@RootofAllEvil dostum şimdi baktım yürürlük tarihi farklıymış haklısın...ama başlarken öfkeli başlamışsın ..yanlışın var desen daha iyi olurdu sanki...
empatiyap tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil hocam forumda şık hareket bu..teşekkür ederim bu özür açıklamasından ötürü...bol şans..
empatiyap tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HESAP SİLME
@mk-ank hocam yazdığım mesajları silemiyorum...o yüzden tamamen kapatmak istedim...ama link bulamıyorum...teşekkürler..
-
@dzndr, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Uzlaşma sorusu davalık olur. Cevap anahtarı değiştirilmiş
Açıkçası ben uzlaşma sorusuna hatalı diyordum ek madde 9 dan dolayı...ama yürürlük tarihi 2020 olunca fikrim değişmişti... hukukçular varsa yorum alalım ...normalde uzlaşmada ceza indirimi olmaz diye özelge bile var çünkü....yorum sorusu iptal olmamış o da ilginç...hayırlısı olsun herkes için ...
-
@RootofAllEvil hocam forumda şık hareket bu..teşekkür ederim bu özür açıklamasından ötürü...bol şans..
-
@34idari Evet yürürlük tarihi farklı belirlenmiş ...maddeyi şimdi farkettim...teşekkürler..
-
@RootofAllEvil dostum şimdi baktım yürürlük tarihi farklıymış haklısın...ama başlarken öfkeli başlamışsın ..yanlışın var desen daha iyi olurdu sanki...
-
@kemankeşş hangi sorular acaba yazmış mı?
-
@kemankeşş İşte sorunumuz bu mantık arıyoruz...hakimin önüne geldiğinde soruyu inceleyecek kaç cevabı var soru açık mı secenekler açık mı bunu inceleyecek ...mağduriyet olması ösymnin kusuru... madem soru hazırlayamıyor standart sapmasız sınav yapmalı...soruyu hesaplamaya katmaması adaleti sağlamıyor...soruyu bilen bilmeyene göre dejavantajlı oluyor...zaten bilgili olanı seçme amacı da yok o da ayrı bir konu=)