi oduyceksiniz?
-
@güzelyalı tabikide herşey akışına varır herkes icin en hayırlısı olur inşallah sizin içinde inşallah ve umarım girersiniz. Ama zaten benim gibi aynı yerlerde staj yapmış insanlar zaten ne kadar doğru konuştuğumu biliyordur ki sizde yedek olduğunuz için doğal olarak ticareti secmelerini istiyorsunuz. Ki zaten karşı tarafı savunanlara birşey dememissiniz. İnsanların hakkında net bilgiye sahip olmadan konuşmanız da ayrı bir olay. Ama inşallah girersiniz. İyi günler
-
@basebalo herşey açık ortada zaten karar onların ben staj yaptığım yerin deneyimini paylastim. Ki ulusal ajansin forum kısmında orda staj yapanlarda varmış isterseniz ordan takip edebilirsiniz
-
@fleabag bende aynı durumdayım ilk 10daydim ve şuan yedekteyim yapabileceğim hiçbir şey yok. Kuruma girdikten sonra da böyle şeyler dönecek ama ekmek parası ne yapabiliriz ki
-
@i̇bni-haldun hocam bir arkadaşım staj yaptı yurt dışı görevini bile zor verirken referansla bile güzel ülkeleree görev cikiyomus. Ben ab de staj yaptım. Amerikaya bile eşinizle 1 yil gönderiyor genelde belcikaya 6 aylığına surekli göreve gidiyorlar. Orda euro maasi alırken buradaki maaşları yatmaya devam ediyor. Çok büyük projeler yapiyolar. Zaten 80 yds istemesinin de mantığı bu. Ingilizcenizin ileri olması çünkü çoğu yurtdisina gidiyor. Ticareti kazananların çoğunun ingilizce seviyesinin abdekiler kadar olmadığı ortada zaten.
-
@i̇bni-haldun ki en iyi bakanlık ab diye geçer bi noktada herkesin eminimki hayalidir ki böyle bir fırsat 657 ile aynı haklara sahip olan bir sözleşme için reddedilmez. Zaten yüksek kurum olmasa 80 yds istemezdi. Neden 80 yds yapan iyi ıngilizcesi olan daha düşük bir yerde çalışmak istesin ki
-
@i̇bni-haldun yani sözleşme ama aynı haklara sahip sonuçta değişen bisiy yok bence