2021 GUY SINAVI
-
Arkadaşlar 2021 yılında gelmesi beklenen GUY ilanı ile ilgili bilgi paylaşımına burdan devam edebiliriz
-
@sindirella ay canım guy konuşulmasından rahatsız mı olmuşlar muşu muşu muşu şeriiiiiiii
-
arkdslae adem.hocanin 2021 usta kitabini alan var mi hukuklar yanls sorular guncellenmis mi acaba
-
@rabia89 ön sipariş aldılar. Kitapları yarın dağıtmaya başlayacaklar yani pazartesi elimizde olur muhtemelen ama 2021 sorularını da dahil ettiğine göre güncellenmiştir
-
Yılbaşından önce 1500 kişilik guy ilanı yolda diye duyum var, iyi çalışmalar.
-
@tefekkür yeni bir duyum mu yoksa paretoyu destekleyen bir söylem mi
-
@sitareee ilk Pareto hocamdan duymuştum.bunu başka yerden duydum.
-
@tefekkür hocam aralikta sinav olmicak mi eger ilan aralikta gelirse sinav 2022 ye kalir :((( insallah ekimde gelir şu ilan
-
@rabia89 hocam yılbaşından önce sınav olur mu olmaz mı onunla ilgili bir şey bilmiyorum. Sadece yılbaşından önce guy gelecek diye duydum .
-
Arkadaşlar İbrahim uslu guy sınavı icin mi ilan icin mi ekim açıklaması yapmıştı
-
@kpsslik hocam o netlik kazanmadı ama pareto üstat ekimde ilan diye yorumladı kendi analizleriyle birleştirerek.
-
arkdslar olası bir sekilde ekimde ilan gelse surec 6 ayda sonuclanir mi yani herbsey guzel giderse en gec mayisa atanmis olur muyuz
-
Arkadaşlar benim en son 2019 puanım var 2 yıl geçerlilik süresi bu yılki KPSS ile mi yoksa sene sonunda mı bitmiş oluyor ona göre Ekim'de ilan gelirse başvuru yapacağım da.
-
@grimmjow 2019 puanının geçerlilik süresi bitti
-
@colebusthe10 muhtemelen 2 gün sonra 2019 puanı artık yok