Bugün mülakata giren arkadaşlar sorabilir mi acaba sonuçların ne zaman açıklanacağını
kullanıcı06789
@kullanıcı06789
kullanıcı06789 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@avasil bagımsızdır ikisi dedim rehin ve kefalet ama emin değilim
Hukuk yaartması hukuk boslugu dedim -
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@kullanıcı06789 geçersiz dedim ayırt etme gücü olan soru mu satım sözleşmesi
-
Aradım kurumu calısmalar hala devam ediyor geç de olsa bugun acıklanacak takip edin dediler
-
Kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaslar
kullanıcı06789 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Mülakat günü kendi saatimizde gitmemiz yeterli mi? Sabah yoklama alınıyor mu?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Bir de mv yapabileceği işleri mi yoksa yapamayacagı işleri mi soruyordu?
-
@cyy00 kusur yeteneği olmayn diyordu değil mi yanlış okumuş olabilirim
-
@Phoenix cezada bir soru vardı. Mücbir sebep demişiz cevabına ancak bir şey sorucam aynı soruda kusur yeteneği olmayanı arac olarak kullananların cezası arttırılır tarzı bi şık vardı. O da doğru değil miydi ben mi yanlıs hatırladım acaba
-
@mezun matematik sorusu neydi?
İnstagram vardı
İlk karadelik fotografı
1995 degısıklıgı -
@sirnakli 3 4 güncel soru kurumla alakalıydı demişsiniz ama nasıl sorulardı acaba ? bu arada gecmiş olsun
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
Başvuru yapan arkadaşlar sistem otomatik olarak yds yi çekiyor sanırım. Peki son girdiğimiz yds mi baz alınıyor yoksa 3 yıl içinde girdiğimiz yds lerden hangisi basvuru koşullarını sağlıyorsa o mu baz alınıyor?
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar sorabilir mi acaba sonuçların ne zaman açıklanacağını
-
Arkadaşlar merhaba, daha önceden hiç mülakat geçmişim olmadı acaba mülakatta ne soruluyor neye çalışmak gerek