Arkadaşlar durumları bilmeden öyle acımasız yorumlar yapmışsınız ki... Ben kendi adıma kötü niyetle hiç bir yere başvurmadım. İlk kazandığım yeri öğrendiğim gün listede olduğum , olma ihtimalim olan her kurumu aradım. Gittim dilekçe teslim ettim. Hiç bir sınava girmedim . Hak kazandığım mülakata gitmedim. Hali hazırda girmiş olduklarımdan sonuç aldım ki sonuç beklediğim iki yeri dahi aradım. Ancak bu süreçte bir etki olmayacağını söylediler . Burayı aramadım çünkü istediğim bir yerdi. Evet şu zamanda bir işe girmek müthiş önemli bir şey ki şükürsüzlük yapmak asla istemem ama herkesin de hayalinde olan yerler var. Ben de sizler gibi çok çalıştım , çabaladım . İllaki mutlu olacağım yerde olmak isterim. Ama dur ya zaten şurayı da kazanırım deyip kazandığım yere de gitmemezlik yapamazdım . Kendi adıma çok üzüldüm , kırıldım . Allah herkese emeğinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla ve tez vakitte .
wollstonecraft
@wollstonecraft
wollstonecraft tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar tartışmalı tüm sorularım doğru. Öncelikle bunu belirteyim işine geliyor yorumları yapılmasın. Tabiki yanlış soru sorulmamalı , bu çok büyük bir umursamazlık ve haksızlık . Ama neden sanki tek o sorularımız yanlışmış gibi yorumluyoruz ? Onun yerine yanlış okuduğum soruyu doğru okusaydım , yanlış bildiğim şeyi doğru öğrenseydim ya da hiç bilmediğim soruyu keşke çalışıp öğrenseydim demiyoruz ? Ya da her şeyden öte , neden “nasip” demiyoruz ? Neden kavga ediyoruz ? Herkes öfke ve nefret dolu. Gerçekten bazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum . Nasıl görmediğinİz, sohbet etmediğiniz bir kişiyle sadece yazdığı şeyden dolayı (ki bunu yanlış okuyor ya da anlıyor olabilirsiniz ) bu derece bir hararet ve hırsla tartışıyorsunuz ?
-
Erteleme konusunda herkes yine işine geldiği gibi davranmayı seçiyor . Şu zamana kadar gelen bir çok sınav çakışmıştı zaten ve bir şekilde seçim yapıldı. Onlar da itiraz etseydi gibi bir düşünceyi ben kabul etmiyorum, birilerinin dediği gibi ayarlanırsa tarih bunu istemeyen tarafa haksızlık olacak . Kurum ne zaman derse o zaman olmalı en azından karar kurumun olmalı bu konuda . Ben de değişmemesi taraftarıyım çünkü @islimbot arkadasın dediği gibi ertelendiği tarihe başka bir sınav denk gelirse bu sefer de onunla mı uğraşacağız ? Ben de ertelenme konusunda talepkar olmadığımı belirtmek için arayacağım . Umarım kurum en doğru kararı verir .
-
@Ertuğrul-Bey Genelleme yapılınca kırıcı oluyor hocam . Keyfi yapılmasını asla anlamlandıramıyorum ki çokta ayıp . Ama çoğumuz halden anlıyoruz en azından böyle düşünelim . Kalanlar da umuyorum o zorlu günlerini tekrar hatırlarlar ona göre davranırlar .
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Fakülteyi belirle kim ne adla mezun olduysa al işte . Bi de puan falan ayırıyorlar . Gerçekten sürecin sonunda en sabırlıyı mı alacaklar ben anlam veremiyorum ya .
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@scofieldmustafa ilkokulda öğretmenlerimiz yapardı ya optiğin üzerine doğru şıkkın delik olduğu bi cevap anahtarı
aklıma o geldi
-
@Kralex @genclerbirlikli hocam bu konuda bize detaylı bilgi verebilir diye düşünüyorum müsait bir vaktinde . Çok memnun oluruz
-
Arkadaşlar acaba bir duyum bir gelişme var mı acaba önceki yıllardan birileri tecrübe mi paylaşıyor , sınavla alakalı bir şeyler mi söyleniyor diye giriyorum bakıyorum AÖF . Artık gerçekten çok sıktınız. Başlık açmak zor değil , açın orada tartışın saatlerce. Bu başlığın amacından çok saptınız artık . Ya da üşeniyorsanız biz derdi sınav , mülakat ve sonrası olanlar başka baslık açalım . Yeter .
-
Arada önceki yılların nihai başarı listelerini açıp acaba açıklandığı gün listede adımı görsem nasıl hissederdim diye tek ben düşünmüyorum değil mi
-
Geçen yıl 69 la bu yıl 76 ile kazanamadıysam nasip değildir . Benim için burada bitti . İnşallah çok daha güzel bir yol bekliyordur beni . Kazananları tebrik ederim. Benim gibi kalanlar bu sınavın en büyük kaybedenleri. Daha büyük farklarla kaybedenlerse denemeye devam .
wollstonecraft tarafından gönderilen son iletiler
-
@Ertuğrul-Bey Genelleme yapılınca kırıcı oluyor hocam . Keyfi yapılmasını asla anlamlandıramıyorum ki çokta ayıp . Ama çoğumuz halden anlıyoruz en azından böyle düşünelim . Kalanlar da umuyorum o zorlu günlerini tekrar hatırlarlar ona göre davranırlar .
-
Arkadaşlar durumları bilmeden öyle acımasız yorumlar yapmışsınız ki... Ben kendi adıma kötü niyetle hiç bir yere başvurmadım. İlk kazandığım yeri öğrendiğim gün listede olduğum , olma ihtimalim olan her kurumu aradım. Gittim dilekçe teslim ettim. Hiç bir sınava girmedim . Hak kazandığım mülakata gitmedim. Hali hazırda girmiş olduklarımdan sonuç aldım ki sonuç beklediğim iki yeri dahi aradım. Ancak bu süreçte bir etki olmayacağını söylediler . Burayı aramadım çünkü istediğim bir yerdi. Evet şu zamanda bir işe girmek müthiş önemli bir şey ki şükürsüzlük yapmak asla istemem ama herkesin de hayalinde olan yerler var. Ben de sizler gibi çok çalıştım , çabaladım . İllaki mutlu olacağım yerde olmak isterim. Ama dur ya zaten şurayı da kazanırım deyip kazandığım yere de gitmemezlik yapamazdım . Kendi adıma çok üzüldüm , kırıldım . Allah herkese emeğinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla ve tez vakitte .
-
RE: Nükleer Düzenleme Kurumu 2019 Uzman Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu ? Neden bu kadar gecikti ?
-
Ben de telefondan yükledim sonradan baktım ki bilgisayarla yapın diyor . Ama girip baktığımda görünüyor galiba sorun olmaz .
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@æon_flux bir de hocam puan türleri biraz garipti . Benim ve bir kaç arkadaşımın da genelde düşük olan puan türleriydi. Galiba 91-92 gibi kapatır
-
@Kralex @genclerbirlikli hocam bu konuda bize detaylı bilgi verebilir diye düşünüyorum müsait bir vaktinde . Çok memnun oluruz
-
Gerçekten forumu takip eden üstadlar varsa çok teşekkür ederiz bizi aylarca bekletip yıpratmadıkları için . Bana sınav günü de bu araları işaret etmişlerdi gerçekten hızlılar.
-
Çok şükür Allah’ım. Kaç aldığımızı görebilecek miyiz acaba arkadaslar ?
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Müşrif hocam ben düzelttirdim . O işlemi iptal ettirip yeniden yaptırdım . Bence siz de yaptırın aklınızda soru işareti kalmasın
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Gişeden yatırayım dedim garanti olsun diye merkez teşkilatı ilgöç uzman yardımcılığı diye girmişler açıklamayı... gerçekten sabır sınamak bu ya önünde yazılı şeyi nasıl yanlış yazıyorlar . Dikkat edin arkadaşlar tekrar uğraşacağım gidip .