İSTATİSTİK MEZUNU KPSS ALAN HAZIRLANANLAR VE KADROLAR
-
Bu ileti silindi! -
Helal olsun kardesimize
-
Bazı kurumlar ilanlarda yurt içi denklik ibaresini kullanmıyorlar zaten zor bir yol seçiyoruz birde böyle bir durum oldumu puanın iyi olsa dahi başvuramıyoruz istatistik=iki ucu .. değnek denkliğe çalışırsın ilan gelmez gelirse denkliği kabul etmez kendi alanına çalışır derece yaparsın ilan gelmez.. ama ne olursa olsun yds cebinizde olsun.
-
Arkadaşlar, İİBF mezunlarının başvurduğu yerlere başvurabilmek için aldığımız denklik belgesi acaba KPSS tercihlerinde de geçerli mi ? Yoksa sadece 4525 nitelik kodu olan pozisyonlara mı başvurabiliyoruz ?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. -
Sadece 4525
-
@nobunaga hocam denklik benim bildiğim kadarıyla merkezi yerleştirmelerde geçerli değil. Bu durumda aynı geçerlilik belgesini bir İİBF mezunu her bölümden alır, üstüne bir de İstatistikten alır ve her yere başvuru hakkı kazanır.
-
istatistikçi arkadaşlar netler puanlar sıralamalar,hangi kurum p12 den alır hangı kurum p13 den alır yds ısteyen kurumların taban puanlar kaça iner buraadan tartışalım. ilk soru benden olsun sgk denetmenlık 200 kısılık laım soz konusu olabileceği soylenıyor ıstatatıstık olarak p12 den mı alırlar p 13 den mı?
-
@Nolmuyor hocam güzel birseye degindiniz. Istatistikciler olarak böyle bir sayfaya ihtiyaç vardi. Ben de p12den almasi taractariyim inşallah öyle alir ama p13 alcak gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@rapist bnde p12 den yanayım ama p13 olur diye düşünüyorum geçen sene alımları göz önüne alınırsa başka ne ilanlar gelir peki var mı bir duyumunuz öngörünüz hocam?
-
@Nolmuyor maalesef hocam sadece sgk duydum. Ben 2016 magdurlarindanim. Yüksek bir puanla sadece sgk mulakati gördüm ve yedeklerdeyim. Bunlarla ugrasirken de 2017 elimden kayip gitti. P13um düşük geldi. Umarım p12 alir da yine bir şans doğar.
-
@rapist sorma hocam ben 2016 degılım de 2017 sistem degısıklıgıne maruz kaldım 3 sorum işlem hatası ve dıkktsızlıkten gitti gıttı bi sene p13 olursa p12 olursada sıralama gelecegını dusunmuyorum zaten o yuzden calısmaya basladım yavastan bu arada p12 77
-
@Nolmuyor benim de 77kusur hocam. Ama 75 üstü girebiliyordu ya simdiye kadar ben yine öyle düşünüyorum. P12 olursa 75üstü yine mulakata cagirilir diye düşünüyorum hocam. Zaten tam 4kati dolmuyor belki 70üstü cagirirlar p13le alsa bile
-
@rapist bunlar fakirin ümitleri hocam bızım gibi 75 üsütü gelıyoda sıralamada 600 kusur 100 desek 4 katı 400 oluyor 200 kusur kişi elemek biraz sıkıntı gözüküyor ama 70 e düşerse cok tatlı olur ve birde 200 kişilik ilan gelirse süper olur
-
@Nolmuyor hocam benim bu sitede mesajlarımi okusaniz varya o kadar fakir umidi ki ama hala o ümitlerimi koruyorum çünkü puan sistemi değişti hemen herkesin yorumu puanların düşük siralamanin yüksek geldiği. Belki bunu göz önüne bulundurarak 70e çekerler. Hem hocam dusunsenize 75üstü 400kisiyi doldurmuyor. 200kisilik ilan verseler 4 kati 800 eder. 400u doldurmayan kontenjan 800 kişiyi nasil doldursun ki ? Bence 70e cekerler. Cekmeliler
-
@rapist umarım hocam. Ama bu foruma biraz istatistikçi çekmemiz lazım toplasan 10 tane bıle etmez kişi sayımız bu forumda gerci bu forum biraz iibf ye yonelık bir forum puan analizleri felan hep onlar üzerine yapılıyor bize yarabi şükür yönetici kısmına bir istatistikçi almanızı istiyoruz bu arada kacıncı yedek hocam?
-
@Nolmuyor hocam a kadro kurum sınavı sizlere yönelik çok az açılıyor. Bu nedenle sınav açıldikça analiz yapıyoruz. İstatistik için Tüik, guy ve sgk en çok kadro açan yerler. Açıldıkça konuşalım, sizlerde bir kamu gücü yaratabilmek adına biraz sayınızi arttirmalisiniz.
-
@Antimülakat valla bizde ankara izmir eskişehir hariç hıc bir yer ogrenci almıyor artık sayımızın artacagını dusunmuyorum guy almıyor artık heralde gecen 2000 lıkte yoktu hiç hocam
-
İstatistik mezunu olup denklikle hazırlananlardanım bende
-
@endeks hocam valla senın olay cok zor allah yardımxın olsun
-
@Nolmuyor Allah hepimizin yardimcisi olsun süreç gerçekten zor alan derslerini halledip iyi puanlar alsak bu sefer ilanlarda denklik ibaresinin sıkıntısını çekiyoruz.umarım emeklerimizin karşılığını alırız