@heisenbergg, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
Arkadaşlar Ankara dışında görev yeri varmı?
ankarada çakılı kadrodur ama bazı birimlerde belli bir süreliğine yurt dışı göreve gidebilirsiniz.
@heisenbergg, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
Arkadaşlar Ankara dışında görev yeri varmı?
ankarada çakılı kadrodur ama bazı birimlerde belli bir süreliğine yurt dışı göreve gidebilirsiniz.
@3pruu uluslararası ilişkiler mezunu arkadaşlar bu ilanı kaçırmaz bence, hevesinizi kırmak gibi olmasın ama
@krdghtc, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@engineerisletme Hocam benim de bilişim ve 11 ocakta mülakatım. Arkadaşlar genel olarak birseyi merak ediyorum bilginiz varsa cevaplarmısınız.Bu kurumun kadrosu çakılı kadromu. Mesela istanbul bölge temsilciliğine geçiş yapma gibi durum söz konusumu yada kendileri gönderirmi?
teyit ettim. ankarada çakılı kadro. istanbul temsilciliğinde hiç uzman ya da uzman yardımcısı yokmuş.
@vamos 21 aralıkta hakinliğin sadece yazılı sınav sonucu açıklanacak. mülakatını beklemezler çünkü hakimlik mülakatının açıklanması yaz ayını bulur. yazılı sımavı beklemeleri de çok saçma. zaten hakimlikte mülakata kalamayacak birisi bu kurumda da 70 alıp mülakata kalamaz. kaynak pek güvenilir gelmedi.
tahmin etmesi çok kolay. kamu yönetimi 74-76 arası kapatır. uluslararası bir iki puan daha yüksek diğer bölümler 70-72 arası. bu ilan ewki ekonomi bakanlığı dış ticaret uzman yardımcılığı ilanının bir versiyonu. yurt dışında tocaret ateşeliği görevi var. dili iyi olmayan başvurmasın kamudan. belki 72'lere düşer böylelikle
2019 kpss p32: 93,4 sıra: 62 bence 93 altına inmez
@sbf13 sağ olun. 11 kasım. sizin?
iibf'den 81 ile mülakata kaldım. 76-77 arası alıp kalamam diyordum. o civarlarda alıp mülakata kalan var mı merak ettim
@hukukişisi 70'i geçen herkes çağrılmıştır hukukta
@hukukişisi bir arkadaşım kaldı. 70'in sınırındayım diyordu. siz kalamadınız mı?