Mülâkat tecrübesi olan arkadaşlar bizlere yol gösterebilir mi ? Nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Neler soruluyor ?
evladıthemis
@evladıthemis
evladıthemis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@zenginmemur benim eşim de bir iibfli ve iibfli arkadaşlarımın dertleriyle dertleniyorum haklisiniz alim sayıları oldukça az ama bu kurum için hukukçu sayısının fazla olması çok normal. Hakimlik de hepimize nasip olmuyor işte yoksa ben 2 defa kazandım. Mülakatlar var....
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@dzndr ben aradım 20sinde aktif olacak ondan üye olamıyoruz ben de denedim olmadı arayıp öğrendim
-
@hukukcukişi belli olmaz hocam bi bakmışsınız gelmiş ben ilk kez kpss den bir yer yazacağım acemiyim Ankara olunca acaba 90 üstü kapatır mi diye düşündüm ama anladığım kadarıyla en azından listeye girme ihtimalimiz yüksek
-
@hukukcukişi anladim hocam.Tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@mülakatzedee hayır hepsi yds li alim yapıyor
-
@Blueberry keşke ama umudum yok.
-
@wollstonecraft 30 gün başvurunun son günü dolmuş olacak ona göre en geç ne zaman çıkar hesaplanabilir. RG ye göre konuşuyorum .
-
Kafam çok karışık benim de İngilizcem parlak değil temel düzeyde basit bilgim var forumda arkadaşların yazdıklarına bakınca biraz daha iyi İngilizce lazımmış gibi geldi bana da. Bir de İstanbul Ankara 2ye bölünelim derken eldeki de gitsin istemiyorum. Hayırlısı... sağolun arkadaşlar
evladıthemis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
Kpss ye daha önce mazereti sebebiyle özel sınıfta giren arkadaşımız varsa bana ortamın nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
-
Dün hukuktan giren arkadaşlar ne soruldu bilgi verir misiniz ? Hepinize başarılar umarım güzel cevaplar verebilmissinizdir
-
Mülâkat tecrübesi olan arkadaşlar bizlere yol gösterebilir mi ? Nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Neler soruluyor ?
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020
Hukuk kaçla kapatır sizce ?
-
@hukukişisi tamam 8 tane yanlış Ben de kesin var . 3 5 tane belirsizim var.
35 diyorum .
-
@hukukişisi @ank3435 anladim sağolun . Bir değişik iş yani belki de hiç bilemeyeceğiz. Benim çevremde benden başka bu sınava giren olmadığı için ben de ne durumdayım anlayamıyorum.
-
Şimdi ben de hukuk için soruyorum 70 almamız için gereken 35 net mülakata kalmamıza yetiyor mu 70 yoksa 4 kat olan 52 kişi içine girmek mi gerekir yani 80 üstü 52 kişi varsa altına sıra gelmeyecek mi
-
@kullanıcı06789 aynen ben de öyle yaptım. Hayvan saldırısı sonucu işte kapı kırmak vs ben hep zorunluluk hali aynı şey değil gibi düşünerek b yaptım aslında b de kafama yatmadı çünkü onda da şöyle bi bilgi kalmış aklımda temyiz kudreti olmayanı suça dahil eden ilgili suçtan cezalandırılır. Sanırım yanlış yaptık.
-
@composer özel hayatın gizliliğine sınırlama sebebi olmayanı soruyordu yanlış hatırlamıyorsam ( yanlışsa lütfen düzeltin) şıklar kamu düzeni kamu yararı milli güv bişey daha vardı ama kamu yararı cevap hocam kamu yararı mülkiyet , miras ve ispat ta var sadece