- marjinal dönüşüm oranı ile ilgili bir soru vardı galiba
- monopol sorusu: Q = P^-3 Q = P^-2 SRC = 10P - 10.000
- hangi durumda üretici artığı sabit maliyete eşittir?
- Q = a.X + b.Y gibi bir fonkisyon için aşağıdakilerden hangisi kesin doğrudur diyordu.
- 24 ocak kararları
- 5 nisan kararları
- Türkiye'de hangi tarihte TL konvertibl oldu
- 160.000 TL parası olan 20 yaşında bir genç 64 yaşına kadar çalışıp 84 yaşına kadar yaşamayı planlıyor yıllık 60.000 TL kazanıyorsa nispi gelir hipotezine göre yıllık ne kadar harcama yapmalıdır diyordu herhalde
- S = - 100 + 0.2Yd T = 50 gelir vergisi t = 0.25 çarpan ve Y kaç diyordu.
- hatırlamaya çalışıyorum
![](/assets/uploads/profile/21477-profileavatar-1623066891201.png)
thecoronell tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@theturinhorse 100 soru her soru 1 puan çok saçma bir sistem kardeşim ya... yani en azından alan sorularının getirisi daha fazla olur ya da ne bilim başka bir şey..
-
Kurumun asıl ismi AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI. Ajans ile bulamayınca bu isim ile aramaya çalıştım. linkte hukuk vs alanının da var. biraz bakın oraya.
-
@gguness internetten
ya bilmiyorum sınav garip geldi ayrıca gazi üniversitesine yaptırmaları da iyi olmadı çünkü gazinin soruları çok çok öyle kolay gibi durmuyor...
-
KESİNLİKLE ÜSTAD. BEN BÖYLE SAÇMA SORULAR GÖRMEDİM. TÜRKİYE EKONOMİSİNİ DAYAMIŞLAR
-
RE: İlbank
Arkadaşlar başvurusu onaylanan var mı? 3 gündür onaylanması bekleniyor.
thecoronell tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@mk-ank aralık ayında mı olacak?
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@karar YDS var mı? Mülakatı kurum mu yapıyor?
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
arkadaşlar ingilizce için çeviri ve essay kesin çıkıyor mu? yoksa test vs mi oluyor?
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
maliye iki kişi çok az ya...
-
acaba ekonomi maliye kaç ile kapatır?
-
@theturinhorse bende öyle düşünüyorum kardeşim. benim de 70 gözüküyor bilemedim şimdi kitapçık türünü işaretledim mi onu da bilmiyorum korkuyorum
-
iktisat maliye 70 üstü var mı?
-
@ymn listeden yanılmıyorsam 17 kişi hazine maliye uzmanlığını kazanmış. bu insanların sınava girmesinin bir anlamı yok diye düşünüyorum. değil mi?