Facedeki grubu açan kişiyi tanımam etmem ama hareketleri çok ergen gibi hiç haz etmiyorum grubu sanki sıkıntıdan açmış eğlence grubu gibi kullanıyor mülakatlar açıklandıktan sonra A grubu olarak devam edeceklermiş şahsi fikrim ben mülakatlar açıklanır açıklanmaz o gruptan çıkacağım.
Grimmjow tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Halk istiyor ama halk bankası açıklamıyor.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Sınavın açıklanmasını beklerken ben...
-
Kalktığımda açıklansın 30 tane cevapsız arama olsun diye sabah 6 da yatttım yeni kalktım hala tık yok.Bir de sağlık raporu istiyorlar bence bu heyecana kalbi yeten insan gayet sağlıklıdır en azından kalp raporu istemesinler :))
-
Az sonra dayanamayıp İK yı arıcam ''Sonuçların ne zaman açıklanacağını bilip de söylemeyenin annesi babası ölsün hadi bakalım ben söyledim söyleyeceğimi söylemeyin de göreyim.'' diyeceğim Erdal Bakkal gibi :))
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Kızlar bence o hilmiyi silmenin zamanı geldi telefon numarasını vermesi dışında bir şey bildiği yokmuş galiba boş yere moralimizi bozdu gece gece
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Kafa o kadar gitmiş ki herkes Ankara'da şuraya nasıl gidebilirim buraya nasıl gidebilirim diye soruyor ya içimden ne çok ankara yazan varmış herkes orayı soruyor dedim sonra jeton düştü
-
@issiz-0 telefon numarasından kim olduğumu anlayıp adımı listeden silerler diye kazanacağım varsa bile kazanamam korkusuyla arayamıyorum :))
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Kusura bakmayın biraz argo olacak ama Kutluay hocanın her yeri ayrı oynuyo 1.5 ay içinde 3 duyum paylaştı ilki ilan gelcek dedi sonra gelmeyecek kpss çalışın dedi şimdi bakan yakın zaman dedi diye kendine ekmek çıkarıyor bence o hocanın sözlerini pek kaale almayın
Grimmjow tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Hoşçakalın Dostlar.
Yazık olmuş yolunuz açık olsun.
Peki sitenin yeni sahibi burayı KPSS dışında bir amaç için kullanırsa nereye gideceğiz? Yetim kalmış gibi oldum valla. 3-4 sene önce KPSS sürecimi hep burada geçirmiştim.32 yaşımdan sonra özelden istifa edip tekrar KPSS'ye girmeye karar verdim. Kitap kaynakları için sitedeki bir arkadaşımızdan yardım da aldım sağ olsun. Tam da siteye tekrar adapte olup güzel zaman geçiririm derken olmadı be hocam...
-
RE: 2021 GUY SINAVI
Arkadaşlar benim en son 2019 puanım var 2 yıl geçerlilik süresi bu yılki KPSS ile mi yoksa sene sonunda mı bitmiş oluyor ona göre Ekim'de ilan gelirse başvuru yapacağım da.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Nantes Valla 1000'den aşağı da alım yapılacaksa yapmasınlar zaten 20 katı bu sene ilk ilanda gelecek buraya imzamı atıyorum:D
-
@Cemre33 Bende öyle düşünüyorum ama madem 5 katı çağıracaklar neden o maddeyi değiştirdiler ki? 5 katı yapsalardı kimse niye 10 katı 20 katı değil demezdi değiştirmişler ki çağırabilme olasılıkları var yani.
-
@scofieldmustafa Gelir Uzmanı bir arkadaşa sordum 5 katı çağırdığı zaman yönetmelikte 5 katına kadar yazıyordu 20 yaptılarsa büyük ihtimal 20 katını çağırırlar dedi arkadaş galiba amaçları bundan sonra az sayıda ilana çıkıp çok sayıda insanı sınava sokmak ama kesin bir şey yok tabii ilan gelince göreceğiz
-
@EsTerGon-Kalesi 20000 kişiyi sınava çağırırlarsa neden puanlar düşmesin ki puanı yüksek olanlar zaten iyi illeri seçecek garanti diye diğer iller tabana yakın kapatır diye düşünüyorum.
-
@EsTerGon-Kalesi mantıken düşününce güzel illerin dışında çoğu il taban puanla kapatacak diyebiliriz galiba yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. 2019 KPSS'de 71.3 puanım 9.000 sıralama var umutlanmalı mıyım onu da bilmiyorum
-
arkadaşlar 1000 kişilik alıma rağmen 20 katını çağırırlarsa puanlar nasıl olur sizce?
-
Başlık sahibi arkadaş lütfen eli kulağında cümlesini silerse sevinirim gördükçe sinir basıyor
-
RE: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
Futbolun bile çivisi çıktı her gün bakanların milletvekillerin Trabzon lehine açıklamalar yaptığını görüyoruz...Devlet yönetmeyi ülkedeki her şeye karışmak olarak biliyorlar herhalde...Umarım en kısa zamanda kirli siyasetlerini vasat ligimizden çekerler.