@estergon-kalesi olmazsa çobanlık yapmayı düşünüyorum çünkü bir işverene bağlı çalışamam özelde kendi hayvanlarımı alırım onlara bakarım daha iyi insanlarla üç kuruş para için uğraşacak kafa kalmadı
nuriko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@norm bugün bilgi aldık yine eğitim sınav daire başkanı Aydın baş bey bu hafta açıklamayı düşünüyoruz dedi geçen cumadaki gibi teyit edilmiş oldu inşlh arkadaşlar bu ızdırap bu hafta biter
-
@deen rica ederim bu çarşambaya kadar açıklanmasa Perşembe günü tekrar arayacağız.
-
@berkayyy kardeşim ben numaranın birini geçen gün aradım beni sınav şubeye bağlayınca yani 20-54 20-55 olan yere ben direk kapattım sonra aklıma şu geldi dedim bu numarayı arayıp daire başkanına veya sekreterine bağlanabilirim bi baktım telimde dk bitmiş wp dan mülakat bekleyen arkadaşıma söyledim dedim bu numarayı ara sor şu şu isimli daire başkanına ulaş veya sekreterine bu mülakat sonucu ne zaman açıklanacak. arkadaş numarayı aradıktan sonra daire başkanının sekreterine bağlamışlar arkadaş adama demiş efendim biz yaklaşık 2 aydır defterdar uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını bekliyoruz ne zaman açıklanacağına dair bilgi varmı diye adam da demiş büyük ihtimal haftaya açıklanacak.
-
@berkayyy kardeşim az önce aradık daire başkanının birisi ayrılmış dendi yani artık o kişi görevde değilmiş diğer daire başkanını sorduk o da saat 14:30 da toplantısı varmış haftaya tekrar arayacağız.
-
@scofieldmustafa benim içinde kpss süreci bitmiştir 2020 puanım olsa da çok iyi bi alım gelmediği sürece başvurmayacağım.
Bye bye Kpss ve kurum sınavları -
@deen biz aydın baş beyi geçen cuma aradık önümüzdeki hafta büyük ihtimal dedi bugün yine aradık bu hafta açıklamayı düşünüyoruz demiş teyit edildi yani arkadaşlar bu hafta deniliyor
-
@blueberry
Artık herkes usandı kardeş kimseye inanacağımızda kalmadı zaten bana daha önce bir demişti açıklanacak vs aradım bilmem ne beni de yalancı çıkardı o yüzden bekleyelim kimseye inanmayalım -
@blueberry
Artık herkes usandı kardeş kimseye inanacağımızda kalmadı zaten bana daha önce bir demişti açıklanacak vs aradım bilmem ne beni de yalancı çıkardı o yüzden bekleyelim kimseye inanmayalım -
@atamaları-bekle
Duy guy ikisi olursa duya gideceğim herkes için geçerli değil istisnalar var
nuriko tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@birdlyys kimsenin eziklik psikolojisi falan yok mülakat denilen bi bela var puan almak bi yerden sonra önemsiz bunu anlatmaya çalışıyorum.
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@birdlyys 92 küsür p 48 puanıyla arkadaşım guy oldu çok şükür diyor tabi ne yapsın başka alım da yok bir senedir ancak guy olabildi. ne olacağına sen değil mülakat komisyonu karar veriyor o yüzden puanın 100 olsa dahi hiç bir kadroyu hor görme
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@adamsmiths
Aynen öyle kardeşim benimde tüm arkadaşlarım atandı -
@bybredd
Bakalım nasip olursa gideriz -
@atamaları-bekle
Duy guy ikisi olursa duya gideceğim herkes için geçerli değil istisnalar var -
@maliyeci16
Ancak şu da var guyda sadece ilçe alımı yapan yer yerine duyda merkez olan bi kaç yerde var bu durumda guyda ilçede çalışacağına duyda merkez de çalışır kişi tabi bu durum az guydaki kadar çok değil. -
@as-soon-as
Bana da yalan söylendi diyorum o yüzden kimseye inanmayın diyorum bu hafta açıklanacak diyen şerefsiz birine denk geldik işte -
@j-m-keynes-0
Kimse bilemez ne zaman açıklanacağını boş yapmasın kimse inanmayın hiç kimseye -
@blueberry
@blueberry
Artık herkes usandı kardeş kimseye inanacağımızda kalmadı zaten bana daha önce bir demişti açıklanacak vs aradım bilmem ne beni de yalancı çıkardı o yüzden bekleyelim kimseye inanmayalım