Sıfır-Bir bir zamanlar adana'da
-
Arkadaşlar izlemeye yeni başladım narcos'u özleyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
-
Gerek Oyuncu Kadrosuyla Gerekse Adananın Tarihi Dokusunu Anlatış Biçimiyle Muazzam Bir Youtube Dizisidir, Her Bölümünü Milyonlarca Kişinin Takip Ettiği Ve Yeni Sezon Çekimlerini Merakla Beklediğimiz Adana Dizisi.
-
Bu başlığı burda görmek mutlu etti beni.Adana'nin (SÖZDE) bir zamanlarını en içten şekilde anlattığı için tüm Turkiye de tanındı.Umarım kısa zamanda yeni sezonu başlayacak.Bu arada Hürriyet mahallesi göründüğünden daha beter
-
Bizim saçma sapan tv dizisi çeken yapımcıları oturtup izletecen aha dizi böyle olur diye.
-
Bir adana'lı olarak henüz izlemedim. Dizi burnumun dibinde çekiliyor resmen. Sanırım izlemeliyim artık
-
@Harun-Resid izlediğinize değer emin olabilirsiniz
-
Merhaba.Kaç bölüm oldu acaba?YouTube üzerinde mi?
-
@edaeraslan her sezon 5 bölüm 3. Sezon yakında başlayacak bölümler max 40 dkfalan sürüyor. Youtube üzerinden yayınlanıyor ️
-
@aliveli teşekkür ederim
-
Dizinin müzikleri harikulade, az önce bir kafede oturuyorduk arkadaşlarımla bir arabadan son ses dizinin müziği çalıp yanımızdan geçti
-
Bu ileti silindi! -
-
Dizi güzel ancak bazı kelimeler ve cümleler çok fazla kullanılıyor.(Emmi,Allah'ını sevim,küfür vb)Ayrıca neden kürtçe konuşuyorlar?Güzel Adana'da kürt var mı? Bazı karelerde Babamın(Eşsiz Atatürk)fotoğrafı var.Bu çok güzel.Tam olarak ne anlatılıyor? Ve deee cana kıymak bu kadar kolay mıydı?
-
@edaeraslan Allah'ını sevim bencede gereksiz kullanılıyor. Adana'da kürt oldukça fazla başta Diyarbakır olmak üzere göç alıyor. Cana kıymak malesef bu kadar kolay, sonuçta sokağı anlatan bir dizi bu, küfürde fazla oluyor malesef. Çirkin kralın resimlerinde unutmayın lütfen o da bir Adanalı.
-
@burcuburcu bunu bende çok sorguluyorum bu aralar
-
Sıfır bir blutv ye transfer olmuş.
-
@aliveli parası neyse verip izlicem tv de yer alan çeri çöpü izlemekten iyidir.
-
Özlüyor insan, yalnızca sıfır bir izlemek için blu tv alcam. Çok özledim lan :’(